Πανέμορφα, καλορίζικος! Για πες πρώτες εντυπώσεις!
Φίλεν Ντανκ! Το πρώτο θετικό φίλε Χιούστον είναι ότι...γουι ντοντ χαβ πρόμπλεμ (με το θόρυβο που έλεγε ο πωλητής για τον προενισχυτή). Τού 'βαλα την καλή μου φούρουτεκ κι όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς.
Ηχητικά... είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα (30') αλλά η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι δεν θα μου λείψουν ιδιαίτερα οι λάμπες και τα μαρμελαδομεσαία τους. Η αλήθεια είναι πως είχε φοβηθεί το μάτι μου τις προηγούμενες μέρες με κάποιους ριβιούερς που μιλούσαν για ήχο "στην ψυχρή πλευρά". Καμία σχέση. Ο ήχος είναι ισορροπημένος, "μεστός", καθαρός και...πως να το πω... "ατακαριστός"...
Επιστροφή στα "πάτρια" εςες λοιπόν (ν φορές καλύτερα από εκεί που τα άφησα -primare l21), στην ισορροπία, και στις αγαπημένες μου σιέστες στον καναπέ χωρίς φόβο (τηγανητών γλόμπων) και με πολύ πολύ πάθος!!!
:Banane0:
Γειά σου ρε Σίφαρε! Ευχαριστώ αδερφέ μου! Θα τα σκίσω, μην μου ανησυχείς καθόλου! Βλέπω τα 5ιντσα των Cantus να μού' ρχονται στο δόξα πατρί!Γεια σου ρε μαστορα!..
Αντε μεγεια μεγεια!Καλοακουστα! Δωστους να καταλαβουνε μωρεεεεε..
Α θα θελα μια γνωμη για το πως συμπεριφερονται στον χωρο συγκριτικα με τα aurum που χες πριν!..
Ευχαριστώ Geo! Τί θα έκανα χωρίς εσένα..!καλοριζικα φιλε...
θα εκπλαγεις με το ποσο καλυτερα παιζει ο προενισχυτης οσο περισσοτερο τον αφησεις στο ρευμα. Θα προσεξεις οτι δεν εχει ουσιαστικα διακοπτη on/off και αυτο γιατι η εταιρια πιστευει οτι τον προενισχυτη δε τον σβηνεις ποτε...
Μέχρι τη Δευτέρα που μπαίνω για νυστέρι μ' αυτά θα ασχολούμαι, οπότε αύριο ή μεθαύριο θα γράψω σίγουρα μερικά πράγματα ακόμα...ξαναγραψε εντυπωσεις αυριο εαν μπορεις...
Αυτό που σου είχα δείξει κάνει;μη ξεχασεις την γυαλινη οπτικη για το Apple TV
Φίλεν Ντανκ! Το πρώτο θετικό φίλε Χιούστον είναι ότι...γουι ντοντ χαβ πρόμπλεμ (με το θόρυβο που έλεγε ο πωλητής για τον προενισχυτή). Τού 'βαλα την καλή μου φούρουτεκ κι όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς.
Ηχητικά... είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα (30') αλλά η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι δεν θα μου λείψουν ιδιαίτερα οι λάμπες και τα μαρμελαδομεσαία τους. Η αλήθεια είναι πως είχε φοβηθεί το μάτι μου τις προηγούμενες μέρες με κάποιους ριβιούερς που μιλούσαν για ήχο "στην ψυχρή πλευρά". Καμία σχέση. Ο ήχος είναι ισορροπημένος, "μεστός", καθαρός και...πως να το πω... "ατακαριστός"...
Επιστροφή στα "πάτρια" εςες λοιπόν (ν φορές καλύτερα από εκεί που τα άφησα -primare l21), στην ισορροπία, και στις αγαπημένες μου σιέστες στον καναπέ χωρίς φόβο (τηγανητών γλόμπων) και με πολύ πολύ πάθος!!!
:Banane0:
η οπτικη μια χαρα ειναι..μη τρελαινεσαι με πανακριβες λυσεις..κ αυτη που δειχνεις λογικα μια χαρα ειναι..εγω εχω μια της crystal audio και φαινεται παρα πολυ ποιοτικη, με τυιμη στο 25αρι..
Είναι ακριβώς όπως τα λες. Μόνο ψυχρός δεν είναι ο ήχος του Aaron, πρόκειται για ένα καταπληκτικό μηχάνημα με μεγάλες δυνατότητες.
Να είσαι σίγουρος ότι έκανες πολύ καλή επιλογή και ενημέρωνε μας αν θες για τις όποιες εξελίξεις και συμπεράσματα από τις ακροάσεις σου.
Να είσαι καλά να τον χαίρεσαι! :Banane0:
Τα sonus πετάνε πιθανότατα από Αθήνα για εδώ την ερχόμενη Τετάρτη.
Ναι, μόλις τελείωσε τις...διακοπές της! Τώρα θα λάχει πολύ δυναμικής -γερμανικής- περιποίησης!Ιταλιδα απο Ελλαδα ε???...μμμμμμ...ωραιος συνδιασμος!!:ernaehrung004:
Με τα cantus όλα ζεστά ακούγονται...
Για μόνιτορ τάχεις;
Μόλις έμαθα ότι η Aaron / Sovereign δεν αντιπροσωπεύεται στο αγαπημένο μου χωριό! :fahne90:
Αληθεύει άραγε?
Για μη τυχόν παρεξηγήσεις, πλην του τελευταίου σκέλους (εξυπηρέτησης σε φίλους συμφορουμίτες), το προηγούμενο ποστ ήταν καλαμπούρι - αν και νομίζω ότι όντως δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.
Καλημέρα σας[/I]![]()
Υπάρχει αντιπρόσωπος για Aaron / Sovereign στην Ελλάδα, Μάνο...
Καλορίζικα !!
Με τις ιταλίδες θα "δέσει το γλυκό".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.