Βιντεοκάμερα Canon HV-20 tests

Εγω παρελαβα χτες αυτους του 2 φακους-μετατροπεις (ευρυγωνιο και τηλεφακο) http://cgi.ebay.com/43mm-WIDE-ANGLE...1108546QQihZ005QQcategoryZ64325QQcmdZViewItem

Ηρθαν σε χρονο ρεκορ (λιγοτερο απο 1 εβδομαδα), κοστισαν μαζι με τα μεταφορικα 85 ευρω!

Πηρα τους συγκεκριμενους μετα απο καποιες καλες κριτικες που διαβασα, και κυριως γιατι δεν εβρισκα πουθενα τον original ευρυγωνιο HD43 της Canon (που εκανε και 230 ευρω μονος του!!!).

Η ποιοτητα κατασκευης τους πολυ καλη , κρυσταλο και οχι πλαστικο.
Το περιβλημα μεταλικο (κραμα τιτανιου) και στιβαρο.

Συνοδευονται απο καλης ποιοτητας δερματινες θηκες και δαχτυλιδι 43mm->48mm.

Δεν δημιουργει προβλημα στο autofocus, αν και με τους 2 φακους στα ακρα των εστιακων τους αποστασεων δυσκολευται αρκετα.
Το ιδιο φυσικα θεμα ειχαν και αλλοι μεματροπεις που ειχα κατα καιρους με αλλες καμερες και original φακους (Sony).

Aπο εικονα , δεν εχουν εμφανεις παραμορφωσεις και χρωματικες εκτροπες.
Δεν εχει vignetting (οχι τοσο ορατο τουλαχιστον) ΑΛΛΑ αυτο που δεν με ικανοποιησε ήταν το ποσο wide + tele προσθετουν.
Δεν ειδα δηλ. την μεγαλη διαφορα σε καλυψη που περιμενα (και στον ευρυγωνιο και τον τελε).

Θα ακολουθησουν καποια δειγματα...

Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε με πιο τρόπο θα συνδέσω την κάμερα (Canon HV-20), με τον υπολογιστή, με ασφάλεια, ώστε να αποφύγω τυχόν προβλήματα με τον στατικό ηλεκτρισμό.

Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε με πιο τρόπο θα συνδέσω την κάμερα (Canon HV-20), με τον υπολογιστή, με ασφάλεια, ώστε να αποφύγω τυχόν προβλήματα με τον στατικό ηλεκτρισμό.

Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους προβλήματα. Εννοείται με το καλώδιο firewire.

Εμένα, μου είπαν ότι έτσι έκαψα την firewire, της HDR-HC1E...
Δηλαδή, σύνδεσα ανοιχτή την κάμερα, και της έκανα ζημιά...

Παιδιά μια απορία παρακαλώ.

Με την HV20, θα έχω καλύτερη εικόνα στη CRT μου από μια άλλη απλή DV κάμερα?
Φαντάζομαι συνδέεται..είναι 3 ετών η τηλεόραση (Philips 36", δεν προβλέπεται σύντομα αλλαγή της).
Παίζω κατευθείαν από τη camera στην τηλεόραση (playback)?
Αν περάσω τη λήψη σε Η/Υ, μπορώ να κάψω DVD που θα παίζει το απλό DVD player που έχω ή χρειάζομαι άλλα κόλπα. Σε αυτή την περίπτωση η εικόνα πάλι που θα πάρω είναι καλύτερη από ότι αν είχα τραβήξει με απλη dv?

Ευχαριστώ.

Η HV20 δεν συνδέεται με CRT.

Δεν έχει καν svideo, εκτός αν μιλάμε για composite.....

Αν περάσεις την λήψη σε dvd αναγκαστικά η εγγραφή θα γίνει σε ανάλυση 720 Χ 576 από 1920 Χ 1080 που είναι.

Την καλύτερη εικόνα θα την πάρεις με σύγχρονη TV με σύνδεση hdmi και μάλιστα αν η τηλεόραση έχει κι αυτή ανάλυση 1920 χ 1080 θα σου πέσουν τα σαγόνια....

Το composite δηλαδή δεν παίζει?

Θέλω να δω αν έχω τη δυνατότητα με αυτή την κάμερα να παίζω κατευθείαν ότι γράφω χωρίς πρώτα να περάσω αναγκαστικά απο PC ==> DVD.
Η τηλεόραση είναι Philips 36pw9618, αν λέει κάτι.

Παιδιά δεν με ενδιαφέρει να δω HD ποιότητα από τη CRT, για την ώρα με ενδιαφέρει να μπορώ να βλέπω.
Απλά όπως γράφτηκε και αλλού, μιας και δεν έχω καθόλου βιντεοκάμερα και λέω να πάρω, ας είναι HD ώστε και οι 'μελλοντικές αναμνήσεις' να γράφονται σε HD από τώρα.
Μήπως δεν τα έχω καταλάβει κάλά?