Aggelos M.
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 11,233
δεν εχει υπαρξει κανενα τετοιο κρουσμα παντως μεχρι στιγμης.Σε κανένα δεν ξεκουμπωνει το καλώδιο από το αυτοκίνητο, αλλά φοβάμαι μήπως απλά το κόψουν και πάρουν τον φορτιστή.
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Τι είναι τα καλώδια είπαμε; Χαλκός;δεν εχει υπαρξει κανενα τετοιο κρουσμα παντως μεχρι στιγμης.
Ο χαλκός που έχει ένα type 2 καλώδιο πέντε μέτρων φορητού φορτιστή δεν αξίζει πάνω από 5 ευρώΓια όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Τι είναι τα καλώδια είπαμε; Χαλκός;
Με έναν κόφτη σε 10 δευτερόλεπτα έχει εξαφανιστεί το καλώδιο.
Εδώ ξηλωνουν ολόκληρες κουλούρες από τα τρένα. Στο καλωδιάκι του αμαξιού θα κολλήσουν;
Αυτό είναι κάτι που δεν υποχρεωτικό να το ξέρει ο Ρομά, που με το ζόρι ξέρει να διαβάζει. Πριν κάποια χρόνια έκλεψαν 20 μέτρα καλώδιο ρεύματος που τροφοδοτούσε τον κλιματισμό ενός νοσοκομείου.Ο χαλκός που έχει ένα type 2 καλώδιο πέντε μέτρων φορητού φορτιστή δεν αξίζει πάνω από 5 ευρώ
εννοεις οπως τωρα που κλεβουν καταλυτες και μπαταριες απο θερμικα αυτοκινητα;Μια χαρά ωραιότατο μεροκάματο βγαίνει με 5 ευρώ μόνο από ένα στενό. Δεν μιλάω για αύριο. Μιλάω όταν γίνουν τα ηλεκτρικά η πλειοψηφία και γεμίσουν τα πεζοδρόμια μπαλαντεζες.
Αν μιλάμε για μεγάλο κεντρικό A/C ένα τέτοιο καλώδιο μπορεί να είχε και 100 ευρώ. Δεν είναι το ίδιοΑυτό είναι κάτι που δεν υποχρεωτικό να το ξέρει ο Ρομά, που με το ζόρι ξέρει να διαβάζει. Πριν κάποια χρόνια έκλεψαν 20 μέτρα καλώδιο ρεύματος που τροφοδοτούσε τον κλιματισμό ενός νοσοκομείου.
Εμένα δεν μου κόψανε το καλώδιο του A/C αλλά τις σωλήνες.Αν μιλάμε για μεγάλο κεντρικό A/C ένα τέτοιο καλώδιο μπορεί να είχε και 100 ευρώ. Δεν είναι το ίδιο
πραγματικα σε λυπαμαι. Πρεπει να περιμενεις κανα γεματο δυοωρακι για να προετοιμαστει η συζυγος στις εξοδους σαςΕπειδή έχω πάρει αμπάριζα όλες τις αντιπροσωπείες, άλλα και ψάχνω, διαβάζω, ρωτάω κλπ. ένα κελεπουράκι αυτοκίνητο που βρήκα είναι το Chery Tiggo 4. Στα 23.000 ευρώ που το παίρνεις δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο. Υβριδικό με απόδοση 204 άλογα, πολύ καλές επιδόσεις, κατανάλωση που από όσο διάβασα δεν ξεπερνάει ρεαλιστικά 5,5 λίτρα, καμπίνα και εσωτερικό που δεν θυμίζει αμάξι αυτής της κατηγορίας, εξαιρετικό εξοπλισμό ακόμα και από την βασική έκδοση και συνολικά ένα πακέτο ανέλπιστα καλό για τα λεφτά του...το είδα και από κοντά και είναι απίστευτο το τι αμάξι παίρνεις σε σχέση π.χ. με τα ίδια λεφτά αγοράζεις την πλαστικούρα το Τoyota Yaris.
Αν κάποιος δεν θέλει να πάει σε ηλεκτρικό, το συγκεκριμένο αμάξι είναι μια καλή και οικονομική χρυσή τομή..ρίξτε του μια ματιά...
TIGGO 4 - Chery Greece
Made for the city. Ready for the world. Made for the city. Ready for the world. 1.5L Χωρητικότητα Κινητήρα 204 PS Ισχύς & 310 Nm Ροπή 4.3 m Compact SUV 5.3 l/100km Κατανάλωση καυσίμου – μικτός κύκλος Chery Super Hybrid Υβριδική Τεχνολογία ΤΟ ΝΕΟ CHERY TIGGO 4 HYBRID Η έξυπνη τεχνολογία δεν ήταν...www.chery.gr
Υ.Γ. Προσωπικά βέβαια πάλι με βλέπω να καταλήγω στην Tesla και το στο Model 3 αυτή την φορά να κάνει παρέα με το Model Y στο γκαράζ. Ισως το μόνο που μπορεί να μπούμε στην διαδικασία μήπως το προχωρήσουμε είναι το Geely Ex5 που άρεσε πολύ στην σύζηγο, έτσι και αλλιώς δικό της θα είναι το αμάξι και αυτή θα το οδηγεί κυρίως το συγκεκριμένο! Τις άρεσε ένα πρασινωπό χρωματάκι που βγαίνει το αμάξι και το αρκετά ιδιαίτερο λευκό εσωτερικό που πράγματι είναι όμορφο.
Kαι λίγα λες!!!πραγματικα σε λυπαμαι. Πρεπει να περιμενεις κανα γεματο δυοωρακι για να προετοιμαστει η συζυγος στις εξοδους σας
Το tiggo 4 και το ex5 ειναι εξαιρετικες vfm λυσεις, το καθενα για αυτο που προσφερει.
ισχυει με ολα τα κινεζικα αυτο, θερμικα, ηλεκτρικα, τα παντα. Επισης, τιποτα δεν "κουναει/τριζει"Kαι λίγα λες!!!
Ναι επειδή κοιτάζω υπάρχουν πολλά VFM Κινέζικα....απλά το Tiggo 4 μου φάνηκε στην κατηγορία του ότι είναι ανέλπιστα φτηνό σε σχέση με αυτά που προσφέρει...ειδικά ο κινητήρας του και το υβριδικό του σύστημα άλλα και το ταμπλό μέσα, είναι πολύ ανώτερης κατηγορίας από τα λεφτά που ζητάει το αμάξι.
Αυτό παρατήρησα και εγώ ότι αγοράζεις ΠΟΛΥ αυτοκίνητο σε σχέση με τις κλασικές μάρκες, που και σε αυτές είδα αρκετά αμάξια, άλλα σχεδόν όλα υπερκοστολογημένα, ειδικά κάτι Honda κλπ. που είδα απλά γελάς με τα λεφτά που ζητάνε σε σχέση με αυτό που πουλάνε..ισχυει με ολα τα κινεζικα αυτο, θερμικα, ηλεκτρικα, τα παντα
Απλά απίστευτο...π.χ. η Suzuki πουλάει το Vitara στην βασική έκδοση με μανιβέλα για τα παράθυρα πίσω!!! Κυριολεκτικά το είδα και τράβαγα τα μαλιά μου!! Είχα χρόνια να δώ κάτι τέτοιο!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.