Πολύ ωραίες κατασκευές. Μπράβο σου. Πέτυχες πολύ και το χρωματισμό..
Έχεις και πολύ όμορφη θέα βλέπω..
Δε φτιάχνεις κι ένα πάτωμα απο παλετόξυλα μιας και το κατέχεις το άθλημα;
Σε ευχαριστω φιλαρακι .Ωραιοτατα Ηλια!!!
Φοβερη η κουνια! Ωρεες οι κατασκευες, προς στιγμην νομισα πως και η κουνιστη δικια σοου ηταν και θα ζηταγα οδηγιες...
Ειναι Νικόλα , την είδα πεταμενη και σχεδόν κατεστραμμένη αλλα "φαινόταν" τι έκρυβε με κάποια δουλίτσα ..!Πανέμορφο έπιπλο Ηλία!
Μπράβο όλα είναι πολύ ωραία. Περιμένουμε φωτογραφικό υλικό και από τις επόμενες κατασκευές σου!!!!
Χαχαχα και λίγα ειναι Νικόλα , 2 περγολες 9x4m περίπου στις 90 μοίρες μεταξύ τους. Θα χρειαστώ και αλλα μετα τον σκελετό , δοκοθηκες , βάσεις-φωλιές Π για ριχτες κλπ . Έχουμε μέλλον...Πολύ εξοπλισμό βλέπω Ηλία!!!
Και εγώ αυτές τις μέρες προσπαθώ να ασχολούμαι περισσότερο με τις πέργκολες για να τις τελειώσω και όλο προκύπτουν ψαρέματα και διάφορα άλλα μερεμέτια!!!
Σε ευχαριστω Μηχαλιό !Μπραβο Ηλια, επαγγελματικη ακριβεια στις κατασκευες σου!!!
Συμφωνω οτι η αναπαλαιωση ομορφων παλαιων επιπλων εχει αλλη χαρη και ..χαρα. Η κουνιστη καρεκλα εγινε σουπερ!
....και η μυρουδια του φρεσκου ξυλου που παρεαβες, εφτασε μεχρις εδω))
Το έχω βάλει στο βάθος που πιστεύω θα μου κάνει. Ισως δε το έγραψα σωστά πριν. Το ρουλεμαν που έχει κάτω για να πατάει στην επιφάνεια κοπής στο δεύτερο πέρασμα απο την κάτω πλευρά που θα ακουμπήσει αφου θα ειναι ήδη καμπυλο εκει το ξύλο; Μπορει να λέω και χαζομαρες γι'αυτο είπα να ρωτήσω τους ειδικούς! Θα δείξει βέβαια όταν περάσω αύριο (ελπίζω!) το ρεταλι δοκιμαστικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.