Κάνε τις δοκιμές σου στο ρεταλι και θα την βρεις την ιδανική φορά!
Θα δεις τι εργαλειαρα είναι το ρουτερ!!
Θα δεις τι εργαλειαρα είναι το ρουτερ!!
Ρυθμίζεις το ύψος του κοπτικού σταδιακά.. Αν θέλεις δηλαδή να κάνεις αυλάκι πχ στο ένα εκατοστό βάθος, θα πρέπει να κάνει τρία περάσματα αυξάνοντας το βάθος κοπτικού. Ένα πέρασμα στο 0,3 άλλο ένα στο 0,6 και ένα τελευταίο στο 1 εκατοστό βάθος.Τι εννοείς για το μικρο και τα πολλα περάσματα γιατι δεν κατάλαβα.
Προχθες πουβεκανα τα αυλακια για το παγκακι. Τα εσκαψα μονοκοπανιας οσο ηταν το μπιτ. Πειραζει?:smash:
Κενα αναμεσα σε ξεχωριστα ξυλα που εχουν συγκοληθει και βιδωθει πως μπορουμε να τα κλεισουμε χωρις να εχουμε σκασιματα στο μελλον?
Αναφερομαι σε κενα 1-2 το πολυ 3 χιλιοστα. Δοκιμαζω με στοκο αλλα συνηθως δεν εχει καλη εφαρμογη και σκαει. Κολλα αναμειγμενη με πριονιδι συνισταται? δοκιμασα και ετσι αλλα δεν εχει καλο αποτελεσμα μετα στο τριψιμο.
Καλημέρα μαστόρια μου. Επέστρεψα ορεξάτος για δουλειές, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς.
Λοιπόν projectακι που όλο αναβάλω τα τελευταία χρόνια είναι η αντικατάσταση της φθαρμένης μόνωσης των σωληνώσεων του ηλιακού θερμοσίφωνα προκειμένου να μην πιάνουν πάγο όταν ρίχνει χιόνι 2-3 ημέρες το χρόνο, ώστε να μπορεί το κορίτσι μου να κάνει μπανάκι όταν επιστρέφει κουρασμένο από την δουλίτσα του και να μην μου γκρινιάξει με τον μοναδικό χαριτωμένο τρόπο της.
Σκέφτομαι να ακολουθήσω τα εξής βήματα:
• Κλείνω παροχή φρέσκου νερου προς τον θερμοσίφωνα
• Ανοίγω στο μπάνιο το ζεστό να αδειάσει το νερό που υπάρχει στον θερμοσίφωνα
• Με έναν κλειδί αποσυνδέω τους σωλήνες, τους φοράω την καινούρια μόνωση, και τους ξανασυνδέω.
Παίζει η παραπάνω σειρά ή θα την πατήσω κάπου?
Κανένα tip? ΠΧ όταν ξανακάνω την σύνδεση των σωλήνων να αφαιρέσω το παλιό τεφλόν και να βάλω νέο?
Μήπως θα ήταν πιο απλό να περάσω κάποιο μονωτικό υλικό πάνω στην ήδη υπάρχουσα μόνωση?
ΥΓ. Δεν ξέρω αν θα έχει νόημα να ανοίγαμε άλλο thread με τίτλο πχ «DIY- υδραυλικές εργασίες»
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.