CRYSTAL AUDIO: THX Ultra2 για όλους

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα stavroslam! :smile:

Η προσφορά της απόσυρσης ισχύει κανονικά! Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μου για οτιδήποτε θελήσεις! :a0210:

Να είσαι καλά! -bye-

stavroslam πάλι καλησπέρα,

Η τιμή που βλέπεις στις Ωδές ισχύει, αλλά δεν αφορά στην απόσυρση, η οποία είναι κάτι που γίνεται σε συνεννόηση απευθείας με εμάς (Crystal Audio).

Οι Ωδές είναι κατάστημα λιανικής που εμπορεύεται τα προϊόντα μας και φυσικά, αν θέλεις να αγοράσεις από εκεί τα ηχεία, μην διστάσεις καθόλου! :a0210:

Να είσαι καλά! :smile:

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO: THX Ultra2 για όλους

Ειμαι σιγουρος οτι εχει κανει λαθος!!!! Την εχω πατησει και εγω με τις ωδες που ενω ελεγε ζευγος ειχε κανει λαθος και εννοουσε τεμαχιο.
Αποκει και περα το πως χειρειζετε ενας μεταπωλητης το margin του ειναι δικο του θεμα. Εαν θελει τα δινει και κατω απο κοστος.

απάντηση μάθαμε αν ισχύει αυτό που ρωτάς φίλε ???

απάντηση μάθαμε αν ισχύει αυτό που ρωτάς φίλε ???

μαλλον απο οτι καταλαβα και βλεπω αυτη η τιμη ειναι με την αποσυρση 200ευρω που σου δινει η crystal audio.αλλιως πας στα 599 στην αρχικη τιμη.ας μας ενημερωσουν επισημα να ξερουμε τι κανουμε αν ειναι δυνατον...

επισης θα ηθελα μια γνωμη για ποιον ενισχυτη θα ηταν καλυτερος για τα συγγεκριμενα ηχεια.
PIONEER VSX 921
DENON AVR 1912
YAMAHA RXV 671

επισης θα ηθελα μια γνωμη για ποιον ενισχυτη θα ηταν καλυτερος για τα συγγεκριμενα ηχεια.
PIONEER VSX 921
DENON AVR 1912
YAMAHA RXV 671

Βλέπω πως η ερώτησή σου έχει μείνει αναπάντητη αρκετό καιρό τώρα!... :icon15:

Κοίταξε, ως προς τα ηχεία με πιστοποίηση ΤΗΧ θα πρέπει να πούμε πως οποιοδήποτε ενισχυτής είναι καλός και δεν θα έχει πρόβλημα ως προς την οδήγησή τους. Ο γενικός κανόνας είναι να αποκτήσεις τον καλύτερο / ισχυρότερο ενισχυτή που σου επιτρέπει το budget σου. Όσο πιο καλός ο ενισχυτής, τόσο καλύτερα θα παίξουν και τα ηχεία.

Τώρα, ως προς τα μοντέλα που αναφέρεις, τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Μια πολύ γενική άποψη είναι πως οι ενισχυτές της Pioneer, ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής, έχουν επάρκεια ισχύος και δυναμισμό, που ξεπερνά αυτή των αντίστοιχων Denon και Yamaha. Εξαιρετικές και οι δυο αυτές εταιρίες, αλλά τα μοντέλα που αναφέρεις θα τα προτείναμε ίσως για μικρότερα σετ ηχείων. Με άλλα λόγια, καλύτερα να κοιτάξεις σε πιο ακριβά μοντέλα των Denon και Yamaha. Και πάλι όμως επισημαίνω πως όλα αυτά είναι υποκειμενικά και τονίζω επίσης πως τα ηχεία της Crystal Audio με πιστοποίηση ΤΗΧ χαρακτηρίζονται από ευαισθησίες που ανέρχονται στα 91dB. Είναι εύκολο να σου δώσουν "πολύ ήχο" με λίγα Watt! :a0210:

Να είσαι καλά! -bye-

Ενδιαφέρομαι για τα δίπολα πίσω ηχεία Crystal Audio THX-D ή Crystal Audio THX-D SE. Καινούργια ή μεταχειρισμένα! Υπάρχουν και πόσο; Ευχαριστώ

Βλέπω πως η ερώτησή σου έχει μείνει αναπάντητη αρκετό καιρό τώρα!... :icon15:

Κοίταξε, ως προς τα ηχεία με πιστοποίηση ΤΗΧ θα πρέπει να πούμε πως οποιοδήποτε ενισχυτής είναι καλός και δεν θα έχει πρόβλημα ως προς την οδήγησή τους. Ο γενικός κανόνας είναι να αποκτήσεις τον καλύτερο / ισχυρότερο ενισχυτή που σου επιτρέπει το budget σου. Όσο πιο καλός ο ενισχυτής, τόσο καλύτερα θα παίξουν και τα ηχεία.

Τώρα, ως προς τα μοντέλα που αναφέρεις, τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Μια πολύ γενική άποψη είναι πως οι ενισχυτές της Pioneer, ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής, έχουν επάρκεια ισχύος και δυναμισμό, που ξεπερνά αυτή των αντίστοιχων Denon και Yamaha. Εξαιρετικές και οι δυο αυτές εταιρίες, αλλά τα μοντέλα που αναφέρεις θα τα προτείναμε ίσως για μικρότερα σετ ηχείων. Με άλλα λόγια, καλύτερα να κοιτάξεις σε πιο ακριβά μοντέλα των Denon και Yamaha. Και πάλι όμως επισημαίνω πως όλα αυτά είναι υποκειμενικά και τονίζω επίσης πως τα ηχεία της Crystal Audio με πιστοποίηση ΤΗΧ χαρακτηρίζονται από ευαισθησίες που ανέρχονται στα 91dB. Είναι εύκολο να σου δώσουν "πολύ ήχο" με λίγα Watt! :a0210:

Να είσαι καλά! -bye-
Καλησπέρα κι από εμένα ...
Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου με τον 671 θα ειμαι (σχετικα) οκ για τα Τ2SE...αρχικα σε 2.0 .. και σε κανα χρονο 5.1 ... ?!

Φίλτατε paparoachh, σου έχω απαντήσει στο άλλο thread, όπου έχεις θέσει την αντίστοιχη ερώτηση! :smile:

Ωπ! σορρυ! Ισως να μην το εχω δει .. (δεν εχω παρει πρεφα οτι δεν εχει αυτοματη ειδοποιηση για απαντηση σε φορουμ που ποσταρα !)
Σε ευχαριστω για την μνημη σου !

Ωπ! σορρυ! Ισως να μην το εχω δει .. (δεν εχω παρει πρεφα οτι δεν εχει αυτοματη ειδοποιηση για απαντηση σε φορουμ που ποσταρα !)
Σε ευχαριστω για την μνημη σου !

Κανένα πρόβλημα! :a0210:
Αν δεν θυμάσαι το σχετικό, μπορείς να το δεις κάνοντας κλικ εδώ.

-bye-

Καλησπέρα. Είμαι νέος στο χώρο και αν είχες χρόνο να μου απαντούσες στα εξής θα ήμουν ευγνώμων: Έπειτα από ψάξιμο έστησα στο σπίτι μου το 7.0 σύστημα home cinema με τα, εμπρός TX-T2SE, κεντρικό THX-CT, περιφερειακά TX-B1, πίσω BPS2.0. και με ενισχυτή Pioneer 921. Είμαι ικανοποιημένος όμως χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης δεν μπορώ να ξέρω αν όντως έκανα καλές επιλογές μιας και κανένας γνωστός μου δεν έχει ακριβότερο σύστημα για να συγκρίνω. Μήπως να έκανα μια αναβάθμιση στα πίσω BPS2.0 ή ακόμα περισσότερο, αξίζει να αγοράσω ένα από τα sub που προτείνει η εταιρία και αν ναι ποιό είναι αυτό ή δεν θα υπάρχει μεγάλη ηχητική διαφορά; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Iκανοποιημένος μπορώ να πω ότι είμαι, όμως μπορεί να πιστεύω ότι ακούω κάτι καλό για τα χρήματα που έχω δώσει και τελικά να υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Ίσως να έμπαινα στη διαδικασία της διενίσχυσης (διπλωκαλωδίωση έχω κάνει) ή να να αγόραζα ένα οικονομικό sub, 10 '' ίσως. Ποια είναι η γνώμη σου;

Βλέπω ότι έχεις διάθεση πειραματισμών...προχώρα
Η διπλοκαλωδίωση δεν είναι πανάκεια,δοκίμασε και χωρίς
Το sub θα σου προσθέσει χαμηλά.
Έχεις πρόβλημα με τα μπάσα;

Εγω επειδή εχω τα ιδια ακριβώς αλλα με το 10 sub select2 αποτω πως δεν έχεις βάλει ηδη sub και συζητας για αλλαγη των πισω. Το 10 δεν είναι και τοσο μικρουλι

Status
Not open for further replies.