E - smoke...

Εχει δοκιμασει κανεις συμπυκνωμενα αρωματακια της Lord of the juice και συγκεκριμενα καποιο απο την egoist σειρα που ειναι γκουρμεδιαρικα. ?

Egoist-banner%20copy%201-600x600.jpg

Πήρα ένα και δεν με ενθουσιασε και τόσο. Σκέφτομαι να το πασάσω στον bykrie που ατμίζει ότι βρει.

αρα δεν υπαρχει κινδυνος να γινει ζημια στον ατμοποιητη εαν πλενουμε με νερο.
απλα καλο σκουπισμα.
ωραια..-bye-

Όταν μιλάμε για αυθεντικό και όχι κάποια μαϊμού φτιαγμένη από, ότι νάναι μέταλλο, ναι. :smile:

ανοξειδωτο ατσαλι και γυαλι, τι να παθει με το νερο. ? Να μιλουσαμε για τις πλαστικουρες του bykrie που βαζει μεσα οτι του δινει ο ενας και ο αλλος τοτε ναι. :flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

ανοξειδωτο ατσαλι και γυαλι, τι να παθει με το νερο. ? Να μιλουσαμε για τις πλαστικουρες του bykrie που βαζει μεσα οτι του δινει ο ενας και ο αλλος τοτε ναι. :flipout:

ο bykrie μου ειχε πει οτι ειναι κορυφη ο ατμο που φοραει.μαιμουδια τελικα και μου πουλαει τσαμπα μουρη...??:bang:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

ο bykrie μου ειχε πει οτι ειναι κορυφη ο ατμο που φοραει.μαιμουδια τελικα και μου πουλαει τσαμπα μουρη...??:bang:

Kαλα κορυφη ειναι της petrogaz vaping.
:flipout:

velocity-v2-style-rda-rebuildable-dripping-atomizer-black-blue-stainless-steel-22mm-diameter.jpg

Και μία φωτό από το τελευταίο καμάρι μου, το RX200 modified by SEB με αλλαγμένο πόλο 510, φορεμένη την πλακέτα DNA200 και αλλαγμένη όλη την εσωτερική καλωδίωση. :music-smiley-005:

Με φορεμένο τον TFV4 mini με μαύρο τανκάκι για να είναι full black. :BDGBGDB55:

Ο Χάρος βγήκε, βγήκε παγανιά...

RX200_modified_by_SEB_3_zps8fjlw2aa.jpg

Κόβω φλέβα πρωτομάστορα SEB... :grinning-smiley-043

Αυτά συνέβαιναν πριν εννέα μήνες περίπου. Στο μεταξύ τα κατάφερα να ρίξω ένα ολόκληρο ποτήρι με νερό πάνω στο μοντάκι, με αποτέλεσμα να πάρει υγρασία από το βύσμα της USB, και πριν κανένα μήνα ένας TFV4 mini αποφάσισε να χάσει όλο του το υγρό και να πλημμυρίσει εσωτερικά το μοντάκι με 2-3 ml υγρού! Το μοντάκι άρχισε να κάνει κουλά, να κλειδώνει συνέχεια από μόνο του, να έχει συνεχόμενα misfires, γενικά είχε καταντήσει ένα μη λειτουργικό μοντάκι. Επίσης, λόγω της πολύ χαμηλής ποιότητας της βαφής, το RX200 είχε γεμίσει από γρατζουνιές και μικρά σημεία στα οποία είχε φύγει το χρώμα.

Μου ήταν ήταν αδύνατον να αποδεχτώ ότι ένα μοντάκι που μου είχε κοστίσει ένα σκασμό λεφτά, θα πήγαινε άχρηστο στο συρτάρι, έτσι λοιπόν ξαναταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να κάνει φυσικά τα μαγικά του ο πρωτομάστορας SEB. Ξανάρθε πριν μερικές μέρες, και φυσικά δουλεύει ξανά άψογα, τα σέβη μου πρωτομάστορα! :grinning-smiley-043

Επίσης, το μοντάκι βάφτηκε και στα τρία του τμήματα με κεραμική βαφή, και το φινίρισμα μου φαίνεται άψογο τώρα, αν και αδυνατεί να αποδοθεί με ακρίβεια στις φωτό. :grandpa:

RX200_modified_by_SEB_6_zps1xogouhp.jpg

RX200_modified_by_SEB_7_zpszqdcc88r.jpg

RX200_modified_by_SEB_8_zps5wv62ul3.jpg

RX200_modified_by_SEB_9_zpsd7ufjxjf.jpg

Eγώ παρέλαβα χθές το Wismec Presa 100W TC VW APV.
Σε άσπρο χρώμα (αυτό το παραλίγο ιριδίζον της Alfa Romeo), και κάτασπρες πολύ φωτεινές ενδείξεις στην oled οθόνη. Button είναι όλη η μπροστινή πλευρά.
Αλλά με κατέσφαξε ο κινέζος... 39.5 ευρώ...

https://www.fasttech.com/p/4441702

https://www.youtube.com/watch?v=gy7TO32ISmM

Στην FT, το μαύρο είναι 2 ευρώ φτηνότερο απο το άσπρο.
Ε, καλά, 2 καφέδες διαφορά, αν εννοείς κι εσύ το μαύρο... :)
Κι αν δεν έπεφτε η τιμή τωρα, θα έποεφτε σε ένα μήνα. Πάντα έτσι γίνεται...
Πριν 18 μέρες το είχα παραγγείλει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δολλαρια... οι τιμές όλες που είπα, σε δολλάρια :)

Δολλαρια... οι τιμές όλες που είπα, σε δολλάρια :)

Στα 33,56 ευρώ είναι η τιμή του τώρα στο άσπρο χρώμα, οπότε μια χαρά το πήρες φίλε BIOS.

Πάντως, μερικές φορές όντως "το φτηνό το κρέας δεν το τρώνε ούτε τα σκυλιά". Π.χ., η διαφορά στη ποιότητα της βαφής ανάμεσα στα δύο μοντάκια της Wismec, το γνήσιο Reuleaux DNA200 που πουλιόταν στα 200 ευρώ, και το RX200 που πουλιόταν στα 40 ευρώ, είναι χαοτική. Με την ίδια ακριβώς προσεκτική χρήση και στα δύο μοντάκια, και μέσα στο ίδιο διάστημα, το RX200 ήταν γεμάτο γρατζουνιές και σημεία που είχε φύγει το χρώμα, ενώ το DNA200 είναι ακόμα απλά αγρατζούνιστο, σαν καινούριο...

Μετα απο δυο χρονια απροβληματιστου ατμισματος με τo αξιοπιστο τσιπακι τoυ IPV mini και την σουπερ μαιμου kayfun lite plus v2
η οποια δεν μου κανε ουτε μια διαροη και υπoστηριζε τα χαζα στησιματα μου,το ipv συγκεκριμενα το καπακι των μπαταριων διαλυθηκε τελειως (το τσιπακι μια χαρα δουλευει ακομα) και ειμαι με το αναιμικο istick 50,(το οποιο ειχα αφησει δυο χρονια στην ακρη μολις πρωτοατμισα με το ipv)
ετσι αποφασισα να παρω το IPV D3 απο το κλασσικο κινεζομαγαζο.
Σε αυτην την κατηγορια τιμης μακραν το καλυτερο τσιπακι σε σχεση με αυτα που ειναι πιο ομορφα μεν και μοσχοπουλανε στυλ pico και evic
αλλα παλι απ οτι διαβαζω απο χρηστες που εχουν δοκιμασει και ειναι κατοχοι και των δυο τριων
παλι λενε οτι το ipv ειναι καλυτερο στο ατμισμα,το οποιο ειναι το πιο βασικο απολα,διοτι τι να τα κανεις τα update και τα αναλογικα ρολογακια,φυσικα υπαρχουν καλυτερα τσιπακια οπως το dna,αλλα εκει πας σε αλλη κατηγορα τιμης...
Τωρα απο την προσωπικη εμπειρια στο κατεβασμα νικοτινης απο τα 18 στα 12 η μεταβαση ηταν πολυ ευκολη για εμενα,σε δυομερες συνηθησα,πραγμα που δεν εγινε στην μεταβαση απο τα 12 στα 6 ,ατμιζα πολυ και μου μοιαζε οτι ατμιζα αερα κοπανιστο για μηνες,εχω γυρισει τωρα στα 9 καi δοκιμαζω στα 6 με subohm..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στα 33,56 ευρώ είναι η τιμή του τώρα στο άσπρο χρώμα, οπότε μια χαρά το πήρες φίλε BIOS.

Πάντως, μερικές φορές όντως "το φτηνό το κρέας δεν το τρώνε ούτε τα σκυλιά". Π.χ., η διαφορά στη ποιότητα της βαφής ανάμεσα στα δύο μοντάκια της Wismec, το γνήσιο Reuleaux DNA200 που πουλιόταν στα 200 ευρώ, και το RX200 που πουλιόταν στα 40 ευρώ, είναι χαοτική. Με την ίδια ακριβώς προσεκτική χρήση και στα δύο μοντάκια, και μέσα στο ίδιο διάστημα, το RX200 ήταν γεμάτο γρατζουνιές και σημεία που είχε φύγει το χρώμα, ενώ το DNA200 είναι ακόμα απλά αγρατζούνιστο, σαν καινούριο...

Παντως εαν η διαφορα ειναι μονο στο χρωμα και οχι στην ποιοτητα ατμισματος,δικαιολογουνται τα 160 ευρω διαφορα?στην τελικη
του φορας και ενα δερμα η μια σιλικονη,τι διαλα διαστημικη βαφη της νασα ειναι.?.

Last edited:
Δεν είναι φυσικά η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντάκια στην ποιότητα της βαφής φίλε FINIX, γι' αυτό άλλωστε αντικατέστησα απευθείας στο δικό μου RX200 την πλακέτα του, και ζήτησα από τον SEB και του έβαλε την DNA200. Με τη μαμίσια πλακέτα, το δικό μου τουλάχιστον RX200, παρόλο που έδινε ρεύματα πάνω στην αναφορά με το βολτόμετρο, ζέσταινε σε υπερβολικό βαθμό τις δύο μπροστά μπαταρίες του, ακόμα και στα 12-13 βατάκια που το δοκίμασα, και μάλιστα χειμωνιάτικα.

Πολλά μέλη που το πήραν από το e-kapnisma, πήραν τα ρίσκα τους και το κράτησαν, κι ας ζέσταινε τις μπαταρίες. Εγώ δεν μπορούσα να πάρω το ρίσκο και να ατμίσω αυτό το μοντάκι με τη συγκεκριμένη πλακέτα, στα 120-130W με τις θηριώδεις κεφαλές του TFV4. Δεν ρισκάριζα με τίποτα το ότι θα μπορούσε να εκραγεί στο πρόσωπό μου σαν χειροβομβίδα... :flipout:

Δημήτρη, ο D4 που έχεις βάλει στο link είναι σε ανοιχτή δημοπρασία, οπότε στις τέσσερις μέρες που απομένουν θα ανέβει η τιμή του, άγνωστο βέβαια πόσο. Αυτός εδώ που μπορείς να τον αγοράσεις άμεσα, είναι στα 24 ευρώ όπως βλέπεις. Αλλά με 27 ευρώ μεταφορικά, είναι βέβαια τελείως ασύμφορος.

Στο fasttech είναι στα 27 ευρώ, με δωρεάν μεταφορικά.

Εγώ έχω πάρει τον τετραπλό Opus από το fasttech, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, εξαιρετικός φορτιστής... :smile:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Δημήτρη, ο D4 που έχεις βάλει στο link είναι σε ανοιχτή δημοπρασία, οπότε στις τέσσερις μέρες που απομένουν θα ανέβει η τιμή του, άγνωστο βέβαια πόσο. Αυτός εδώ που μπορείς να τον αγοράσεις άμεσα, είναι στα 24 ευρώ όπως βλέπεις. Αλλά με 27 ευρώ μεταφορικά, είναι βέβαια τελείως ασύμφορος.

Στο fasttech είναι στα 27 ευρώ, με δωρεάν μεταφορικά.

Εγώ έχω πάρει τον τετραπλό Opus από το fasttech, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, εξαιρετικός φορτιστής... :smile:

εχεις δικιο.τωρα ειδα οτι ειναι δημοπρασια.
αυτος εδω τον εχει ενα εικοσαρικο και ειναι και τοπσελερ με πολυ καλο Positive feedback.

http://www.ebay.com/itm/NITECORE-D4...831313?hash=item360b9951d1:g:g7gAAOSwqfNXiO4P

24 ευρω τον εχει ο gear,αλλα δεν στελνει Ελλαδα τον συγκεκριμενο.