Τo placid τροφοδοτεί μόνο την ψηφιακή πλακέτα. Βέβαια εμείς παίζουμε 24/96 μέσω MAC/Pure, τί να μας πούν τα κόκκινα βιβλία :Banane0:
Έγραψα για 44.1/16 επειδή εσύ έχεις θέμα με τα 44.1/16.. Τα HD τα έχουμε όλοι ψωμοτύρι.

Τo placid τροφοδοτεί μόνο την ψηφιακή πλακέτα. Βέβαια εμείς παίζουμε 24/96 μέσω MAC/Pure, τί να μας πούν τα κόκκινα βιβλία :Banane0:
Καλά καλά μην φωνασκείς. Θα την κόψουμε την ρημάδα. Οπως την είδατε αρχικά είναι η καλωδιοταινία.....
Και γιατί δεν τα λέγατε από την αρχή βρε φυντάνια και περιμένατε μέχρι σήμερα; Πάλι δρομολόγια με βάζετε να κάνω??? Θα σας χρεώσω τις βενζίνες!
Πόση ώρα χρειάζεται να γίνει αυτό? Γιατί θέλω να ανέβω Χαλκίδα σήμερα αν είναι να γίνει σήμερα διότι διαφορετικά την επόμενη φορά που θα κατέβει το ζωντανό κάτω....
@dimdim
Ήθελα να κάνω δοκιμή από την optical ή έστω να την έχω συνδεμένη σε συσκευή για τη γείωση αλλά είναι αρσενικό το βύσμα (???!)
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα σε συσκευή! Υπάρχει καλώδιο optical female/male???
ΔημΔημ πρόσεχα καλά κακομοίρη μου.....Αν με το κόψιμο της καλωδιοταινίας γλυτώσω τα ξελοκαρίσματα και ακούω και καλύτερα, να χέσω τα προτόκολά σας μέσα....Θα μας βάλετε να βάλουμε επίχρυσα βύσματα στους SATA σκληρούς μας! !
Μια μικρή αναδρομή.
Με τροφοδοτικά 7805 / lm317 το είχα μόνιμα ανοιχτό. Δε το έκλεινα ποτέ. Σίγουρα υπήρχαν κάποια λεπτά για ζέσταμα, αλλά αυτό είναι σύνηθες σε αρκετά αλλά μηχανήματα στο σύστημα μου. Πάντως σε ένα τέταρτο όλα καλά – από εκεί και περά οι διαφορές ήταν ανάξιες λογου ΙΜΗΟ.
Δεν υπάρχει αρσενικό βύσμα οπτικής σε σασί.. Μάλλον απλά έχεις ξεχάσει να βγάλεις την τάπα.![]()
ΔημΔημ, αν ήταν θέμα μήκους καλωδιοταινίας, τότε θεωρητικά ο Νίκος που έχει μικρότερο μήκος δεν θα έπρεπε να είχε αυτά τα φαινόμενα. Επίσης στο συγκριτικό του Σαββάτου το δικό μου που δεν είχε καμια διακοπή, θα έπρεπε να μας είχε π@#$$#@....Μήπως είχε θέμα το transport να κλειδώσει εχτές; Αλλά το transport κλείδωνε μια χαρά με το M-Dac πάντα....
γιατι να φταιει το transport?
Λές να είναι το καλώδιο που βάλαμε τότε; Ξέρω γω τί να πώ....Πιάνω όλα τα ενδεχόμενα. Anyway όταν θα πάω Χαλκίδα θα δούμε....
επίσης
με τα απλά τροφοδοτικά αλλά και με τα placid.
Πχ από Παρασκευή απόγευμα δεν κλείνει καθόλου μέχρι Κυριακή νύχτα.
Αν είναι με σάλας να έχω την παραμικρή υπόνοια θα ξηλωθούν όλα τα τροφοδοτικά και θα μπούν σε ξεχωριστά κουτιά.
Καθημερινές τα απλά και όταν είμαι απο πάνω τα σαλεμένα.
Μουσική θέλουμε να ακούμε...
Λές να είναι το καλώδιο που βάλαμε τότε; Ξέρω γω τί να πώ....Πιάνω όλα τα ενδεχόμενα. Anyway όταν θα πάω Χαλκίδα θα δούμε....
το ιδιο καλωδιο δεν βαλαμε και εδω? Το καλωδιο αν επαθε κατι κ εχει θεμα με τη γειωση, το θεωρω πιο πιθανο. Το να φταιει το transport χλωμο...
Φιλαράκι κανένα δικό μου μηχάνημα δε μένει always on από την πρώτη μέρα.
Φραγκ, δοκιμάσαμε και με οπτικό και είχε το ίδιο πρόβλημα κλειδώματος. Το M-DAC με το ίδιο οπτικο καλώδιο και το ίδιο transport δεν μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα κλειδωματος. Μαλλον ειναι αυτο που ειπε ο Παντελης περι γειωσης
γιατι να φταιει το transport?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.