more peers
AVClub Fanatic
Έτσι είναι.
Όταν το κουτιάσει ο Μανόλο φαντάζομαι θα κάνει εκτεταμένη παρουσίαση σε ειδικό νήμα.
Όταν το κουτιάσει ο Μανόλο φαντάζομαι θα κάνει εκτεταμένη παρουσίαση σε ειδικό νήμα.
Νίκο αν θυμάσαι σου παραπονιόμουν για λάσπη μπάσσο και μπουμαρίσματα σε μάλλον ψηλές εντάσεις και το είχαμε αφήσει το θέμα να το δούμε μαζί. Μόλις μπήκες σπίτι μου για τη δοκιμή του μάμπο που είχα βάλει ξανά του φούμπαρ σου είπα από τη σκάλα άκυρα τα μπουμαρίσματα μάλλον από το daphile είναι γιατί με το foobar έστρωσαν τα πράγματα σε αυτά που έχουμε για δοκιμές και τα ξέρω (η τεσπα νομίζω οτι τα ξέρω).
Κάτι που έχουμε και ξέρουμε όλοι. dire straits you and your friends...
πλαδαρό στην εισαγωγή, ανιχνεύσιμη θαμπάδα στο σόλο μετα τα 2/3 του τραγουδιού.
Κάτι που έχουμε και ξέρουμε όλοι. dire straits you and your friends...
πλαδαρό στην εισαγωγή, ανιχνεύσιμη θαμπάδα στο σόλο μετα τα 2/3 του τραγουδιού.
Δεν το έχω εύκαιρο τώρα και με το σπάσιμο που έφαγα στην εγκατάσταση και η αποτυχία στο μπουτάρισμα μετά λίγες μέρες μόνο καλής λειτουργείας (πιθανώς λόγω κουλαμάρας μου, δεν ξέρω) το βλέπω απίθανο να ξαναστήσω / δοκιμάσω, αλλά σα να θυμάμαι πιο πατημένη (κάτω) και τη σκηνή. Ας επιβεβαιώσουν ή όχι τα παλικάρια που έχουν πρόχειρο και το foobar για AB.
Με το APlinux καμία σχέση,ίσως ο καλύτερος ήχος στο σύστημα μου.Το έχετε διαπιστώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και με άλλα linux?
Θα ήθελα να τα κουβεντιάσουμε όλα εδώ. Δεν έχω πρόβλημα.
Σταύρο για να το κουβεντιάσουμε πρέπει να μπορείς και συ να κάνεις ΑΒ. Έχει όρεξη να στήσεις win και foobar?
Aν όχι σε ποια βάση να το συζητήσουμε? Υπάρχει κοινό συγκριτικό μέγεθος?
Έχω διαθέσιμο ένα λαπτοπ με Win 7.
Απλά βαριέμαι να κάνω όλες τις ρυθμίσεις foobar χωρίς βοήθεια. Είμαι λίγο τεμπέλης σ' αυτό...
Το έχετε διαπιστώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα και με άλλα linux?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.