Κάλλιο 5 και στο χέρι..
Tο 10 και καρτέρι πόσο καρτέρι θα είναι ;;;
Κάλλιο 5 και στο χέρι..
Ευκαιρία να δανειστώ xlr καλώδια για να παίξω ..... ( @Tzimisce )![]()

Εχω nordost blue heaven να σου δωσω, απλα ειναι κοντα, νομιζω 0,60.
Απο οτι λεει, η σειρα αυτη ειναι για μηχανηματα με περιορισμενο χωρο. Εχει βαθος λεει 43μμ.S O S παίδες !!!
Αυτό εδώ είναι (10Κ) DX2
![]()
Alps 10K Potentiometer motorized dual pot log. audio RK16 6mm 10KDx2 RK16812MG | eBay
ALPS Alpine RK16812MG motorized potentiometer 10K ohm logarithmic audio taper dual High-Grade/High-End Audio potentiometer - - Manufacturer ALPS Alpine Japan - MinOperatTemp -10°C - MaxOperatTemp 70 °C - Part number RK16812MGA11 - Total resistance 10K ohm - Resistance characteristic logarithmic...www.ebay.com
Λέει ότι είναι λογαριθμικό ..
Τι διαφορά έχει από το ΑΧ2 ;;;;
Μου κάνει ;;
Πέστε μου γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί .... !
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολουςS O S παίδες !!!
Αυτό εδώ είναι (10Κ) DX2
![]()
Alps 10K Potentiometer motorized dual pot log. audio RK16 6mm 10KDx2 RK16812MG | eBay
ALPS Alpine RK16812MG motorized potentiometer 10K ohm logarithmic audio taper dual High-Grade/High-End Audio potentiometer - - Manufacturer ALPS Alpine Japan - MinOperatTemp -10°C - MaxOperatTemp 70 °C - Part number RK16812MGA11 - Total resistance 10K ohm - Resistance characteristic logarithmic...www.ebay.com
Μου κάνει ;;
Μπορει να κοιταξει και τη σειρα της TKD .Ένα Noble είναι ο,τι πρέπει όμως που να το βρεις!
Βέβαια,αν το βρεις και ο προενισχυτης σου διαθέτει τηλεχειρισμό,θα τον χάσεις.
Από όσο μπορώ να θυμηθώ η καμπύλη D είναι μια πιο ….αργή λογαριθμική στην αρχή,S O S παίδες !!!
Αυτό εδώ είναι (10Κ) DX2
![]()
Μου κάνει ;;
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
Βλεπω ebay πολυ πιθανων μαιμου που ζηταει μπανανα

Από όσο μπορώ να θυμηθώ η καμπύλη D είναι μια πιο ….αργή λογαριθμική στην αρχή,
που δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμού στις χαμηλές εντάσεις και συναντάται σε συρόμενα ποτενσιόμετρα.
Θα κάνει αλλά μάλλον θα απομακρύνει κα περεταίρω το αποτέλεσμα της άμεσης ανταπόκρισης.
Από την άλλη η προσωπικά δεν θα πρότεινα το πιο ….άγριο χειρισμό, διότι μπορεί να γίνει ευκολότερα λάθος.
Επίσης η εντύπωση του δυναμικότερου ήχου, προέρχεται περισσότερο από την αίσθηση της άμεσης ανταπόκρισης (αύξηση της έντασης) στο χειρισμό.
Απο οτι λεει, η σειρα αυτη ειναι για μηχανηματα με περιορισμενο χωρο. Εχει βαθος λεει 43μμ.
Ένα Noble είναι ο,τι πρέπει όμως που να το βρεις!
Βέβαια,αν το βρεις και ο προενισχυτης σου διαθέτει τηλεχειρισμό,θα τον χάσεις.
Μπορει να κοιταξει και τη σειρα της TKD .
Πατα το Κιμ!S O S παίδες !!!
Αυτό εδώ είναι (10Κ) DX2
![]()
Μου κάνει ;;
Ωχ, φευγω ταχιστα για το καταφυγιο!Εννοείται ότι το πάτησα ήδη !!!
Με χέρια και πόδια !!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.