Πάρε το mi box με κλειστά μάτια. Έχει από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο WiFi σε Android TV box. Τα 2 giga μην σε τρομάζουν είναι και θα είναι αρκετά για πολλά χρόνια ακόμα (όσον αφορά αναπαραγωγή ταινιών).Γεια σας! Έχω μια τηλεόραση σχετικά παλιά (έχει hdmi) που αυτήν την θήρα δεν την χρησιμοποιώ κ θέλω να πάρω ένα tv box να βλέπω κάποια ταινία κλπ,…. Η τηλεόραση δεν είναι κοντά σε υπολογιστή κ σε ρουτερ άρα μιλάμε για ασύρματο ιντερνετ…..
Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ τις προτάσεις σας κ γενικά τα φώτα σας. Αξίζει να σας τονίσω ότι πιθανών να έχω την διπλάσια ηλικία με σας, δηλαδή να έχω τα χρόνια του πατέρα σας κ θα ήθελα να μου μιλήσετε πολύ απλά (βλαχοελληνικά)!!!
Τι πρέπει να προσέξω για να μην κολαει το σήμα κλπ πολλά ραμ;;; λέω να κοιτάξω από 3 γιγα κ πάνω…. Το kodi το έχουν μέσα;;;; τι μάρκα να πάρω;;; (από ελληνικά μαγαζιά του σκρουτζ πχ για να μην περιμένω από εξωτερικό κ φόβο τελωνείου πάνω από 20 μέρες μέχρι να έρθουν ……) Δεν θα είχα πρόβλημα για κάποιο μεταχειρισμένο κ γενικά σεταρισμένο
βασικά επειδή θα το έχω ασύρματο ιντερνετ δεν θέλω να σέρνετε σε κάποια ταινία μέσω από το kodi . ΜΠΟΡΕΙΤΕ άνετα να μου στείλετε μέσω pm κάποια λινγ;;; κάποιες προτάσεις;;;;; (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.....
Προτιμώ DDR4
:BDGBDGB53::idea:
Θέλω και εγώ ένα δυνατο να τα παίζει όλα το φορματ εικόνας κ ήχου. Κατεβαζω τενειες φουλ HD με πολυκάναλους ηχους true hd , atmos κτλ. Από το υπολογιστή βλέπω τενειες αλλα λέει pcm ότι παίζει. θελω να πάιζουν όλα ατόφια εικόνα κ ήχος μεσο δικτύου οπότε 1gb καρτα δικτύου κα wifi dual band, ac, να μην κολλάει να μην κάνει σπασίματα όταν παίζει.
Ευχαριστω πολύ αν βρεθεί κάτι φτηνό κάτω από 70ε
Απο Gearbest.
Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box με κουπόνι GBGT1U στα 60
Απο Gearbest επίσης με ενημέρωσαν πως οπου δεν υπάρχει EU Express επιλογή να επιλέγουμε Belgium Post οπου μεχρι τωρα αυτοι δεν εχουν δει προβλήματα με τελωνεία. Το προτείνουν σαν πολύ καλύτερη επιλογή απο το NL Post.
Vorke V6 απο Geekbuying με κουπονάκι NAPWDBJL (στα 383 )
Απίστευτο μηχάνημα! ΚΑι δειχνει η κατασκευή πως είναι ιδιαίτερα προσεγμένη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.