Πάντως εγώ προτιμώ να μην έχει ελληνικά πάνω του το πληκτρολόγιο γιατί με μπερδεύει!
Από την άλλη σκέψου τι μπορεί να κάνει μετά το κατάστημα με μία ανοιγμένη συσκευασία...
Το λέω απλώς για να σκεφτόμαστε και τις 2 όψεις του νομίσματος (δεν αναφέρομαι φυσικά στην προκειμένη περίπτωση).
Συνήθως οι εταιρείες τις πουλούν με κάποια έκπτωση.
Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν αλλά ο νόμος 2251 τροποποιήθηκε το 2007 και ο λόγος που επέμενα είναι διότι αυτό που είπα το είχα διαβάσει και στο ΙΝ.GR όπως επίσης το άκουσα και στις ειδήσεις, ότι οι τροποποιήσεις αφορούν και το δικαίωμα υπαναχώρησης για ότιδηποτε αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας (πχ ινστιτούτα αδυνατίσματος κλπ).Αγαπητέ μου,
καταρχάς η έκφρασή σου έστω και εξ αντιδιαστολής είναι ελαφρώς προσβλητική για εμένα,
ωστόσο καθώς είμαι ανοικτός σε κάθε αντίθετη αιτιολογημένη γνώμη, αναμένω να ακούσω τι διαφορετικό γνωρίζεις. Εκτός εάν στηρίζεις την άποψή σου στη ρήση του ευαγγελίου των καταναλωτών "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο".
Μέχρι να με παραπέμψεις σε κάποια διάταξη που μου διαφεύγει, θα παραθέσω ολόκληρο το επίμαχο κείμενο του άρθρου 4 του Ν. 2251/1994 (Προστασία Καταναλωτών), ως αυτό έχει μέχρι σήμερα τροποποιηθεί και ισχύει....
Πάντως να παραθέσω την πολύ ευχάριστη εμπειρία μου από τα Multirama. Αγόρασα προ εβδομάδας ενα λαπτοπ HP με διάφορα προβλήματα, αφενός στο drive, αφετέρου στα ρυθμιστικά ήχου τα οποία κολλούσαν συνέχεια, με αποτέλεσμα υπάρχει διαρκώς το OSD του ήχου και να μη μπορείς να δουλέψεις. Το πήγα και χωρίς καν να ανοίξουν να το κοιτάξουν μου το άλλαξαν, οταν δε τους είπα οτι φοβαμαι οτι θα'ναι ελαττωματική παρτίδα, μου έδωσαν την επιλογή να πάρω τελείως άλλο μοντέλο, πράγμα που έκανα.
Απο διαβολική τυχη, και το επόμενο (Acer) ήταν ελαττωματικό (κάθε φορά που ξεκίναγε να δουλεύει η κάρτα γραφικών κολλούσε), το ξαναπήγα, στο ίδιο κατάστημα, αυτή τη φορά το κράτησαν μια μέρα για έλεγχο (λογικό) και την επόμενη μου έδωσαν καινούριο.
Από τη μια με προβληματίζει το ότι δύο μηχανήματα ήταν ελαττωματικά, απ´την άλλη όμως, αυτή ήταν απίστευτα επαγγελματική αντιμετώπιση, και ξεχνάω το ότι ίσως κόστιζε το μηχάνημα 30-40 ευρώ παραπάνω από αλλα καταστήματα, αυτό που έχει σημασία είναι η αντιμετώπιση και ο σεβασμός στον πελάτη.
Είναι μη σου τύχει.
Όλες σχεδόν οι μάρκες πάνω κάτω ίδιες είναι.
Έτσι ακριβώς. Είναι και μια από τις 20 εντολές (κρίμα που χάθηκαν οι δέκα όταν τούπεσαν οι μισές πλάκες του Μωυσή και έσπασαν) ήταν μη κλέψεις, μη φονεύσεις, μη μαμήσεις την γειτόνισα, μή σου τύχει, μη σε πιάσουν κλπ.Είναι μη σου τύχει.
Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν αλλά ο νόμος 2251 τροποποιήθηκε το 2007 και ο λόγος που επέμενα είναι διότι αυτό που είπα το είχα διαβάσει και στο ΙΝ.GR όπως επίσης το άκουσα και στις ειδήσεις, ότι οι τροποποιήσεις αφορούν και το δικαίωμα υπαναχώρησης για ότιδηποτε αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας (πχ ινστιτούτα αδυνατίσματος κλπ).
Δείτε στο λινκ τον νέο νόμο (δεν μπορούσα να τον κάνω attach λόγο μεγέθους αρχείου) τον οποίο δεν έχω κάτσει να δω αναλυτικά, αλλά κάπου εκεί μέσα στο χάος των νομικών όρων πρέπει να περιλαμβάνονται και οι υπαναχωρήσεις για αγορά που γίνεται επί τόπου από κατάστημα.
Kαι ομως δεν ειναι.
Fujitsu-Siemens και Acer ειναι για τα μπαζα.
Toshiba και Sony ειναι τα πιο αξιοπιστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.