ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κωστα
Τι ζητας συγγνωμη, ισα ισα που ησουν κατατοπιστικοτατος και περιεκτικος.
το κοστος κατασκευης δεν περιλαμβανει μηχανουργικες εργασιες, σωστα?
Μιας και μιλαμε για ετικετογραφους, να δειξω και μια ιδιαιτερη χρηση τους που εκαναν καλη δουλεια.
Ηθελα να χρησιμοποιησω ενα ρεταλι μιας διμετρης μεζουρας για να μετραω ιντσες στον παγκο (ειχα κοψει την αλλη πλευρα των εκατοστων για να κολλησω την μιση στον παγκο).
Επρεπε ομως να αλλαξω την αριθμηση γιατι αρχιζε απο τις 20 ιντσες.
Αρχικα χρησιμοποιησα κιτρινωπες μπογιες που εχω για να σβησω τα νουμερα (ακρυλικες, μαρκαδορους, ανεξιτηλες) αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν καλο.
Σκεφτηκα λοιπον οτι εχω το ιδιο χρωμα σε ταινια για τον ετικετογραφο. Τυπωσα λοιπον μερικα κενα για να σβησω καποιους αριθμους, και καποια νουμερα για να καλυψω καποιους αλλους.
Στην αρχη μεχρι το 9" εχω κολλησει 'κενα' κιτρινα για να καλυψει το 2 που υπηρχε.
Απο το 10" εως το 40", εχω κολλησει το 1, 2, 3 και 4 μπροστα απο καθε νουμερο φτιαχνοτας την αντιστοιχη δεκαδα.
Να πω οτι δοκιμασα να κολλησω την ταινια, οχι με βενζινοκολλα αυτη τη φορα αλλα με με κοινη διαφανη κολλα για καθε χρηση, τυπου UHU.
Νομιζα οτι θα εκανε δουλεια αλλα δεν εκανε απολυτως τιποτα. Σκουπισα το ξυλο, εβαλα βενζικολλα σε ξυλο και ταινια, την αφησα για 5 λεπτα να ψιλοστεγνωσει και μετα η κορδελα κολλησε με λιγη πιεση στο ξυλο.
Σ' ευχαριστώ πολύΜια χαρά έγινε κ ωραίο κ το παχυμετράκι σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.