Ge0rge
AVClub Addicted Member
- 17 April 2007
- 2,896
Για να μην ανοίγω καινούριο νήμα και επειδή τον θέμα αποκτά πλέον ενδιαφέρων και για μένα θα ήθελα να ρωτήσω
Είμαι κάτοχος των Focal Chorus 726 μαζί με Yamaha A-S701 και αν κατάλαβα καλά ο Yamaha A-S701 είναι μικρός για αυτά τα ηχεία (δεν επαρκούν τα ρεύματα) Σωστά ? Η αγορά https://www.audiophonics.fr/en/power-amplifiers/fosi-audio-v3-mono-combo-p-20935.html τι περισσότερο θα μου δώσει στο υπάρχων σύστημα μου?
Επισημάνω ότι οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες μέχρι μηδαμινές αν σας φαίνονται κάπως περίεργες οι ερωτήσεις
- Η αγορά των FOSI AUDIO V3 ακυρώνει τον Yamaha η μπορώ να το χρησιμοποιήσω το Yamaha σαν προ ενισχυτή και FOSI AUDIO V3 σαν τελικούς
Λίγο εκτός θέματος sorry να διορθώσω κάτι.
Έκανα λάθος πριν, τα κοίταξα ποιο προσεκτικά κ με βαση κάποιες μετρήσεις στο δίκτυο φαίνεται να έχουν τις ίδιες ανάγκες σε ρεύμα όπως και τα Focal που συζητάμε εδώ.
Η ουσία είναι ότι αν παίζεις σε μέτριες εντάσεις, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά αν ανεβάζεις ένταση, ανεβαίνει κ η παραμόρφωση.
Μπορεί να ακούσεις να λασπωνει το μπάσο ή να γίνονται "επιθετικά" ή σκληρά στις υψηλές συχνότητες ή μπορεί να μην ακούγονται καθαρά.
Είναι μια πολύ τίμια λύση, ο Yamaha πολύ καλύτερη από άλλες εισαγωγικές που κυκλοφορούν, αλλά δεν αξιοποιούνται οι δυνατότητες των συγκεκριμένων ηχείων.