Παιδια καλησπερα,
Σημερα παρελαβα και εγω ,εχει τη εκδοση 1.2.5 στο auto update δεν μου εχει βγαλει καποια νεοτερη εκδοση.
Την κατεβαζω μονος μου?
Καλημέρα φίλε. Κι εμενα 1.2.5 είχε. Κατέβασε απο εδω την τελευταια εκδοση καθως και το τελευταιο zdmc:
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v1-2-10-for-zidoo-x9s-released.3946/
Το zip αρχειο που θα κατεβει για το zdmc, αλλαξε το extention του αρχειου σε apk και θα το δει. Κανε uninstall πρωτα το υπαρχον zdmc.
Εντυπώσεις απο χθες το βραδυ πολυ καλες. Του εβαλα 15 ταινιες 4Κ στο media explorer δεν κολλησε σε καμια εκτος του Avatar. To avatar κολλουσε και στο home theater και στο zdmc. Η ιδια ταινια απο το player σκετο της τηλεορασης μου δεν κολλαει. Ηχος δικαναλος δεν χαθηκε ποτε απο πουθενα, υποτιτλοι πραγματι τρωγονται γραμματα στο πουθενα (σε greek cp το εχω), μπρος πισω πηγαινα σκιπ τις ταινιες και ο ηχος ηταν ενταξει. Σεταρα και kodi και τα addons και ολα καλα παιζουν κανονικα. Νομιζω οτι τα 4Κ αρχεια μου δειχνουν πολυ καλυτερα σε σχεση με το player της τηλεορασης που εβλεπα μεχρι τωρα. Περιμενουμε διορθωση υποτιτλων, λαθακια των μεταφρασεων κλπ.
Ερωτηση: Η θεση και το μεγεθος των υποτιτλων στο media explorer δεν σωνονται; Πρεπει σε καθε ταινια να το φτιαχνεις;