Audio Grade Ethernet Switch evo2

Πιστεύω πως αν είναι να γίνει δωρεά στο Σωματείο, δεν πρέπει να επιβληθεί αλλά ο καθένας ξεχωριστά να το κάνει γιατί το θέλει...

Μπορεί ο Δημήτρης να συμφωνεί μαζί σου, εγώ όχι.

Το Σωματείο κρατάει ζωντανό το κλαμπ το οποίο έχει έξοδα λειτουργίας.. δεν είναι κακό όσοι "επωφελούνται" να συμβάλλουν έστω και με αυτό το μικρό ποσό.

Και επειδή δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός (σε όσους θελήσουν το evo2) σε μέλη και μη μέλη, ας συμβάλλουν όλοι..

Οκ, ο Δημήτρης δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και δεν θα πάρει ούτε 1€ .. το καταλαβαίνω.. να κάνουμε το ποσό της δωρεάς στο Σωματείο 20€ ανά μονάδα ;;;

Ο Λάζαρος τι λέει ;;;
@Larry ;;;;;;

Βλαδιμηρε καταλαβαίνω απόλυτος το ύφος σου και την καλή διάθεση που έχεις αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να επιβληθεί κάποιο ποσό. Άλλωστε το AVClub είναι αρκετά δυνατό για να μην χρειάζεται τέτοιου είδους Δωρεές.

Last edited:
Εγώ λέω με την αγορά ενός switch evo2 δώρο η εγγραφή στο σωματείο.

Ίσως να μην έχεις καταλάβει την σχέση Σωματείο-Avclub-μελών (που θέλουν το evo2)

Έστω ότι κάποια απλά μέλη του κλαμπ θελήσουν και αποκτήσουν το evo2.. θα πάρουν ένα μηχάνημα που πέρα ότι τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, παίζει καταπληκτικά και μπορεί εύκολα να συγκριθεί με αντίστοιχα εμπορικά προϊόντα 5-6-7 φορές την τιμή του τελικού κόστους του... συμφωνείς ή όχι ;;

Που (θα) οφείλουν αυτή την ευκαιρία αν όχι στο κλαμπ ;;;

Το κλαμπ που οφείλει την δυνατότητα της λειτουργίας του αν όχι στο Σωματείο ;;;

Που βλέπεις το "κακό" να αποδωθεί ένα μικρό ποσό στο Σωματείο από αυτούς που θα απολαύσουν κάτι το οποίο το οφείλουν σε αυτό ως ένδειξη "ευχαριστίας" ;;;

Βλαδιμηρε καταλαβαίνω απόλυτος το ύφος σου και την καλή διάθεση που έχεις αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να επιβληθεί κάποιο ποσό. Άλλωστε το AVClub είναι αρκετά δυνατό για να μην χρειάζεται τέτοιου είδους Δωρεές.

Ας γίνει λίγο δυνατότερο λοιπόν... δεν νομίζω κάποιος να "κάνει πίσω" για 10-20€ υπέρ του Σωματείου....

Αν υπάρχει κάποιος τέτοιος, Ε δεν θέλω στην τελική να του φτιάξω evo2.. ας πάει στο καλό.....

Και για μην βρεθεί κάποιος που θα πει -ρε μεγάλε με ξένα κόλλυβα κλπ..., αύριο θα καταθέσω 20€ στο Σωματείο για το δικό μου evo2