Τα καλώδια που έχω είναι αυτά : http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=KKPBΚαλησπέρα σε όλους!
Λοιπόν το 30ωρο + πέρασε και νομίζω ότι μετά από εκεί τις περίπου 12 με 15 ώρες , εγώ στο αυτί μου δεν άκουσα κάποια επί πλέον διαφορά.
Μια χαρά πάντως παίζει!
Όμως επειδή εχθρός του καλού το καλύτερο, σκέφτηκα το εξής:
Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας - συμβουλή σας, για τα rca καλώδια που έχει το πικ απ που είναι ενσωματωμένα και μου μοιάζουν της σειράς , από αυτά που βρίσκεις στο εμπόριο με περίπου 2 - 3 άντε το πολύ στα 5 € ( μπα πολύ λέω ). Σκέφτομαι λοιπόν άμεσα , ίσως και αύριο, να το πάω σε τεχνικό να το ανοίξει και να τα αντικαταστήσει με ένα άλλο ζευγάρι που έχω της kimperhttp://www.musicdirect.com/popup.aspx?src=/images/product/large/AKIMBERPBJR.jpg&productName=KIMBER - PBJ INTERCONNECTS (PR)&type=product , που μου έχουν περισσέψει και κάθονται.
Γνωρίζω πως ένα καλό ζευγάρι rca παίζει σημαντικό ρόλο στη ποιότητα του ήχου, αλλά τι λέτε να το κάνω, είναι κάτι που πρέπει να προσέξω και δε γνωρίζω. Με έχει προβληματίσει το γεγονός το ότι γιατί τα έχει ενσωματωμένα; παίζει ας πούμε ρόλο το μήκος, είναι τα συγκεκριμένα << ζυγισμένα >> με το πικ απ και μπορεί να είναι φθηνά, αλλά έχουν άλλα προτερήματα - ταιριάσματα; Αν όχι, τότε γιατί δε σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις άλλα όποια θες και πολύ καλύτερα;
Τι λέτε λοιπόν;
Αν είναι έτσι, τότε δε κάνω καμία αλλαγή, γιατί αν βγάζει βόμβο, μετά τι κάνω;Ενα προτερημα που εχουν εναντι του kimber ειναι οτι ειναι θωρακισμενα και δεν εχουν βομβο,που με το kimber μαλλον θα εχεις.
Μίλησα με το τεχνικό ( Σ. Πετρόπουλος ) και μου είπε και εκείνος ότι το Kimber pbj που έχω δεν κάνει. Έχει όμως μου είπε εκείνος κατάλληλο καλώδιο. Θα πάω αύριο από εκεί να συνεννοηθούμε.Να κοιτάξεις,αν πρόκειται για πικάπ,να είναι μικρής χωρητικότητας,όχι kimber πάντως
παντως στην πραξη η bronze ειναι πολυ καλυτερη απο την 30αραΕγω θα ελεγα ξανα οτι , αν η κεφαλη ειναι μια ΟΜ τοτε με την βελονα της ΟΜ20 ,ΟΜ30,ΟΜ40, δεν θα υστερει απο red,blue,bronze.
Oi kεφαλες ειναι σχεδον ιδιες μεταξυ τους.
H βελονα της ΟΜ20 ειναι καλυτερη απο της red ,ειναι η ιδια με της blue(nude elliptical).H OM30 ειναι fine line οπως περιπου της bronze.
Ειναι κριμα να ξοδεψεις λεφτα για κατι χειροτερο.
Η 20 δεν είναι αυτή που φοράει η 2m blue ;Ναι η 20 ειναι πιο μαλακη και συγχωρει καπως,ειναι καλη ομως για μια πιο "γενικη" εικονα,ανετη και χωρις εκπληξεις :smile:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.