Zoom στο σκότος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zoom στο σκότος

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Τσ , τσ, τσ...

Μπα κολήσαμε? Κανένα κακεχεντρές σχόλιο ακόμα για τους γονείς και την ανατροφή μου ίσως......τώρα που γυρίζει

αφου το καναμε που το καναμε μπουρ de l eau το θεμα και αν θες μας λες ποιες ειναι η μουσικες σου προτιμησεις?

Larry said:
αφου το καναμε που το καναμε μπουρ de l eau το θεμα και αν θες μας λες ποιες ειναι η μουσικες σου προτιμησεις?

Δεν είναι κακή ιδέα........λοιπόν...

γενικά δεν ακούω ελληνικά, σκυλάδικα κτλ. Δεν ακούω σκληρό rock, metal, rap, trance, acid. Μου αρέσουν σχετικά τα χαζο-house, pop, rock (old&new), instrumental, ethnic, new age, gothic, electro, ebm, classical, όπερες της ιταλικής σχολής και διάφορα άλλα.....αυτά σε πρώτη φάση......:)

Last edited:
Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

tatiana said:
Αμέ...και καράτε και γερμανικά...έκανα και μπαλέτο.......:P

Βρε ΤΑΤΙανα ΒΡΕ Τατιανα ΓΙΑΤΙ βρε συ τα περνεις ;;;;;;;;;;;;;;;;;

ο καθενας εχει τα δικα του ....

αλλος θελει να του πεις τα εσωψυχα σου αλλος θελει να ακουει διαφορα αλλος θελει απλα την ησυχια του και αλλος απλα να κανουμε πλακιτσα !!!!!!!!

ετσι ειναι οι ανθρωποι !!!!!! Δεξου αυτους που ταιριαζεις και μην ασχολησε με αυτους που δεν συμπιπτεις !!!!

απλα επειδη ολοι μας εχουμε τον καημο μας ( μικρο μεγαλο ) και δεν μας περισευει ευγενεια καμια φορα .......

μη μας παρεξηγεις !!!!

ολες οι γυναικες ειναι αβυσος τελικα ......... :grandpa: :grandpa:

Βαγγελη αστην Τατιανα ...εγω την ειδα πρωτος......:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

σας πειραζω ετσι μην γινει καμια παρεξηγα απογευματιατικα :D :D :D

Re: Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Μπελλος Ευαγγελος said:
Βρε ΤΑΤΙανα ΒΡΕ Τατιανα ΓΙΑΤΙ βρε συ τα περνεις ;;;;;;;;;;;;;;;;;

ο καθενας εχει τα δικα του ....

αλλος θελει να του πεις τα εσωψυχα σου αλλος θελει να ακουει διαφορα αλλος θελει απλα την ησυχια του και αλλος απλα να κανουμε πλακιτσα !!!!!!!!

ετσι ειναι οι ανθρωποι !!!!!! Δεξου αυτους που ταιριαζεις και μην ασχολησε με αυτους που δεν συμπιπτεις !!!!

απλα επειδη ολοι μας εχουμε τον καημο μας ( μικρο μεγαλο ) και δεν μας περισευει ευγενεια καμια φορα .......

μη μας παρεξηγεις !!!

ολες οι γυναικες ειναι αβυσος τελικα ......... :grandpa: :grandpa:

Σε ευχαριστώ καταρχήν.

Κατά δεύτερον δεν ασχολήθηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα....αλλά έφτασε ο κόμπος στο χτένι...και όποιος θέλει να το ερμηνευσει ψυχολογικά αυτό τον προκαλώ.

Από κει και πέρα υπάρχουν άτομα τα οποία μου έχουν φερθέι με ευγένεια αν και είχαν διαφορετικές απόψεις εδώ μέσα. Έχουν το σεβασμό μου. Και επειδή ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΟΥΣ ΜΑΣ.....δεν θα κάθομαι να τα ακούω και να βγάζω και το σκασμό έτσι?

Δεν φανταζεσαι και δε θες να μάθεις μάλλον πόσο άβυσσος ....;)

Larry said:
Βαγγελη αστην Τατιανα ...εγω την ειδα πρωτος......:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

:grinning-smiley-043

δεν ξερω αν καταλαβα καλα αλλα ο ανθρωπος παει να παρει διαζυγιο. μηπως να ασχοληθουμε καπως περισσοτερο με αυτο το θεμα διοτι το παρεις μια αποφαση να διαλυσεις μια οικογενια ειναι κατι που θα εχει αντικτυπο σε καποιους που δε φταινε σε τιποτα οπως πχ τα παιδια. δεν ξερω την αποψη σας αλλα εγω αν και νεος ειμαι παλαιων αρχων πανω στο θεμα...

Απάντηση: Re: Zoom στο σκότος

Larry said:

οχι βρε συ δεν ειμαι πλεον ....ελευθερος !!!!!! :ernaehrung004:

ουτε καν διενοουμαι να ελευθερωθω !!!!! :grandpa:

οποτε εγω δεν αποτελω αντιπαλο πλεον ..... :flipout:

αστεια λεμε ..... μπορει η κοπελα να ειναι και παντρεμενη !! :Banane0:

αντε βρε ....στης ποδιας της Τατιανας σφαζονται φορουμυτες !!! -bye-

πανκροκ said:
δεν ξερω αν καταλαβα καλα αλλα ο ανθρωπος παει να παρει διαζυγιο.

Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του δι' αλληλογραφίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και στους κολλητούς μου είμαι πολύ προσεκτικός και βέβαια η διατύπωση γνώμης προϋποθέτει τη γνωριμία με τους ανθρώπους και την παροχή του δικαιώματος αυτού εκ μέρους τους.

πανκροκ said:
δεν ξερω αν καταλαβα καλα αλλα ο ανθρωπος παει να παρει διαζυγιο. μηπως να ασχοληθουμε καπως περισσοτερο με αυτο το θεμα διοτι το παρεις μια αποφαση να διαλυσεις μια οικογενια ειναι κατι που θα εχει αντικτυπο σε καποιους που δε φταινε σε τιποτα οπως πχ τα παιδια. δεν ξερω την αποψη σας αλλα εγω αν και νεος ειμαι παλαιων αρχων πανω στο θεμα...

ποιος βρε διαζευγεται ;;;;;;;;; :flipout:

γιατι ;;;;;

Παντως ρε παιδια χωρισανε κατι φιλοι μας εδω που καναμε παρεα ....

πολυ στεναχωρεθηκαμε ρε γ....το !!!!
και ευτηχως δεν ειχαν παιδια !!

φανταζομαι οι ιδιοι τι περασαν ..........

ασχημο πραγμα να χωριζεις γιατι σε φερνει αντιμετωπο με την επιλογη σου !!! το κακο ειναι οτι οταν καποιος τρεφει το μυαλο του με σκεψεις χωρισμου στο τελος του γινεται εμονη ιδεα !!!!!

και το επισης κακο της εποχης μας ειναι η ΕΥΚΟΛΙΑ που περναμε απο το Γαμο στο Διαζυγιο .....

οι ποιο πολλοι που εχουν σκεφτει να χωρισουν δεν το παλευουν καν να κρατησουν το Γαμο τους !!!! Απλα προχωρουν !!!!

Τσάκωνας Βασίλης said:
Πλήρως καλυμμένος, ευχαριστώ πολύ και σαν υποψιασμένος χαιφιντελάς, σήμερα κιόλας τα μαζεύω και πάω σε δικηγόρο να το διαλύσω.
αναφερομαι εδω...

kosmous said:
Λυπάμαι που δεν μπορώ να καταλάβω τις απόψεις σας περί του δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω η του να προσπαθείς για να κρατήσεις μια σχέση διότι δεν τα εχω νιώσει.

Στην θεα της γυναίκας μου βλέπω την 24χρονη κοπέλα που στο πέρασμά της μπροστά μου πρίν απο 16 χρόνια κάτι σκίρτησε μέσα μου.
Μετά απο τόσα χρόνια και δυο παιδιά νιώθω την ίδια έλξη όπως και πρώτα με αποτέλεσμα να της φέρομαι σαν να την γνώρισα πρίν λίγες μέρες και το καλύτερο νιώθω πως μπορώ να κάνω τα πάντα για αυτήν . Και είναι αμοιβαίο αυτό και δεν χρειάζεται προσπάθεια απο κανέναν μας γιατί μόλις τώρα αρχίσαμε .

Πιστεύω στο θέμα της σχέσης οτι ο παράγοντας τύχη είναι πάνω απ' όλα , δηλαδή τι θα σου κάτσει , η όπως λένε και οι πιο παλιοί τυχερά είναι αυτά .

Και εγω το ιδιο νοιωθω !!!!! Και εγω ειμαι τυχερος !! που να κανουμε και Παιδια ....

ειναι να σεβεται ο ενας τον αλλον ! αν δεν υπαρχει σεβασμος και ελξη βεβαια... τοτε αρχιζει η κατηφορα !!

Κυρία Ιακωβάκη
Για να τελειώνουμε πρός το παρόν.Δεν χρειάστηκε καθόλου να ψάξω ιδιαίτερα,για σάς.,Εχετε εκθέσει ολη σας την πραμάτεια στο προφίλ σας,οπότε,πού αλλού να ψάξω.Δεν ήξερα οτι ειστε τόσο διασημη,ώστε να σας ψάξω και στο google.
Δεν ηξερα οτι έχετε τελειώσει και ψυχιατρική.Αν ναί σας ζητώ ταπεινά συγνώμη.Η λήψις της ψυχιατρικής ειδικότητας,απαιτεί 6 χρονια τουλάχιστον Ιατρική ,ενα χρόνο τουλάχιστον αγροτικό και 5 χρόνια ειδικότητα χωρίς τις απαιτούμενες αναμονές.Αν ταχετε κανει ολα αυτά,εύγε.Πολλοί δε απο τούς νεώτερους ψυχιάτρους εκπαιδέυονται και ιδιωτικά γυρο στα 10χρόνια σε καποια μορφή ψυχοθεραπείας,για να αισθανονται πιό ασφαλείς στην εργασία τους.
Το ευχάριστο με εσάς ειναι οτι τελειώσατε μονη σας τον μήνα τού μελιτος,και μάλιστα πολύ γρήγορα.Στην πρώτη ουσιαστική αντίδραση και αντιπαράθεση ξεχάσατε γρήγορα και τα αγγλικά,αλλά και τον ´ρομαντισμό´σας.
Σαν ανθρωπος και μόνον ,επιμένω οτι ορισμένες απόψεις σας,μπορούν να οδηγήσουν ανώριμα άτομα στην δυστυχία και καμιά φορά και στην αυτοκτονία.Το θεωρείτε γελοίο αυτό???Δικαιωμά σας.Υποθέτω οτι η Ψυχιατρική σας ειδικότητα σας δινει την δυνατότητα για την έκφραση της παραπάνω επιστημονικής κρίσης(σ.σ. γελοια).
Οφείλω επίσης να διευκρινίσω ότι η αντίδρασή μου δεν έχει να κανει με το φύλο σας,αλλά με τις αποψεις σας.Ευτυχώς που δεν τα ειπαμε όλα αυτά δια ζώσης (σε παρέα εννοώ) γιατί εσείς εισαστε ικανή να καταγγείλετε ,μερος του Φορουμ γιά σεξισμό και υβριστική συμπεριφορά.Θα σας προτεινα τελος,ως μελος του φορουμ ,να ασκηθείτε στην αντιπαράθεση γιατί υπάρχει οξύτης και στην ζωή,δεν ειναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα και μπράβο.Ουδείς στο συγκεκριμένο thread απο τούς διαφωνήσαντες υπερέβη τα εσκαμμενα.Αν εσείς το εκλαμβάνετε έτσι,πρόβλημά σας.Γι´αυτό υπάρχουν και τα μπλόγκ τών μονολόγων.
Αν όντως γνωρίζατε ψυχιατρική θα είχατε καταλάβει οτι ουδεμία κρίσις ειχε ψυχιατρική υπόνοια-κανείς δεν υπενόησε ψυχικό προβλημα απο μεριάς σας-αλλά μονον κρισεις και επικρίσεις στα γραφόμενα σας.Η εννοια τής ανωριμότητας δεν ειναι ψυχιατρική,από μόνη της.Τελος για την ιστορία τής Μενσα ,τα συγχαρητήρια μου μιάς και φαινεστε πολύ περήφανη για την συμμετοχή σας εκεί.Υπάρχουν βεβαια και επιστημονικές γνώμες που θεωρούν ως ιδιατερα αντιδραστική την μετρηση τού δεικτου ευφυίας και μόνον,για να κατατάξουν το ανθρώπινο είδος.
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω

Δαμιανός Δημητριάδης said:
Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του δι' αλληλογραφίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και στους κολλητούς μου είμαι πολύ προσεκτικός και βέβαια η διατύπωση γνώμης προϋποθέτει τη γνωριμία με τους ανθρώπους και την παροχή του δικαιώματος αυτού εκ μέρους τους.

Δαμιανέ συμφωνώ απολύτως.Το φορουμ δεν ειναι μεσον προσωπικών συμβουλών,δημοσίως,για τόσο σοβαρά θέματα.Το θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνο.

ναι αλλα μεσα στην ανακατοσουρα ο ανθρωπος δηλωσε καλυμενος και προχωραει.
κατι εχουμε κανει λαθος, η κατι καταλαβε λαθος η κατι αλλο συνεβει.
οπως και να εχει το θεμα δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο...