Αναβάθμιση Rotel RC-1090

Τελικά δεν είναι καθόλου κακό το phono του Rotel.

Πάνω απ' όλα δεν έχει κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον σε ΜΜ κεφαλή που ακούω τώρα.

Αθόρυβο για τα αναλογικά δεδομένα, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά έντασης με το eversolo ( @mdvq ακούς;; ) , "ζωηρό" , σπιρτόζικο στα άκρα και τις επόμενες μέρες θα σχηματίσω καλύτερη γνώμη.

Βέβαια το αναλογικό σύστημα που έπαιξε εδώ το phono του Rotel για 1η φορά μόνο τυχαίο δεν είναι....

View attachment 271298

Μιλάμε για την Shure v15 III με jico sas
(Boron cantilever, microline ακίδα) σε SME 3090 σε βαριά τροποποιημένο Thorens TD 160B

Αύριο θα ακούσω και την mc είσοδο με μία άλλη Μεγάλη Κυρία, την Audio Technica oc9 XSL

View attachment 271299

Ένα σύστημα όνειρο για πολλούς (και για μένα και ας μην χωνεύω με τίποτα τους sme) το οποίο μπορεί να φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη για την καλή εντύπωση στο phono του Rotel

Έχω 2 μέρες καιρό να ακούσω το πικάπ και με 2-3 εξωτερικά phono τα οποία θα "ορίσουν" κατά κάποιο τρόπο το επίπεδο του phono του Rotel....
Εμένα δεν μου αρεζε το phono του φίλε.
Μπροστά στον Cyrus ήταν ψοφίμι.!!

• Like
Reactions: vlad66
Το θέμα ειναι τι ωρα κοιμήθηκες και γιατί εισαι ξύπνιος τέτοια ωρα, χαχα.

Κοιμήθηκα 4-5 ώρες γιατί σε λίγο έχω ραντεβού με το αφεντικό της Almek για να τελειώσουμε τα αλουμίνια στο τροφοδοτικό του Σάλας.

Κάτι που θα πρέπει να αναβάλλω για το επόμενο Σάββατο γιατί το πικάπ πρέπει να πάει πάλι στον πάγκο..

Τα ωραία βύσματα που έχει μάλλον θέλουν επισκευή γιατί κόβουν το σήμα, το ένα σχετικά έντονα.

IMG_20260509_102305.jpg

Γνήσια SME rca δεν είχα ξαναδεί, ελπίζω να μην χρειαστούν αλλαγή ..

ΥΣ
Το (DC only) Dino μπορούμε να το ακούσουμε , απλά το τροφοδοτικό του θα είναι λίγο "κάμπριο" με τα καλώδια χύμα...

Μπήκε η άνοιξη και ο Dinos θέλει βόλτες με κάμπριο ε? Ας όψεται
Αρα θα έχουμε iphono, rotel, dino και του Πανίκου?
Να φέρω και sleeping bag?

• Like
Reactions: vlad66
Γιατί αντιδραστικέ Βλαδιμηρε δεν σου αρέσουν οι SME;

Για να κάνεις την ερώτηση , δεν έχεις ρυθμίσει ποτέ SME....

Από την τελευταία φορά που "έμπλεξα" με SME είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναμπλέξω.. αλλά είχα υποχρέωση στον Δημήτρη και δεν γινόταν να του χαλάσω χατίρι.

1000 ευχαριστώ στον Πανίκο ( @AUDIOLYTIC ) που ξενύχτησε το βράδυ μαζί μου δίνοντας (πάλι) οδηγίες.

• Like
Reactions: Θρησκος