Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλο ένα αίσχος μετά την διαφήμιση του τζάμπα...Στα μπούτ
Σίγουρα, όπως είπες και πριν δεν υπάρχουν αντικειμενικές μεζούρες και στην τελική ο καθένας όπως την βρίσκει και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν να κρίνει τον άλλον. Αλλά όταν μπει π.χ. ο Καπετάνιος κουνιστός και ο Σεφερλής πει "καλώς την κουδουνίστρα" από κάτω οι μισοί θα γελάσουν. Δεν θα πρέπει να κρίνω του μισούς αλλά το χιούμορ αυτό είναι σίγουρα "κακό" ακόμη και αν αρέσει σε πολλούς.
Συμφωνώ. Αλλά για έναν "τρίτο" παρατηρητή που βλέπει εσένα και εμένα. Για μένα υπάρχουν αποστάσεις από μένα. Και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Ο Γιανναράς δεν έχει διαφορετικό λόγο από μένα, έχει καλύτερο λόγο από μένα. Για έναν τρίτο ο Γιανναράς έχει απλά διαφορετικό λόγο από μένα. Αλλά εγώ κρίνω τα προς τα πάνω και προς τα κάτω με βάση τις δικές μου ικανότητες/γνώσεις/χιούμορ. Ας πούμε για το χιούμορ. Πολύς κόσμος ακόμη και σήμερα γελάει με τον Αγκόπ. Πότε δεν μου άρεσε το χιούμορ αυτό. Δεν σημαίνει για μένα ότι όποιος γελάει μαζί του είναι "υπό" και εγώ είμαι "high" αλλά σίγουρα αυτό το χιούμορ έχει "απόσταση" από μένα.Δεν υπάρχουν αποστάσεις αδερφέ!! Δεν είναι συγκριτικό το ζήτημα με μεζούρα. Προηγουμένως, αναρωτήθηκες ποιος ορίζει το καλό και και κακό χιούμορ. Η απάντηση είναι ο καθένας μας. Εφόσον, λοιπόν, το ορίζει ο καθένα μας, δεν γίνεται να υπάρχουν αποστάσεις και πάνω-κάτω. Απλά, διαφορετική αντίληψη, διαφορετική αισθητική, διαφορετικό χιούμορ.:smile:
Σίγουρα, όπως είπες και πριν δεν υπάρχουν αντικειμενικές μεζούρες και στην τελική ο καθένας όπως την βρίσκει και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν να κρίνει τον άλλον. Αλλά όταν μπει π.χ. ο Καπετάνιος κουνιστός και ο Σεφερλής πει "καλώς την κουδουνίστρα" από κάτω οι μισοί θα γελάσουν. Δεν θα πρέπει να κρίνω του μισούς αλλά το χιούμορ αυτό είναι σίγουρα "κακό" ακόμη και αν αρέσει σε πολλούς.