EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Danke schön Magellan ;)
Η συζήτηση βέβαια αφορά το 100.49. Η εταιρία φαίνεται νέα στο χώρο και ίσως έτσι δικαιολογούνται οι χαμηλές τιμές, οι διευκολύνσεις στους υποψήφιους αγοραστές και οι περιορισμένες πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής κατάφερα να βρω τα κάτωθι...

ΧΤΖ 99.38 (De)
http://www.kochaudio.de/shop/product_info.php?cPath=657_817_951&products_id=6705

ΧΤΖ 99.36 review
http://www.avforums.com/forums/speakers/854923-xtz-99-36-review-uk-first.html

Μου αρέσει που μετά διαμαρτυρόμαστε για τους δικούς μας αντιπροσώπους!Οι δικοί μας είναι διαμάντια μπροστά στο Γερμαναρά!

Μια χαρά είναι οι δικοί μας αντιπρόσωποι... Και μας ανέχονται, και γενναίες εκπτώσεις κάνουν, και μας τα κουβαλάνε, και αρκετές φορές μας τα παίρνουν και πίσω αν δεν μας κάνουν...
Φεύγοντας από τον αντιπρόσωπο (ο Θεός να τον κάνει) συνάντησα μέσα στο λεωφορείο ένα Γερμανό αγκαλιά με έναν Audia Three. Του τον επαίνεσα και τον ρώτησα "πόσο το μαλλί"... 2250 μου είπε! Ούτε το πενηντάρικο δεν του έκοψαν οι εβραιοσκωτσέζοι! Τί να λέμε τώρα...
Άν ψωνίσω εγώ από δω (του κουτιού) να με χ$*#@
Εκτός κι αν είναι...ΧΤΖ

Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Μια χαρά είναι οι δικοί μας αντιπρόσωποι... Και μας ανέχονται, και γενναίες εκπτώσεις κάνουν, και μας τα κουβαλάνε, και αρκετές φορές μας τα παίρνουν και πίσω αν δεν μας κάνουν...
Φεύγοντας από τον αντιπρόσωπο (ο Θεός να τον κάνει) συνάντησα μέσα στο λεωφορείο ένα Γερμανό αγκαλιά με έναν Audia Three. Του τον επαίνεσα και τον ρώτησα "πόσο το μαλλί"... 2250 μου είπε! Ούτε το πενηντάρικο δεν του έκοψαν οι εβραιοσκωτσέζοι! Τί να λέμε τώρα...
Άν ψωνίσω εγώ από δω (του κουτιού) να με χ$*#@
Εκτός κι αν είναι...ΧΤΖ

φίλε μου..η αλήθεια (όχι η 242 η κανονική) είναι ότι η αγοραστική αξία του ευρωμάρκου είναι διαφορετική από του Ελληνα. Γι αυτό έχουν πάρει φόρα οι μαγαζάτορες εκεί.
Αλλά πού θα πάει, θα σφίξουν οι κω...
διότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Μπορεί το Κινεζοινδικό τέρας να αρχίζει από τα μικρά θύματα, αλλά έρχεται η ώρα...

φίλε μου..η αλήθεια (όχι η 242 η κανονική) είναι ότι η αγοραστική αξία του ευρωμάρκου είναι διαφορετική από του Ελληνα. Γι αυτό έχουν πάρει φόρα οι μαγαζάτορες εκεί.
Μπορεί το Κινεζοινδικό τέρας να αρχίζει από τα μικρά θύματα, αλλά έρχεται η ώρα...

+1000

Αρχική Δημοσίευση από supersonic

Σωστός!

έλα δω στη πατρίδα να σε περιποιηθούμε.....

χωρίς αστεία νομίζω ότι στην Ελλάδα πάρα πολλοί αντιπρόσωποι-dealers έχουν τις καλύτερες τιμές στην Ευρώπη τουλάχιστον.
Ειδικά όσο αφορά την "high end" κατηγορία προϊόντων / τιμών

.

θεωρώ, ότι όντως οι Ελληνες αντιπρόσωποι έχουν συμφιλιωθεί εδώ και κάποιο καιρό με την νέα πραγματικότητα

έλα δω στη πατρίδα να σε περιποιηθούμε.....
Μακάρι να μπορούσα! Με 450 ευρώ όμως πήγαινε-έλα και κανένα 200άρι μεταφορικά για τα ηχεία, πόση πια περιποίηση να μου κάνετε; Να μου τα χαρίσετε; :D
Άσε που χ$%^ και τα αεροπλάνα (πάλι κάποιο έπεσε άκουσα...)

χωρίς αστεία νομίζω ότι στην Ελλάδα πάρα πολλοί αντιπρόσωποι-dealers έχουν τις καλύτερες τιμές στην Ευρώπη τουλάχιστον.
Ειδικά όσο αφορά την "high end" κατηγορία προϊόντων / τιμών
Σε αρκετές περιπτώσεις ναι. Νομίζω όμως ότι οι περισσότερες τιμές είναι στάνταρ. Με τον Έλληνα αντιπρόσωπο (επίσης σε αρκετές περιπτώσεις) μπορείς να συνεννοηθείς. Από την άλλη μεριά (σε ξέρει δεν σε ξέρει) θα σου "κόψει" (ίσως για να...συνεχίσει κιόλας να σε ξέρει!) λιγότερα ή περισσότερα από την τιμή καταλόγου.
Τούτοι εδώ είναι ψυχροί, σε κοιτάνε στη τσέπη, και ανεξάρτητα από το τί θες σε "καθοδηγούν" λες και είσαι πρόβατο (:sheep: μπεε).
Τέλος, με τους μισθούς και το χαμηλό κόστος ζωής (εδώ), είναι ευνόητο ότι 1, 2 ή περισσότερα χιλιάρικα δεν "πονάνε" το ίδιο την τσέπη του Γερμανού σε σχέση με αυτή του Έλληνα. Επί της ουσίας δηλαδή, διότι αν συνυπολογίσεις την απίστευτη τσιγγουνιά που τους δέρνει τότε είναι περίπου το ίδιο. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται τίποτα στη ζωή τους (εκτός από τα κιλά μπίρας που πίνουν μέρα-νύχτα). Εμείς πατριώτες "βουλιάζουμε" μεν, αλλά θα πάμε στον πάτο χορτάτοι!

Έχω αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψωνίσω με "κλειστά αυτιά" (τα ενισχυτικά τουλάχιστον) από την Ελλάδα (χωρίς να έρθω δηλ), μόνο και μόνο διότι εκεί υπάρχει αντιπρόσωπος που εμπιστεύομαι και μου κάνει καλές τιμές... (Γειά σου ρε Αντωνάρα αδελφέ ντιπεσμοντά! :star:)

Last edited:

Μακάρι να μπορούσα! Με 450 ευρώ όμως πήγαινε-έλα και κανένα 200άρι μεταφορικά για τα ηχεία, πόση πια περιποίηση να μου κάνετε; Να μου τα χαρίσετε; :D
Άσε που χ$%^ και τα αεροπλάνα (πάλι κάποιο έπεσε άκουσα...)

Σε αρκετές περιπτώσεις ναι. Νομίζω όμως ότι οι περισσότερες τιμές είναι στάνταρ. Με τον Έλληνα αντιπρόσωπο (επίσης σε αρκετές περιπτώσεις) μπορείς να συνεννοηθείς. Από την άλλη μεριά (σε ξέρει δεν σε ξέρει) θα σου "κόψει" (ίσως για να...συνεχίσει κιόλας να σε ξέρει!) λιγότερα ή περισσότερα από την τιμή καταλόγου.
Τούτοι εδώ είναι ψυχροί, σε κοιτάνε στη τσέπη, και ανεξάρτητα από το τί θες σε "καθοδηγούν" λες και είσαι πρόβατο (:sheep: μπεε).
Τέλος, με τους μισθούς και το χαμηλό κόστος ζωής (εδώ), είναι ευνόητο ότι 1, 2 ή περισσότερα χιλιάρικα δεν "πονάνε" το ίδιο την τσέπη του Γερμανού σε σχέση με αυτή του Έλληνα. Επί της ουσίας δηλαδή, διότι αν συνυπολογίσεις την απίστευτη τσιγγουνιά που τους δέρνει τότε είναι περίπου το ίδιο. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται τίποτα στη ζωή τους (εκτός από τα κιλά μπίρας που πίνουν μέρα-νύχτα). Εμείς πατριώτες "βουλιάζουμε" μεν, αλλά θα πάμε στον πάτο χορτάτοι!

Έχω αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψωνίσω με "κλειστά αυτιά" (τα ενισχυτικά τουλάχιστον) από την Ελλάδα (χωρίς να έρθω δηλ), μόνο και μόνο διότι εκεί υπάρχει αντιπρόσωπος που εμπιστεύομαι και μου κάνει καλές τιμές... (Γειά σου ρε Αντωνάρα αδελφέ ντιπεσμοντά! :star:)

Θα ανέβουν αρκετοί δικοί μας για την έκθεση του Μονάχου το Μάιο!
Για ψάχτο λίγο!:idea:

Θα ανέβουν αρκετοί δικοί μας για την έκθεση του Μονάχου το Μάιο!
Για ψάχτο λίγο!:idea:

6-9 Μαίου. Σωστός. Χμμ... Ίσως είναι μια καλή ιδέα να ξεκινήσω σέρβις το επόμενο 15μερο (χειρουργικό. μπρρ!) και να πάω μια εκδρομή μέχρι το νότο εκείνες τις μέρες για την έκθεση...

Έχω βρει και κάποιες ευκαιρίες σε ενισχυτικά...

Krell S300i (new) 2000euro
Holfi 2.5.1 (used) 1230euro
Naim Supernait (used) ?
Marantz PM 11S1 (used) 1800euro
Audia three (like new) 1700euro

Τί λένε οι :grandpa: :grandpa: :grandpa: του φόρουμ?

Πως θα πάρεις ενισχυτή χωρίς να έχεις ακόμα αλλάξει ηχεία;Η δεν θα τα αλλάξεις;

Πάλι για κάμψεις σε βλέπω...:Banane0:

Δεν ξέρω.. τί είναι καλύτερο? Να κουβαλάς έναν ενισχυτή και να ψάχνεις για ηχεία, ή να κουβαλάς...τα ηχεία ψάχνοντας ενισχυτή?

πόσες? :D

Ηχεία πρώτα(που βέβαια να ταιριάζουν στον χώρο σου)...Ακου πολλά και με διαφορετικούς ενισχυτές...Ετσι θα πάρεις και κάποιες νέες εμπειρίες-και για ενισχυτές...Οτι σου κάνει το μεγαλύτερο κλικ,το αγοράζεις.

Πάρε δικά σου δισκάκια μαζί και πάντα ακου με τα ίδια κομμάτια.

Ο συνδυασμός ηχείων κι ενισχυτή είναι πάντα πολύ σημαντικός κι ηλεκτρικά κι ηχητικά...

Ενας αγαπημένος μου συνδυασμός για μικρό χώρο,είναι ΥΒΑ ή Sugden με εγγλέζικα μόνιτορ(Proac,Harbeth...).

Last edited:
Ντάνκε μάστορα, άμπερ... την τάξη Α την έχω διαγράψει (είπα να γλιτώσω το χέρι και το πόδι που ζητάει η δεή του ντόιτσλαντ δίνοντας τον λαμπάτο, πάλι τα ίδια θα έχω?). Άσε που με βγάζουν και εκτός μπάτζετ (Sugden). YBA επίσης χλωμή επαέ (Γαλλία και Ελβετία παίζει, εδώ γύρω δεν βλέπω διαθεσιμότητα).
Σε αγγλικά ηχεία θα καταλήξω μόνο ως...εργένης. Δεν λέω, μπορεί να παίζουν διάκους... αλλά από εμφάνιση κλά(π)στα.........

Επειδή έχω την αίσθηση ότι σας τα ζάλισα λίγο με τα "πότε ο...wahrheit δεν μπορεί, πότε ο κ#)ο$ του πονεί... θα κάνω ό,τι με φωτίσει...
Άν με φωτίσει δηλ... ;)

Ναι. Ο πωλητής στη Βροχόνησο ισχυρίζεται ότι είναι περασμένο από πάνω με κάτι "φορ σεκιούριτι ρίζονς" και μου έγραψε ότι στο κουτί αναγράφεται ο σειριακός αριθμός 269932.
Είναι σέιφ?