ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000
Δε ξέρω βρε παιδιά. Ρώτησα μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος.
Γιάννη (JL) μήπως έχει δεί κανένας σε φωτεινές συνθήκες απίθανη εικόνα από την U10?
Γνώμη μου είναι αν ξαναπάει ο φίλος, ας το ξανατσεκάρει.

Σίγουρα αν περάσω ξανά θα το κοιτάξω. Και εγώ γκριζοπή την έβλεπα μέχρι προχθές στα μαγαζιά.....

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

Γιάννη (JL) μήπως έχει δεί κανένας σε φωτεινές συνθήκες απίθανη εικόνα από την U10?

Απιθανη εικονα στα καταστηματα δεν ειδα απο την U10 οπως δεν ειδα ουτε απο την G10 (η εικονα ηταν σχεδον ιδια με τα δικα μου ματια εφοσον και οι δυο παιζουν στην ιδια προρυθμιση πχ. "δυναμικο")...σε οικιακες συνθηκες ομως αλλαζουν τα πραγματα....

Γιάννη η απόδοση και των δύο στα μαγαζιά είναι τόσο χειρότερη από το σπίτι που ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω...

Για αυτό που λές, ότι ήταν σχεδόν το ίδιο, παίζει ρόλο που τις είδε ο καθένας. Στο Media Markt (Αργυρούπολης) και το Fnac (Γλυφάδας) φαίνονταν ίδιες. Στο Fnac όμως κατάφερα να τις ρυθμίσω (τα βασικά) και υπήρξε αισθητή διαφορά υπέρ της G10.
Στο Saturn (Kαλλιθέας) και τον Κοτσόβολο (Γλυφάδας) ακόμα και πρίν τις επεμβάσεις μου η διαφορά ήταν αισθητή...:nounder:

-bye-

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

Γι'αυτο ειπα οτι επαιζαν και οι δυο στην "δυναμικη" , βασικα στην συγκεκριμενη ρυθμιση η U10 δειχνει το ιδιο εως καλυτερα γιατι το επιπλεον φως της G10 ειναι σε βαρος της (δειχνει "καμμενο" με τα ρυθμιστικα αντιθεσης στο τερμα)...

Στα δικα μου ματια η PQ3000 (λογω αναλυσης) δειχνει τα BR με λεπτομερεια ελαχιστα καλυτερη απο ενα DVD...ειναι ομως και παλι ικανοποιητικη λογω καλης κινησης και χρωματων....αν δεν σκοπευεις να βλεπεις πολλα ΒR ομως δεν πρεπει να σε απασχολει αυτο...

Προχθές στο Saturn, έπαιζε transformers σε 720p από ότι μου είπε ο υπάλληλος. Αυτή την εικόνα που είδα, θα την δω και σε 1080p? Αν μπορεί να παίζει έτσι, είμαι ευχαριστημένος, μου άρεσε πολύ η εικόνα της.

Το θέμα είναι ότι απ' όσο ξέρω το scaling που πρέπει να κάνει στο 720p σήμα, είναι πολύ πιο απλό από τα 1080p λόγω χαμηλής ανάλυσης.

Τι γνώμη έχετε εσείς που έχετε δει τέτοιους συνδυασμούς?

whouse_lvm47w1_1080vs766_2.jpg

Εδω εχει παραδειγματα με εικονες για τις διαφορες 720p με 1080p...

http://www.besthdtvscreen.com/guides/720p-vs-1080p-images

χμμ.. μιλάμε για διαφορά HD και FullHD, που για να δεις διαφορά σε μια 42άρα, σε τι απόσταση είπαμε πως πρέπει να είσαι;

Οι φωτός φαίνονται εντελώς μή πραγματικές
στο 1ο σετ (Reeves), το pixelation είναι απλά γελοίο (και ενδεικτικό της αξιοπιστίας)
στο 2ο, μιλάμε για διαφορετικό gamma
στο 3ο, συγκρίνει upscaled content σε FullHD display

διαβάστε το άρθρο προσεκτικά (αν αξίζει)

Πάντως και εγώ τα pixels της 720 δεν τα διακρίνω παρά μόνο αν πλησιάσω πολύ κοντά και σε χρώματα κοντά στο λευκό.
Απλά αναρωτιόμουν πως θα δείχνει η PQ το 1080.
Στο 720 πάντως μου άρεσε πολύ.

Δεν το δειχνει και ασχημα αλλα δεν το δειχνει και οπως μια Full HD κατα την γνωμη μου...

Αν καποιος θα μπορεσει να δει την διαφορα (ειδικα απο αποσταση ανω των 2 μετρων) ειναι αλλο θεμα...

δεν έχω BluRay για να δοκιμάσω 1080p περιεχόμενο
εδώ είναι οι σύντομες εντυπώσεις από μια PQ, και αν ψάξεις λογικά θα βρείς κι άλλες

Την παράγγειλα επιτέλους!!! :guitarist::music-smiley-006::drummer:

Θα ησυχάσετε (προς το παρόν) από εμένα σοφοί γέροντες!:grandpa:

Πήρα την LG 50PQ2000 με MPEG4 580. Τέλος αυτής, αρχές της άλλης εβδομάδας θα σας πω εντυπώσεις.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που βοήθησαν στην επιλογή μου και κυρίως τον Yperion με την τεράστια υπομονή.

ffs.. 580 για 50"; από πού;
(και τι 580.. περίμενε να δεις :a0210:)
- με βάζεις σε πειρασμό να σπρώξω την 42PQ2000 μου

με γειές!

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. Την παράγγειλα 580 από το e-technoshop.gr με λίγο... παζάρι. Μόλις παραλάβω φυσικά θα γράψω εντυπώσεις στο αντίστιχο νήμα.

Ξαναπέρασα από το Saturn και είδα ότι όντως η U10 που είδα και με εντυπωσίασε ήταν η L και όχι η P. Την είχαν πάνω σε δική τους βάση και δεν την κατάλαβα....:blush:

Χαίρομαι που ο τόπος μου έχει υψηλή πυκνότητα σε χομπίστες :D

Την έχει πατήσει και η γυναίκα μου με την L.

Φεύγοντας μια φορά από το Saturn μου λέει: "τελικά Νίκο καλή είναι αυτή η Pany U10"...
Εγω μένω κόκαλο γιατί ειδικά στο Saturn η U έδειχνε χάλια!
Της λέω "είσαι σίγουρη?" Μου λεέι "Ναι"....
Και ξαναγυρίσαμε πίσω να την ξαναδούμε μήπως τελικά τα δικά μου μάτια έκαναν πουλάκια...
Φυσικά με πήγε στη LCD και όταν είδε την P φύγαμε τρέχοντας...!!!

Το ωραίο όμως είναι ότι πρότεινε σε φίλη της την V10 μας, ως την καλύτερη τηλεόραση που έχει δεί ποτέ και τότε της το έσκασα ότι στο σπίτι δείχνουν σχεδόν το ίδιο... Ακόμα προσπαθεί να καταλάβει αν της κάνω πλάκα...

Προσωπικά, τις 42άρες U/S10 LCD, όσες φορές τις έχω πετύχει σε καταστήματα, μου φανήκαν εξόχως απαίσιες... :flipout: :flipout:

Τί να πω, περί ορέξεως... :p -bye-

Έλα ρε που να ξέρει η γυναίκα μου...
Της είπα όσο χάζευα τις LCD-LED να δεί την U10 αν της αρέσει και μπλέχτηκε η κόπελα...

Όντως πολλές τηλεοράσεις είναι τουλάχιστον μέτριες αλλά σίγουρα και αυτές πουλάνε... Βλέπεις δεν διαβάζουν όλοι AVClub :firstprize:

@Anargyriotis
Φίλε με το καλό να την παραλάβεις και να μείνεις 100% ευχαριστημένος.
Σε αυτή την τιμή όχι απλά δεν παίζει κάτι καλύτερο, αλλά δεν παίζει και τίποτα άλλο !

Άν και δεν κατάλαβα γιατί θεώρησες μία κρίση/εμπειρία μου (βλέπε σελ.9)σχετικά με θέαση μίας U10 σε κατάστημα ότι ήταν ειρωνική ! και μάλιστα ότι απευθυνόταν σε εσένα ! ! :bang: