Καλορίζικη... ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έφευγες ποτέ!![]()
Καλορίζικη!!
Τις είδα κι εγώ από κοντά και τις δύο σε ένα ταξίδι NY την άνοιξη στο Β&Η. Απίστευτες και οι 2 στο χέρι, επικέντρωσα περισσότερο βέβαια στην RP που είναι περισσότερο στα κυβικά μου.
Μου άρεσε πολύ και η αίσθηση και το μέγεθος και το viewfinder.
Δεν μου άρεσε πώς καθόταν πάνω ο 24-105, πολύ μεγάλος αναλογικά, όπως φαντάζομαι και όλοι οι (ζουμ) φακοί
Τo σκεφτόμουν για καιρό (για την RP) μιας και ήθελα μια mirorless Canon, αλλά μία το μέγεθος/βάρος των φακών μία το κόστος, έκατσα στα αυγά μου και πήρα μια ... M50![]()
Υπάρχει και από ανεξάρτητη εταιρία αν θυμάμαι καλά, αν ενδιαφέρει να το ψάξω... να της kipon:
Καλορίζικη!!
Τις είδα κι εγώ από κοντά και τις δύο σε ένα ταξίδι NY την άνοιξη στο Β&Η. Απίστευτες και οι 2 στο χέρι, επικέντρωσα περισσότερο βέβαια στην RP που είναι περισσότερο στα κυβικά μου.
Μου άρεσε πολύ και η αίσθηση και το μέγεθος και το viewfinder.
Δεν μου άρεσε πώς καθόταν πάνω ο 24-105, πολύ μεγάλος αναλογικά, όπως φαντάζομαι και όλοι οι (ζουμ) φακοί
Τo σκεφτόμουν για καιρό (για την RP) μιας και ήθελα μια mirorless Canon, αλλά μία το μέγεθος/βάρος των φακών μία το κόστος, έκατσα στα αυγά μου και πήρα μια ... M50![]()
Σιγά μη περίμενα...χτύπησα μια canon eos r...ας είναι καλά ο Ναθ!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πάει η fuji....:bigcry:
Πρέπει να βρεις ένα τρόπο Γιάννη να είσαι tester, κρίμα που δεν έχει δωρεάν μεταφορικά το Amazon στην Ελλάδα.
Σιγά μη περίμενα...χτύπησα μια canon eos r...ας είναι καλά ο Ναθ!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.