Χιούστον
Supreme Member
Μου αρέσει που μετά διαμαρτυρόμαστε για τους δικούς μας αντιπροσώπους!Οι δικοί μας είναι διαμάντια μπροστά στο Γερμαναρά! 

Μου αρέσει που μετά διαμαρτυρόμαστε για τους δικούς μας αντιπροσώπους!Οι δικοί μας είναι διαμάντια μπροστά στο Γερμαναρά!
Μια χαρά είναι οι δικοί μας αντιπρόσωποι... Και μας ανέχονται, και γενναίες εκπτώσεις κάνουν, και μας τα κουβαλάνε, και αρκετές φορές μας τα παίρνουν και πίσω αν δεν μας κάνουν...
Φεύγοντας από τον αντιπρόσωπο (ο Θεός να τον κάνει) συνάντησα μέσα στο λεωφορείο ένα Γερμανό αγκαλιά με έναν Audia Three. Του τον επαίνεσα και τον ρώτησα "πόσο το μαλλί"... 2250 μου είπε! Ούτε το πενηντάρικο δεν του έκοψαν οι εβραιοσκωτσέζοι! Τί να λέμε τώρα...
Άν ψωνίσω εγώ από δω (του κουτιού) να με χ$*#@
Εκτός κι αν είναι...ΧΤΖ
φίλε μου..η αλήθεια (όχι η 242 η κανονική) είναι ότι η αγοραστική αξία του ευρωμάρκου είναι διαφορετική από του Ελληνα. Γι αυτό έχουν πάρει φόρα οι μαγαζάτορες εκεί.
Αλλά πού θα πάει, θα σφίξουν οι κω...
διότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Μπορεί το Κινεζοινδικό τέρας να αρχίζει από τα μικρά θύματα, αλλά έρχεται η ώρα...
Αρχική Δημοσίευση από supersonic![]()
φίλε μου..η αλήθεια (όχι η 242 η κανονική) είναι ότι η αγοραστική αξία του ευρωμάρκου είναι διαφορετική από του Ελληνα. Γι αυτό έχουν πάρει φόρα οι μαγαζάτορες εκεί.
Αλλά πού θα πάει, θα σφίξουν οι κω...
διότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Μπορεί το Κινεζοινδικό τέρας να αρχίζει από τα μικρά θύματα, αλλά έρχεται η ώρα...
Μακάρι να μπορούσα! Με 450 ευρώ όμως πήγαινε-έλα και κανένα 200άρι μεταφορικά για τα ηχεία, πόση πια περιποίηση να μου κάνετε; Να μου τα χαρίσετε;έλα δω στη πατρίδα να σε περιποιηθούμε.....
Σε αρκετές περιπτώσεις ναι. Νομίζω όμως ότι οι περισσότερες τιμές είναι στάνταρ. Με τον Έλληνα αντιπρόσωπο (επίσης σε αρκετές περιπτώσεις) μπορείς να συνεννοηθείς. Από την άλλη μεριά (σε ξέρει δεν σε ξέρει) θα σου "κόψει" (ίσως για να...συνεχίσει κιόλας να σε ξέρει!) λιγότερα ή περισσότερα από την τιμή καταλόγου.χωρίς αστεία νομίζω ότι στην Ελλάδα πάρα πολλοί αντιπρόσωποι-dealers έχουν τις καλύτερες τιμές στην Ευρώπη τουλάχιστον.
Ειδικά όσο αφορά την "high end" κατηγορία προϊόντων / τιμών
Μακάρι να μπορούσα! Με 450 ευρώ όμως πήγαινε-έλα και κανένα 200άρι μεταφορικά για τα ηχεία, πόση πια περιποίηση να μου κάνετε; Να μου τα χαρίσετε;![]()
Άσε που χ$%^ και τα αεροπλάνα (πάλι κάποιο έπεσε άκουσα...)
Σε αρκετές περιπτώσεις ναι. Νομίζω όμως ότι οι περισσότερες τιμές είναι στάνταρ. Με τον Έλληνα αντιπρόσωπο (επίσης σε αρκετές περιπτώσεις) μπορείς να συνεννοηθείς. Από την άλλη μεριά (σε ξέρει δεν σε ξέρει) θα σου "κόψει" (ίσως για να...συνεχίσει κιόλας να σε ξέρει!) λιγότερα ή περισσότερα από την τιμή καταλόγου.
Τούτοι εδώ είναι ψυχροί, σε κοιτάνε στη τσέπη, και ανεξάρτητα από το τί θες σε "καθοδηγούν" λες και είσαι πρόβατοsheep: μπεε).
Τέλος, με τους μισθούς και το χαμηλό κόστος ζωής (εδώ), είναι ευνόητο ότι 1, 2 ή περισσότερα χιλιάρικα δεν "πονάνε" το ίδιο την τσέπη του Γερμανού σε σχέση με αυτή του Έλληνα. Επί της ουσίας δηλαδή, διότι αν συνυπολογίσεις την απίστευτη τσιγγουνιά που τους δέρνει τότε είναι περίπου το ίδιο. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν αυτοί οι άνθρωποι χαίρονται τίποτα στη ζωή τους (εκτός από τα κιλά μπίρας που πίνουν μέρα-νύχτα). Εμείς πατριώτες "βουλιάζουμε" μεν, αλλά θα πάμε στον πάτο χορτάτοι!
Έχω αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψωνίσω με "κλειστά αυτιά" (τα ενισχυτικά τουλάχιστον) από την Ελλάδα (χωρίς να έρθω δηλ), μόνο και μόνο διότι εκεί υπάρχει αντιπρόσωπος που εμπιστεύομαι και μου κάνει καλές τιμές... (Γειά σου ρε Αντωνάρα αδελφέ ντιπεσμοντά! :star![]()
Θα ανέβουν αρκετοί δικοί μας για την έκθεση του Μονάχου το Μάιο!
Για ψάχτο λίγο!:idea:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.