Μετα απο δυο χρονια απροβληματιστου ατμισματος με τo αξιοπιστο τσιπακι τoυ IPV mini και την σουπερ μαιμου kayfun lite plus v2
η οποια δεν μου κανε ουτε μια διαροη και υπoστηριζε τα χαζα στησιματα μου,το ipv συγκεκριμενα το καπακι των μπαταριων διαλυθηκε τελειως (το τσιπακι μια χαρα δουλευει ακομα) και ειμαι με το αναιμικο istick 50,(το οποιο ειχα αφησει δυο χρονια στην ακρη μολις πρωτοατμισα με το ipv)
ετσι αποφασισα να παρω το IPV D3 απο το κλασσικο κινεζομαγαζο.
Σε αυτην την κατηγορια τιμης μακραν το καλυτερο τσιπακι σε σχεση με αυτα που ειναι πιο ομορφα μεν και μοσχοπουλανε στυλ pico και evic
αλλα παλι απ οτι διαβαζω απο χρηστες που εχουν δοκιμασει και ειναι κατοχοι και των δυο τριων
παλι λενε οτι το ipv ειναι καλυτερο στο ατμισμα,το οποιο ειναι το πιο βασικο απολα,διοτι τι να τα κανεις τα update και τα αναλογικα ρολογακια,φυσικα υπαρχουν καλυτερα τσιπακια οπως το dna,αλλα εκει πας σε αλλη κατηγορα τιμης...
Τωρα απο την προσωπικη εμπειρια στο κατεβασμα νικοτινης απο τα 18 στα 12 η μεταβαση ηταν πολυ ευκολη για εμενα,σε δυομερες συνηθησα,πραγμα που δεν εγινε στην μεταβαση απο τα 12 στα 6 ,ατμιζα πολυ και μου μοιαζε οτι ατμιζα αερα κοπανιστο για μηνες,εχω γυρισει τωρα στα 9 καi δοκιμαζω στα 6 με subohm..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Στα 33,56 ευρώ είναι η τιμή του τώρα στο άσπρο χρώμα, οπότε μια χαρά το πήρες φίλε BIOS.
Πάντως, μερικές φορές όντως "το φτηνό το κρέας δεν το τρώνε ούτε τα σκυλιά". Π.χ., η διαφορά στη ποιότητα της βαφής ανάμεσα στα δύο μοντάκια της Wismec, το γνήσιο Reuleaux DNA200 που πουλιόταν στα 200 ευρώ, και το RX200 που πουλιόταν στα 40 ευρώ, είναι χαοτική. Με την ίδια ακριβώς προσεκτική χρήση και στα δύο μοντάκια, και μέσα στο ίδιο διάστημα, το RX200 ήταν γεμάτο γρατζουνιές και σημεία που είχε φύγει το χρώμα, ενώ το DNA200 είναι ακόμα απλά αγρατζούνιστο, σαν καινούριο...
Παντως εαν η διαφορα ειναι μονο στο χρωμα και οχι στην ποιοτητα ατμισματος,δικαιολογουνται τα 160 ευρω διαφορα?στην τελικη
του φορας και ενα δερμα η μια σιλικονη,τι διαλα διαστημικη βαφη της νασα ειναι.?.