Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλορίζικη... ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έφευγες ποτέ!![]()
Καλορίζικη!!
Τις είδα κι εγώ από κοντά και τις δύο σε ένα ταξίδι NY την άνοιξη στο Β&Η. Απίστευτες και οι 2 στο χέρι, επικέντρωσα περισσότερο βέβαια στην RP που είναι περισσότερο στα κυβικά μου.
Μου άρεσε πολύ και η αίσθηση και το μέγεθος και το viewfinder.
Δεν μου άρεσε πώς καθόταν πάνω ο 24-105, πολύ μεγάλος αναλογικά, όπως φαντάζομαι και όλοι οι (ζουμ) φακοί
Τo σκεφτόμουν για καιρό (για την RP) μιας και ήθελα μια mirorless Canon, αλλά μία το μέγεθος/βάρος των φακών μία το κόστος, έκατσα στα αυγά μου και πήρα μια ... M50![]()
Υπάρχει και από ανεξάρτητη εταιρία αν θυμάμαι καλά, αν ενδιαφέρει να το ψάξω... να της kipon:
Καλορίζικη!!
Τις είδα κι εγώ από κοντά και τις δύο σε ένα ταξίδι NY την άνοιξη στο Β&Η. Απίστευτες και οι 2 στο χέρι, επικέντρωσα περισσότερο βέβαια στην RP που είναι περισσότερο στα κυβικά μου.
Μου άρεσε πολύ και η αίσθηση και το μέγεθος και το viewfinder.
Δεν μου άρεσε πώς καθόταν πάνω ο 24-105, πολύ μεγάλος αναλογικά, όπως φαντάζομαι και όλοι οι (ζουμ) φακοί
Τo σκεφτόμουν για καιρό (για την RP) μιας και ήθελα μια mirorless Canon, αλλά μία το μέγεθος/βάρος των φακών μία το κόστος, έκατσα στα αυγά μου και πήρα μια ... M50![]()
Σιγά μη περίμενα...χτύπησα μια canon eos r...ας είναι καλά ο Ναθ!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πάει η fuji....:bigcry:
Πρέπει να βρεις ένα τρόπο Γιάννη να είσαι tester, κρίμα που δεν έχει δωρεάν μεταφορικά το Amazon στην Ελλάδα.
Σιγά μη περίμενα...χτύπησα μια canon eos r...ας είναι καλά ο Ναθ!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.