EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Βρήκα επιτέλους τη λύση για το χώρο...

attachment.jpg

Ο καλύτερος δυνατός ήχος (σε σύγκριση με τα προηγούμενα "πλάνα") και τέλεια θέα από τη θέση ακρόασης! Μ' ένα σμπάρο που λένε...
:2thumb22sup:

Καλημέρα σε όλους... -bye-

Χθες το απόγευμα (με τη βοήθεια της εκλεκτής συζύγου) έγινε εσωτερική ανακατάταξη στο χώρο. Χρησιμοποίησα το τελευταίο πλάνο που σχεδίασα και σε συνδυασμό με το 1/7 του Vandersteen αναστήθηκε τόσο ο ήχος όσο και ο χώρος γενικότερα. Ακούω πλέον το ίδιο καλά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του καναπέ.

Περί ενισχυτικών...
εν αναμονή...

Περί ηχείων...
κολοκυθόπιτα. Υπάρχουν κι εδώ πλάνα, όπως...
α) Δοκιμάζω τα ενισχυτικά και βλέπουμε... Άν με τα καλώς-να-ρθούν-μηχανήματα πάρω αυτό που νοιώθω ότι μου λείπει και δεν χάσω κάτι που θα μου λείψει τραγικά, τότε το σύστημα μένει ως έχει και ψάχνω θρεντ για ηχεία 1κ (για την αδερφούλα μου...).
β) Έχει αναφερθεί το virgo ως ματσο με Aaron. Κι ο πωλητής των Aaron -όλως τυχαίως- μου το συνέστησε. Μου συνέστησε επίσης και τα Audioplan τα οποία όμως αποκλείονται λόγω εμφάνισης (θυμίζουν αρχαία Αιγυπτιακά φέρετρα). (Ανα)ζητείται virgo λοιπόν, με ωροσκόπο ΙΙΙ, για ακρόαση...
γ) Δεν μου βγαίνει τίποτα και αγοράζω (στη τρέλα μου) τη Νταγιάνα ανήκουστη. Το φόρουμ ανοίγει νέα κατηγορία (λόου έντ) την οποία και εγκαινιάζω σε λαμπρή τελετή (εφόσον τα ηχεία γ+δ)! Άν τα ηχεία κάτσουν μάπα, ε τότε πάω κατ' ευθείαν για :SFGSF8: !

Last edited:
Πανέμορφα, καλορίζικος! Για πες πρώτες εντυπώσεις!

Φίλεν Ντανκ! Το πρώτο θετικό φίλε Χιούστον είναι ότι...γουι ντοντ χαβ πρόμπλεμ (με το θόρυβο που έλεγε ο πωλητής για τον προενισχυτή). Τού 'βαλα την καλή μου φούρουτεκ κι όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς.
Ηχητικά... είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα (30') αλλά η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι δεν θα μου λείψουν ιδιαίτερα οι λάμπες και τα μαρμελαδομεσαία τους. Η αλήθεια είναι πως είχε φοβηθεί το μάτι μου τις προηγούμενες μέρες με κάποιους ριβιούερς που μιλούσαν για ήχο "στην ψυχρή πλευρά". Καμία σχέση. Ο ήχος είναι ισορροπημένος, "μεστός", καθαρός και...πως να το πω... "ατακαριστός"...
Επιστροφή στα "πάτρια" εςες λοιπόν (ν φορές καλύτερα από εκεί που τα άφησα -primare l21), στην ισορροπία, και στις αγαπημένες μου σιέστες στον καναπέ χωρίς φόβο (τηγανητών γλόμπων) και με πολύ πολύ πάθος!!!
:Banane0:

Γεια σου ρε μαστορα!..
Αντε μεγεια μεγεια!Καλοακουστα! Δωστους να καταλαβουνε μωρεεεεε..
Α θα θελα μια γνωμη για το πως συμπεριφερονται στον χωρο συγκριτικα με τα aurum που χες πριν!..

Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Φίλεν Ντανκ! Το πρώτο θετικό φίλε Χιούστον είναι ότι...γουι ντοντ χαβ πρόμπλεμ (με το θόρυβο που έλεγε ο πωλητής για τον προενισχυτή). Τού 'βαλα την καλή μου φούρουτεκ κι όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς.
Ηχητικά... είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα (30') αλλά η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι δεν θα μου λείψουν ιδιαίτερα οι λάμπες και τα μαρμελαδομεσαία τους. Η αλήθεια είναι πως είχε φοβηθεί το μάτι μου τις προηγούμενες μέρες με κάποιους ριβιούερς που μιλούσαν για ήχο "στην ψυχρή πλευρά". Καμία σχέση. Ο ήχος είναι ισορροπημένος, "μεστός", καθαρός και...πως να το πω... "ατακαριστός"...
Επιστροφή στα "πάτρια" εςες λοιπόν (ν φορές καλύτερα από εκεί που τα άφησα -primare l21), στην ισορροπία, και στις αγαπημένες μου σιέστες στον καναπέ χωρίς φόβο (τηγανητών γλόμπων) και με πολύ πολύ πάθος!!!

καλοριζικα φιλε...
θα εκπλαγεις με το ποσο καλυτερα παιζει ο προενισχυτης οσο περισσοτερο τον αφησεις στο ρευμα. Θα προσεξεις οτι δεν εχει ουσιαστικα διακοπτη on/off και αυτο γιατι η εταιρια πιστευει οτι τον προενισχυτη δε τον σβηνεις ποτε...

ξαναγραψε εντυπωσεις αυριο εαν μπορεις...

υ.γ μη ξεχασεις την γυαλινη οπτικη για το Apple TV

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Γεια σου ρε μαστορα!..
Αντε μεγεια μεγεια!Καλοακουστα! Δωστους να καταλαβουνε μωρεεεεε..
Α θα θελα μια γνωμη για το πως συμπεριφερονται στον χωρο συγκριτικα με τα aurum που χες πριν!..
Γειά σου ρε Σίφαρε! Ευχαριστώ αδερφέ μου! Θα τα σκίσω, μην μου ανησυχείς καθόλου! Βλέπω τα 5ιντσα των Cantus να μού' ρχονται στο δόξα πατρί!
Για τα SF λες? Αυτά θα αργήσουν ακόμα... Την μεθεπόμενη βδομάδα θα είναι εδώ...

καλοριζικα φιλε...
θα εκπλαγεις με το ποσο καλυτερα παιζει ο προενισχυτης οσο περισσοτερο τον αφησεις στο ρευμα. Θα προσεξεις οτι δεν εχει ουσιαστικα διακοπτη on/off και αυτο γιατι η εταιρια πιστευει οτι τον προενισχυτη δε τον σβηνεις ποτε...
Ευχαριστώ Geo! Τί θα έκανα χωρίς εσένα..!
Για τον προ, τώρα που το είπες το πρόσεξα. Έβαλα την πρίζα και άναψε κατευθείαν αλλά δεν έδωσα σημασία νομίζοντας ότι θα έχει ον/οφ από τους "κώνους" κι ότι απλά ήταν πατημένο. Κανένα πρόβλημα... Δεν θα έκλεινε και ποτέ πάντως... Τον παλιό primare τον είχα ανοιχτό κανά 2 χρόνια και τον προηγούμενο nad γύρω στα...17 (σκυλί). Σωστή πάντως η φιλοσοφία του χερ Τόμας. Όποιον ενισχυτή κι αν είχα, μετά τη μια ώρα άρχιζε να "παίρνει μπροστά"...

ξαναγραψε εντυπωσεις αυριο εαν μπορεις...
Μέχρι τη Δευτέρα που μπαίνω για νυστέρι μ' αυτά θα ασχολούμαι, οπότε αύριο ή μεθαύριο θα γράψω σίγουρα μερικά πράγματα ακόμα...

μη ξεχασεις την γυαλινη οπτικη για το Apple TV
Αυτό που σου είχα δείξει κάνει;
http://markgrantcables.co.uk/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=40_17&products_id=40

Τί στην ευχή... μόλις γράφω κάτι για οπτικό καλώδιο πέφτει νέκρα στο θρεντ;

Καλά, τα ριμπονάκια κελαηδάνε εδώ με την κιθάρα του Μιχαλιού (...Oldfield)!

:music-smiley-004:

ποια ριμπονακια μωρε??? εχουν τα sonus ριμπον κ δε το ξερα???...η οπτικη μια χαρα ειναι..μη τρελαινεσαι με πανακριβες λυσεις..κ αυτη που δειχνεις λογικα μια χαρα ειναι..εγω εχω μια της crystal audio και φαινεται παρα πολυ ποιοτικη, με τυιμη στο 25αρι..

Είναι ακριβώς όπως τα λες. Μόνο ψυχρός δεν είναι ο ήχος του Aaron, πρόκειται για ένα καταπληκτικό μηχάνημα με μεγάλες δυνατότητες.

Να είσαι σίγουρος ότι έκανες πολύ καλή επιλογή και ενημέρωνε μας αν θες για τις όποιες εξελίξεις και συμπεράσματα από τις ακροάσεις σου.

Να είσαι καλά να τον χαίρεσαι! :Banane0:

Τα cantus μπρε Σίφη, όχι τα sonus! Τα sonus πετάνε πιθανότατα από Αθήνα για εδώ την ερχόμενη Τετάρτη.

η οπτικη μια χαρα ειναι..μη τρελαινεσαι με πανακριβες λυσεις..κ αυτη που δειχνεις λογικα μια χαρα ειναι..εγω εχω μια της crystal audio και φαινεται παρα πολυ ποιοτικη, με τυιμη στο 25αρι..

Και το high opto της goldkabel που έχω (25άρι κι αυτό) ποιοτικό φαίνεται... Άν βγω σώος και δεν έχει περάσει η απγκρειντίτιδα μπορεί να το δω κι αυτό.
Το γκλασάκι του Μαρκ πάντως δεν είναι ακριβό...

Είναι ακριβώς όπως τα λες. Μόνο ψυχρός δεν είναι ο ήχος του Aaron, πρόκειται για ένα καταπληκτικό μηχάνημα με μεγάλες δυνατότητες.

Να είσαι σίγουρος ότι έκανες πολύ καλή επιλογή και ενημέρωνε μας αν θες για τις όποιες εξελίξεις και συμπεράσματα από τις ακροάσεις σου.

Να είσαι καλά να τον χαίρεσαι! :Banane0:

Άν τον χαίρομαι λέει!!! Ψυχρός κι ανάποδος ήταν ο...καιρός του ριβιουερ!

:Banane0:χίλια ευχαριστώ Χιούστον!!!

Τα sonus πετάνε πιθανότατα από Αθήνα για εδώ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ιταλιδα απο Ελλαδα ε???...μμμμμμ...ωραιος συνδιασμος!!:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Ιταλιδα απο Ελλαδα ε???...μμμμμμ...ωραιος συνδιασμος!!:ernaehrung004:
Ναι, μόλις τελείωσε τις...διακοπές της! Τώρα θα λάχει πολύ δυναμικής -γερμανικής- περιποίησης!

Με τα cantus όλα ζεστά ακούγονται...

Για μόνιτορ τάχεις;

Σι σενιόρ.
Όντως είναι κομμάτι ζεστά, αλλά συνάμα πολύ διαυγή, και με εξαιρετικά (για τα λεφτά τους -και βάλε) ψηλά.
Τρέμω μη και μου λείψει το συγκεκριμένο τουίτερ...

Μόλις έμαθα ότι η Aaron / Sovereign δεν αντιπροσωπεύεται στο αγαπημένο μου χωριό! :fahne90:

Αληθεύει άραγε?

Παιδιά όποιος θέλει εδώ είμαστε! 100 χλμ είναι ο κατασκευαστής από το Αμβούργο...
φρέσκα φρέσκα θα σας τα στέλνω!!!

Για μη τυχόν παρεξηγήσεις, πλην του τελευταίου σκέλους (εξυπηρέτησης σε φίλους συμφορουμίτες), το προηγούμενο ποστ ήταν καλαμπούρι - αν και νομίζω ότι όντως δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Εντυπώσεις (15 ώρες ακρόασης...)

προιόν υψηλής ραπτικής (από τον κατασκευαστή)

αλλαγή πίστας
(για μένα)

φωνάζει (για ηχεία της κλάσης του)

ξημέρωσε

Καλημέρα σας
-bye-

Μόλις έμαθα ότι η Aaron / Sovereign δεν αντιπροσωπεύεται στο αγαπημένο μου χωριό! :fahne90:

Αληθεύει άραγε?

Για μη τυχόν παρεξηγήσεις, πλην του τελευταίου σκέλους (εξυπηρέτησης σε φίλους συμφορουμίτες), το προηγούμενο ποστ ήταν καλαμπούρι - αν και νομίζω ότι όντως δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Καλημέρα σας[/I] -bye-

Υπάρχει αντιπρόσωπος για Aaron / Sovereign στην Ελλάδα, Μάνο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Υπάρχει αντιπρόσωπος για Aaron / Sovereign στην Ελλάδα, Μάνο...

Πού θα μας ξέβραζε το κύμα χωρίς εσένα καπετάνιε... :captain:

Καλορίζικα !!

Νά' σαι καλά Μιχάλη! :ernaehrung004:

Με τις ιταλίδες θα "δέσει το γλυκό".

"Από το στόμα σου" φίλε μου... "και στου Παντοδύναμου το αυτί"...

Τον χάσαμε τον ύπνο παιδιά! Πάει...
Τη Δευτέρα με τη νάρκωση θα ξανακοιμηθώ! :nurse: