Πάντα δοκιμάζουν με πλήρη φόρτιση και ντεπόζιτο . Η μπαταρία του μάλιστα πιάνει άνετα τα 100km αυτόνομης οδήγησης κάτι που πάει να γίνει standard όπως το βλέπω.Συνδυαστική κατανάλωση όταν είναι φορτισμένο να φανταστώ το νούμερο. Για αφόρτιστο μου φαίνεται τρελό νούμερο.
Τιμές είπαν;![]()
Επίσημο: Αυτά είναι τα νέα BYD Seal 6 DM-i
Ο κινεζικός κολοσσός παρουσίασε το Seal 6 DM-i, εισάγοντας την τεχνολογία Super DM Hybrid στα οικογενειακά σεντάν και station wagon.www.newsauto.gr
![]()
BYD SEAL 6 DM-i: Στροφή στα οικογενειακά sedan & Touring - trcoff.gr
Με κορυφαία ευρυχωρία και σύγχρονη τεχνολογία, το νέο BYD SEAL 6 DM-i φέρνει την υβριδική πρόταση σε οικογενειακή διάσταση.trcoff.gr
αυτονομια 1350km?![]()
![]()
Ναι και στα υβριδικα η BYD.....
40-45κ για την wagon εκδοση ανεφερε ο autogefuehl στο βιντεο τουΤιμές είπαν;
Ναι τα 100 κμ είναι το νέο standard και έχει και νόημα. Μου έχει τύχει 2-3 φορές σε εκδρομές εντός Αττικής (πχ Σχοινιά) να χρειαστώ βενζίνη για λίγα χιλιόμετρα στο τέλος. Στην πράξη σιγά τα ωά βέβαια, απλά είναι ωραίο να ξέρεις ότι πας ηλεκτρικά εκτός ταξιδιών σε όλα τα σενάρια.Πάντα δοκιμάζουν με πλήρη φόρτιση και ντεπόζιτο . Η μπαταρία του μάλιστα πιάνει άνετα τα 100km αυτόνομης οδήγησης κάτι που πάει να γίνει standard όπως το βλέπω.

Οποιδήποτε ALFA ROMEO (και κατ΄ επέκταση Ιταλικό) είναι έρωτας. Το κακό είναι ότι τα φτιάχνουν σε περιορισμένο αριθμό!!!
Έχω δει τραπέζι που στηρίζετε σε V12 κορμό κινητήρα. Απίστευτο! Και το παραπάνω πολύ ωραίο.Αλλαγή ελαστικών στο focus και το ενδιαφέρον στρέφεται στο τραπεζάκι του καφέ στο βουλκανιζατέρ ...
View attachment 257311
Τι έφτιαξε ο άνθρωπος...
View attachment 257312
View attachment 257313
Και περιορισμένο χρόνο χωρίς προβλήματαΟποιδήποτε ALFA ROMEO (και κατ΄ επέκταση Ιταλικό) είναι έρωτας. Το κακό είναι ότι τα φτιάχνουν σε περιορισμένο αριθμό!!!

Άσε ρε πονηρέ!!Και περιορισμένο χρόνο χωρίς προβλήματα![]()
Πάντα μου άρεσαν τα alfa Romeo. Θυμάμαι που ένας γείτονας είχε αγοράσει την νέα τότε και πανέμορφη 156 με το κρυφό χερούλι της πίσω πόρτας στην κολώνα.Άσε ρε πονηρέ!!
Πάντα μου άρεσαν τα alfa Romeo. Θυμάμαι που ένας γείτονας είχε αγοράσει την νέα τότε και πανέμορφη 156 με το κρυφό χερούλι της πίσω πόρτας στην κολώνα.
Την ίδια μέρα που το έφερε από Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική την ίδια το πήγε πίσω με καντήλια. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι είχε αφήσει στο πάρκινγκ μια τεράστια κηλίδα λαδιού . Τότε δεν ήξερα τι θα πει ιταλικό . Και οριακά γλυτώσαμε τον πατέρα μου να πάρει τότε το Fiat stilo . Τον είχε ψήσει ένας φίλος του ιταλοφιλος που είχαν περάσει από τα χέρια του μόνο ιταλικά( απο fiat coupe μέχρι alfa 166 ) Πλέον ο συγκεκριμένος οδηγεί μόνο vw...
Θυμάσαι εκείνες τις ιστορίες για τα honda που έχαναν λάδια; Ούτε εγώπόσες τέτοιες (αληθινές και μη) ιστορίες.....

Θυμάσαι εκείνες τις ιστορίες για τα honda που έχαναν λάδια; Ούτε εγώ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.