Αυτός που είπε το "Δουλειά δεν είχε ο διάολος..." είχε απόλυτο δίκιο.
Βαριέμαι αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με τον τόρνο και σκοτώνω το χρόνο μου μ´ένα σωρό σαχλαμάρες...
Στο τέλος ή θα πάθω κανένα ατύχημα ή θα κάνω καμιά μεγάλη ανακάλυψη. Πολύ φοβάμαι οτι οι πιθανότητες είναι προς την κουρτίνα 1.
Εδώ προσπάθεια κατασκευής σφιχτήρα τραπεζιού με έμβολο αέρος.
Τρομερή δύναμη πίεσης αλλά πολύ δύσκολος ο έλεγχος, ειδικά αν είσαι άσχετος όπως εγώ.
Τελικα δεν εγινε δουλεια από ότι βλέπω..οντως ήθελε σκουριά για να δέσει..σόρρυ για την ταλαιπωρία....
Πήγες στη κλασική λύση με ασταρι...Καλώς...
Αυτός που είπε το "Δουλειά δεν είχε ο διάολος..." είχε απόλυτο δίκιο.
Βαριέμαι αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με τον τόρνο και σκοτώνω το χρόνο μου μ´ένα σωρό σαχλαμάρες...
Στο τέλος ή θα πάθω κανένα ατύχημα ή θα κάνω καμιά μεγάλη ανακάλυψη. Πολύ φοβάμαι οτι οι πιθανότητες είναι προς την κουρτίνα 1.
Εδώ προσπάθεια κατασκευής σφιχτήρα τραπεζιού με έμβολο αέρος.
Τρομερή δύναμη πίεσης αλλά πολύ δύσκολος ο έλεγχος, ειδικά αν είσαι άσχετος όπως εγώ.
Εγώ θα έλεγα το χειραγωγο να τον περάσεις βερνίκι άχρωμοΤι να κάνω ρε Μιχάλη; Με τρώει ο ..λος μου...![]()
Καμμια ταλαιπωρια. Οι πειραματισμοι ειναι μεσα στο παιχνιδι και απο ανορθοδοξες δοκιμες εχουν προκυψει αρκετες φορες πολυ χρησιμα πραγματα.
Ηθελα να πω επισης οτι ο 18βολτος προβολεας Led της Ryobi εκανε τη νυχτα μερα, 2400 lumens. Απο τα πιο χρησιμα εργαλεια της σειρας, λειτουργει και με μπαταρια και με ρευμα.
![]()
Νατος https://www.ryobitools.com/products/details/18v-one-plus-hybrid-power-20-watt-led-work-light
![]()
Βρηκα το μπουκαλακι με το Rust converter και το δοκιμασα σε ενα κομματι του χαλκοσωληνα.
Δεν εκανε δουλεια, για την ακριβεια δεν εκανε καποια αντιδραση καθως φαινεται οτι ο χαλκος δεν αντιδρα με το χημικο αυτο που μαλλον θελει σκουρια για να δεσει.
Μπαμπη χωρις μανομετρο και διακοπτη !!!!????? ... εχεις γινει επικινδυνος
Γιαννη το σκεφτομουν χτες να τον περασω ενα χερακι βερνικι αχρωμο πολυουρεθανης. Τον χειραγωγο τον εχω ηδη ετοιμο και γυαλοχαρταρισμενο για το ασταρι που ελεγα, αλλα δεν τον εβαψα. Θα δω.
Καλή δουλειά. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κοστίσει περισσότερο (σε χρήμα και χρόνο) να επισκευάσεις κάτι από να το αγοράσεις καινούργιο αλλά η χαρά της επιτυχίας είναι μαγαλύτερη συν ότι οικολογικά έχεις προσφέρει ένα λιθαράκι αφού δεν το πετάςΕτσι ακριβως Κωστα!
Βλεπεις επισης και τις δυνατοτητες μιας κολλας σε παραξενα κολληματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.