Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Γεια σας! Έχω μια τηλεόραση σχετικά παλιά (έχει hdmi) που αυτήν την θήρα δεν την χρησιμοποιώ κ θέλω να πάρω ένα tv box να βλέπω κάποια ταινία κλπ,…. Η τηλεόραση δεν είναι κοντά σε υπολογιστή κ σε ρουτερ άρα μιλάμε για ασύρματο ιντερνετ…..
Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ τις προτάσεις σας κ γενικά τα φώτα σας. Αξίζει να σας τονίσω ότι πιθανών να έχω την διπλάσια ηλικία με σας, δηλαδή να έχω τα χρόνια του πατέρα σας κ θα ήθελα να μου μιλήσετε πολύ απλά (βλαχοελληνικά)!!!
Τι πρέπει να προσέξω για να μην κολαει το σήμα κλπ πολλά ραμ;;; λέω να κοιτάξω από 3 γιγα κ πάνω…. Το kodi το έχουν μέσα;;;; τι μάρκα να πάρω;;; (από ελληνικά μαγαζιά του σκρουτζ πχ για να μην περιμένω από εξωτερικό κ φόβο τελωνείου πάνω από 20 μέρες μέχρι να έρθουν ……) Δεν θα είχα πρόβλημα για κάποιο μεταχειρισμένο κ γενικά σεταρισμένο
βασικά επειδή θα το έχω ασύρματο ιντερνετ δεν θέλω να σέρνετε σε κάποια ταινία μέσω από το kodi . ΜΠΟΡΕΙΤΕ άνετα να μου στείλετε μέσω pm κάποια λινγ;;; κάποιες προτάσεις;;;;; (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.....
Προτιμώ DDR4
:BDGBDGB53::idea:
Πάρε το mi box με κλειστά μάτια. Έχει από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο WiFi σε Android TV box. Τα 2 giga μην σε τρομάζουν είναι και θα είναι αρκετά για πολλά χρόνια ακόμα (όσον αφορά αναπαραγωγή ταινιών).

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θέλω και εγώ ένα δυνατο να τα παίζει όλα το φορματ εικόνας κ ήχου. Κατεβαζω τενειες φουλ HD με πολυκάναλους ηχους true hd , atmos κτλ. Από το υπολογιστή βλέπω τενειες αλλα λέει pcm ότι παίζει. θελω να πάιζουν όλα ατόφια εικόνα κ ήχος μεσο δικτύου οπότε 1gb καρτα δικτύου κα wifi dual band, ac, να μην κολλάει να μην κάνει σπασίματα όταν παίζει.
Ευχαριστω πολύ αν βρεθεί κάτι φτηνό κάτω από 70ε

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μπορει να μου πει καποιoς τι τροφοδοτικο πρεπει να παρω(κυριως το βυσμα) για αυτο γιατι τελικα εφταιγε το τροφοδοτικο.

Θέλω και εγώ ένα δυνατο να τα παίζει όλα το φορματ εικόνας κ ήχου. Κατεβαζω τενειες φουλ HD με πολυκάναλους ηχους true hd , atmos κτλ. Από το υπολογιστή βλέπω τενειες αλλα λέει pcm ότι παίζει. θελω να πάιζουν όλα ατόφια εικόνα κ ήχος μεσο δικτύου οπότε 1gb καρτα δικτύου κα wifi dual band, ac, να μην κολλάει να μην κάνει σπασίματα όταν παίζει.
Ευχαριστω πολύ αν βρεθεί κάτι φτηνό κάτω από 70ε

Για zidoo x8 σε κόβω...

Καλα ο αποθηκευτικος χορος είναι μικρος πολύ, η μνημη θαναι οκ? κατι άλλο με 16 η 32 αποθ χωρο με αυτά τα χαρακτιριστικα?

Vorke V6 απο Geekbuying με κουπονάκι NAPWDBJL (στα 383 )

Απίστευτο μηχάνημα! ΚΑι δειχνει η κατασκευή πως είναι ιδιαίτερα προσεγμένη.

Ο υπολογιστής είναι καλύτερα από θεμα αποδοσης ηχου κ εικόνας? Γιατι με τόσα λεφτά φτιαχνεις υπολογιστάρα δυνατο καλό

μονο ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων που φοραει φτανουν το 500αρι.
με το κουπονι μοιαζει πολυ καλη περιπτωση.

μεχρι 70ε καπου εκει κ πολλα είναι, ειχα ένα mx 3 pro με 2 ραμ και 8 ρομ androit 5.1 και δεν αναβει ξαφνικα χαλασε κατι καηκε βλαβη το πηγα σε έναν αλλα λεει δεν μπορει γιατι είναι φιξ όλα πανω του

Alfawise X5 Mini PC review στο www.mediaplayers.gr
Φοράει και ενεργοποιημένα Windows 10 αλλα εχει και ξεχωριστό partition με Android , εστω και στην εκδοση 5.1 (ολες οι γνωστές εφαρμογες υποστηρίζονται κανονικά).

Ειναι και αρκετα οικονομικό. Πασπαρτού!

Απο Gearbest.

Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box με κουπόνι GBGT1U στα 60

Απο Gearbest επίσης με ενημέρωσαν πως οπου δεν υπάρχει EU Express επιλογή να επιλέγουμε Belgium Post οπου μεχρι τωρα αυτοι δεν εχουν δει προβλήματα με τελωνεία. Το προτείνουν σαν πολύ καλύτερη επιλογή απο το NL Post.

Προσωπικά ψάχνω tv box για να το συνδέσω στη tv και να παίζει πρωτίστως netflix hd με ελληνικούς υπότιτλους. Επειδή μπήκα στο thread αυτού του μοντέλου εδώ στο av club και διάβασα διάφορα για προβλήμτα με αναβαθμίσεις, roms κλπ, αν απλά το αγοράσω και το στήσω, και του κοτσάρω ένα καλώδιο lan, τη δουλειά μου με το Netflix θα την κάνω; Δεν με ενδιαφέρει kodi κλπ, μόνο Νetflix και ίσως καμμιά ταινία κατεβασμένη h265 σε κάνα mxplayer.
ευχαριστώ

ΥΓ. ΣΥμπληρωματικά, αν υπάρχει κάνένα άλλο μοντέλο μέχρι περίπου τα 70ε που να κάνει την ίδια δουλειά καλά (Netflix σε hd με ελληνικούς υπότιτλους, και παίξιμο h265 hd σε video player) θα το εκτιμούσα να το αναφέρατε

Ενδιαφέρομαι για media player / android tv box.
Τα βασικά που θέλω είναι καθαρά για ταινίες και μόνο ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα εννοείται.

1. Θελω να υποστηρίζει dts ηχο το βασικοτερο και τα format ήχου (true hd/ hd / 5.1/ atmos / ac3).

2. Επίσης να παίζει αλαγκαριστα χωρίς κολλήματα η σπασίματα τις ταινίες full hd 1080p.
Και ίσως για μέλλον και 4κ να υποστηρίζει.

3. Επίσης θέλω οπωσδήποτε να υποστηρίζει επιλογή για εξώφυλλα να φτιάχνει (scrapped) στις σειρές / ταινίες.

4. Να είναι Android 6 και πάνω.
Να έχει υποστήριξη απο την εταιρία (γιατί το med600x3d που έχω το παρατησε η εταιρεία, ακομα σκυλί είναι παίζει τα πάντα αλλα το πήγα στην μεσα τηλεόραση του δωματίου).

5. Να έχει Gigabit εθερνετ σύνδεση.

6. Να βλέπει το δίκτυο που έχω τους σκληρούς με ταινίες / σειρές.

7. Να έχει τέλεια εικόνα και ήχο.

8. Να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους.

Σταμπαρα που προτάθηκε και πιο πίσω το Zidoo X8 Smart TV Box.
Τι λέτε αξίζει αυτό?
Υποστηρίζει ολα τα παραπάνω που αναφέρω?
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο??
Μαξ που θέλω να δώσω 100 .

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Vorke V6 απο Geekbuying με κουπονάκι NAPWDBJL (στα 383 )

Απίστευτο μηχάνημα! ΚΑι δειχνει η κατασκευή πως είναι ιδιαίτερα προσεγμένη.

θελει μνημη και δισκο , αλλα και παλι ειναι καλη περιπτωση ειδικα αν καποιος το θελει και για παιχνιδια , αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι ειναι presale

Θα πουλησω ένα med600x3d wifi γιατι κανει σπασιματα κ εικονα κ ηχο, παλιο είναι πλεον. Οποτε καλυτερα media player σαν το med της τωρα εποχης, με τον υπολογιστη ειιναι καλύτερα? μπορει να παιζει όλα τα αρχεια βιντεο κ ηχου? τα παιζει ατοφια? Αν ναι να μην μπω σε εξωδα. ποια η καλυτερη λυση? εχω σταμπαρει beelink sea και ισως zidoo x8

καταλαβα, οκ τι είναι αυτό το δεύτερο λειτουργικό OpenWrt?

Παμε για μια σημαντική ενημέρωση σχετικά με αγορές απο Gearbest.

Σε ανακοινωση σε αλλο ελληνικό ιστότοπο, ελληνας εκπρόσωπος της Gearbest αναφέρει:

"Οι περιορισμοί στα προϊόντα που μεταφέρονται μέσω EU Express συνεχίζονται.

Πιο συγκεκριμένα, τα παρακάτω είδη προϊόντων, δεν υπόκεινται σε περιορισμούς:
Cell phones
Computers, Tablet PCs και Featured Tablets
Desktop Computer & Monitor
Computer Peripherals
Computer Cases
Mini PC
Video Graphics Cards
Graphics Tablets
Wireless Routers
Power Supply
3D Printers, 3D Printer Kits και 3D Printer Supplies
Robot Vacuum και Steam Cleaners
Projector & Accessories projectors
Brushless FPV Racer
Ceiling Lights
Body Scale
Hot Products
Και κάποια προϊόντα ακόμα, μεγάλης αξίας.

Για παράδειγμα, για ένα κινητό μόνο του η μέθοδος EU Express θα είναι διαθέσιμη. Αν προσθέστε μία θήκη στην ίδια παραγγελία, μπορεί να μην είναι διαθέσιμη.
Για παραγγελίας στις οποίες το άθροισμα κόστους+μεταφορικών+insurance είναι μικρότερο από 22 , δεν υπάρχει πρόβλημα τελωνείου με registered και unregistered τρόπο αποστολής.
Τόσο ως registered όσο και unregistered, ο προτεινόμενος τρόπος αποστολής αυτή την περίοδο είναι η Belgium Post.

Αν η παραγγελία σας με EU Express έχει καθυστερήσει περισσότερο από μία εβδομάδα από το ανώτατο όριο του εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης (δηλ. 32μέρες+), μπορείτε να στείλετε ένα email στο [email protected] και να ζητήσετε ένα μικρό ποσοστό (ξεκινώντας από 5%, ανάλογα τον χρόνο της καθυστέρησης) ως refund στο gearbest wallet. "

Σε συνέχεια του παραπάνω και σε επικοινωνία μου με (αλλον) εκπρόσωπο της Gearbest, μου ανέφερε οτι η επιλογή EU Express ειναι διαθέσιμη συνήθως σε προιοντα ανω των 80-100$ και σιγουρα ανω των 2kgr(συσκευασία).
Ειδικά για εμας (Mediaplayers.gr / AVclub) και ανεπίσημα (εχω συνομιλία στο Skype) ισχύει το παρακάτω (μετά απο πιέσεις μου) :

" Gearbest informed for orders of October up to 100$ and less than 2kg sent with Belgium Post, any custom fees that arise will be handled by them (Gearbest)" :SFGSFGSF:

Το παραπανω λοιπόν ισχυει για παραγγελίες εως 100$, με αποστολή Belgium Post αλλα σε προιοντα που ΔΕΝ υπάρχει επιλογή EU Express ως μέθοδος αποστολής. Θα πρεπει η παραγγελία να ειναι μέσω affiliate link δικού μας.

Κοινως, παραγγείλτε box-ακια τωρα που προλαβαίνετε! :a0210:

Disclaimer: Το τελευταίο σκέλος οπως και προανέφερα αποτελεί δική μου προσπάθεια για ευρεση λύσης αφου προσφατα το EU Express ειναι διαθεσιμο σε συνηθως ακριβότερα προιοντα. Θεωρώ πως ισχύει και οτι η Gearbest και ο εκπρόσωπος που μίλησα θα τηρήσουν τον λόγο τους (μεχρι τωρα παντα το εχουν κάνει). Προφανώς ομως εγω δεν μπορώ να φέρω οποιαδήποτε ευθύνη. Προς αποφυγή παρεξήγησης :grandpa:

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

" Gearbest informed for orders of October up to 100$ and less than 2kg sent with Belgium Post, any custom fees that arise will be handled by them (Gearbest)"

Αυτό δεν το κατάλαβα..
Δηλαδή αν πάραγγειλω ένα box (πχ Χ8) και περάσει τελωνείο τα έξοδα θα τα επιβαρυνθούν αυτοί;
Αυτό πως θα γίνει?

Σημερα μου κανανε πληρη refund για το 'αποτυχημενο' Μecool M8s pro...
Kανενα κουπονακι για τα alfawize H96Pro & zidoo X8 υπαρχει αυτην την εποχη?
Ή κανενα πραγματικα αξιολογο mediaplayer περαν των zidoo? :BDGBDGB53:

Last edited: