Υπηρεσία PVR από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Φαγωμάρα για το τίποτα.
Για το αν ο δέκτης θα κάνει απόσβεση σε 3 χρόνια!
Και αύριο το πρωί δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει και επίσης μιλάμε για τα 4 ευρώ, που κερνάς ένα καφέ ένα φίλο, που παίρνεις μια κυριακάτικη εφημερίδα,που σου σκάει ένα λάστιχο και τα δίνεις στο μπάλωμα.
Την άλλη εβδομάδα να είμαστε καλά θα πάω να πάρω και εγώ τον pvr.
Θα δώσω τα 4 ευρώ και θα παίξω μαζί του και αν δεν μου κάνει και αν τον βαρεθώ θα τον γυρίσω πίσω αφού μπορώ και έχω την επιλογή και αν χαλάσει δε θα σκάσω θα μου δώσουν άλλον.
Και αν στο τέλος του 12μηνου δεν μου κάνει και ο ΟΤΕ θα φύγω θα πάω αλλού ή και πουθενά, δεν παντρεύτηκα συσκευές,υπηρεσίες και τα λοιπά άψυχα δε δένομαι μαζί τους δεν έχουν καμία αξία για εμένα.
Πάρτε λοιπόν τον δέκτη όσοι θέλετε πραγματικά χωρίς γκρίνια και μιζέρια και απολαύστε τον για όσο θέλετε.
Και αν σηκωθείτε το πρωί και είστε υγιείς κάντε το Σταυρό σας και ευχαριστηθείτε τη ζωή.

Ξερεις ποσα "ΑΝ" μετρησα στα επιχειρηματα σου? Με μια γρηγορη ματια: εξι (6).

Last edited by a moderator:

Έχω καιρό πάντως που είδα το "ΑΝ" του Παπακαλιάτη και μου άρεσε.

tiniakos +1

Εδώ κάποιοι φωνάζανε που είναι και που είναι το pvr επειδή απλά είχε γραφτεί από κάποιον που ήξερε κάτι από μέσα ότι σύντομα έρχεται pvr και απορείς με τη φασαρία τώρα που ανακοινώθηκε; Για μένα, εκτός από λίγο γραφικό βεβαίως, το να διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα "οργής"/ανυπομονησίας κατά καιρούς είναι θετικό. Μου δείχνει ότι αρκετός κόσμος δεν έχει άλλα πράγματα να τον απασχολούν τόσο πολύ και η βασική έγνοια του είναι πότε θα μπει νέο κανάλι, πότε θα έρθει το pvr, πότε το multiview κ.ο.κ. Είναι αναμφισβήτητα καλό να βλέπεις ότι δεν έχουν όλοι προβλήματα, ειδικά τη σημερινή εποχή.

Και που να διαβάσεις νήματα για τα καινούρια τηλέφωνα/ταμπλέτες της απλ και σάμσουνγκ. Και εκεί τα ποσά δεν είναι 4 και 20 ευρώ... :smile:

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Τι ειναι αυτα? αφηστε τις γρινιες Στο κατω κατω δεν σε υποχρεωνει κανενας να παρεις τον δεκτη.Εαν και οποτε...Τοσο καιρο περιμενατε pvr kai pvr και τωρα που......ΓΡΙΝΙΕΣ και ΓΡΙΝΙΕΣ και ΓΡΙΝΙΕΣ ελεος πια...Ε Λ Ε Ο Σ

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Φαγωμάρα για το τίποτα.
Για το αν ο δέκτης θα κάνει απόσβεση σε 3 χρόνια!
Και αύριο το πρωί δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει και επίσης μιλάμε για τα 4 ευρώ, που κερνάς ένα καφέ ένα φίλο, που παίρνεις μια κυριακάτικη εφημερίδα,που σου σκάει ένα λάστιχο και τα δίνεις στο μπάλωμα.
Θα δώσω τα 4 ευρώ και θα παίξω μαζί του και αν δεν μου κάνει και αν τον βαρεθώ θα τον γυρίσω πίσω αφού μπορώ και έχω την επιλογή και αν χαλάσει δε θα σκάσω θα μου δώσουν άλλον.
Και αν στο τέλος του 12μηνου δεν μου κάνει και ο ΟΤΕ θα φύγω θα πάω αλλού ή και πουθενά, δεν παντρεύτηκα συσκευές,υπηρεσίες και τα λοιπά άψυχα δε δένομαι μαζί τους δεν έχουν καμία αξία για εμένα.
Πάρτε λοιπόν τον δέκτη όσοι θέλετε πραγματικά χωρίς γκρίνια και μιζέρια και απολαύστε τον για όσο θέλετε.
Και αν σηκωθείτε το πρωί και είστε υγιείς κάντε το Σταυρό σας και ευχαριστηθείτε τη ζωή.

:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Το ίδιο λέμε.Να δεις που θα μπλέξει ο ΟΤΕ σε πολλά δράματα με αυτή την τακτική και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.Νομίζουν πως έτσι εξασφαλίζουν πως έστω και για ένα λεπτό δεν θα βλέπει κανένας από τον παλιό αποκωδικοποιητή......
Το μη χείρον βέλτιστον....ούτε καν το έχουν ακουστά.

Ελεος.Τι θα παθαινε δηλαδη ο ΟΤΕ αν για καποιες ωρες ηταν ενεργοποιημενες και οι δυο καρτες ωστε να ειναι απροσκοπτη η παροχη υπηρεσιας προς τον πελατη ??

Ειναι ωρα πιστευω να αλλαξει και το θεμα (περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr)

ωραία τον έστειλαν σήμερα.... το κατάλαβα από το κόψιμο της κάρτας που έχω τώρα :(

:(

Απάντηση: Συζήτηση περί ενδεχόμενης υπηρεσίας pvr από τον ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Να μην τον αγοραζατε ρε παλιοαχαριστοι οπως θα λεγανε και καποιοι εδω μεσα...ασε που με λιγη ταλαιπωρια θυμασαι και τις παλιες καλες εποχες του ΟΤΕ τοτε που ηταν μονοπωλιο και εκανε οτι γουσταρε.

Ε αυτό με την κάρτα είναι λιγο χαζό, ας περιμένουν δεν θα γίνει και τίποτα.

...
Θα δώσω τα 4 ευρώ και θα παίξω μαζί του και αν δεν μου κάνει και αν τον βαρεθώ θα τον γυρίσω πίσω αφού μπορώ και έχω την επιλογή ...

Επειδή κάτι τέτοιο σκοπεύω να κάνω κι εγώ θα ήθελα, αν γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος, να μάθω το εξής.
Τον παλιό μου δέκτη (είμαι συνδρομητής από τον Μάρτιο του 2012 και έχω τον πρώτο δέκτη που έδινε, αυτόν που "πιάνει" και τα επίγεια ψηφιακά) θα πρέπει να τον επιστρέψω στο κατάστημα oteshop που τον πήρα ή θα μπορέσω να τον κρατήσω (εννοείται ανενεργό) ;

ΟΧΙ, μόνο όσοι έχουν κάνει νέες συνδρομές από τον Νοέμβριο του 2012 και μετά πρέπει να επιστρ'εψουν τον παλιό δέκτη.

Παράγγειλα τον δέκτη τελικά σήμερα για να σιγουρευτώ πως δεν θα μείνω το ΣΚ χωρίς μπάλα. Θα παραλάβω την Δευτέρα από τις αποθήκες τους στην Πατησίων από τις 13:00 και μετά και αν δεν προλάβω (είναι ανοικτά έως τις 14:30), θα πάω την Τρίτη.

ρε παιδια δεν εχω καταλαβει πρεπει οποσδηποτε να παρω τηλεφωνο δεν μπορω να παω κατευθειαν σε cosmote με τον δεκτη και να παρω pvr εκεινη την ωρα?

Μπορεις να πας σε ένα OTEShop κσι αν έχουν κάνεις την τράμπα

Αν πας σε μαγαζί η παλιά κάρτα πότε παύει να λειτουργεί;