Είμαι ενθουσιασμένος !

Καλορίζικο κι από μένα...Πάντα τα θαύμαζα και πάντα έχω μέσα στα ψηφιακά μου πλάνα ένα Esoteric...
Όμως χωρίς να σε αγχώσω...player μεταχειρισμένο ρε παιδί μου...Ξέρεις πόσες ώρες έχει παίξει ή αν έχει φάει καμιά....Anyway...μια χαρά θα είναι...Εύχομαι να το παραλάβεις σύντομα και να το κατα_ευχαριστηθείς

Μεταχειρισμένο είναι γιατί να δώσω τόσα χρήματα για καινούργιο....με τίποτα...καλύτερα να αγοράσω αμάξι με αυτά ! :flipout:
Να το έχουν χτυπήσει, δεν θα έχει πάθει κάτι, είναι πράγματι τεθωρακισμένο όπως λέει ο magellan, το μόνο που προβληματίζομαι είναι το laser του, αλλά αυτό είναι ρίσκο που αποφάσισα να πάρω.

Απάντηση: Re: Είμαι ενθουσιασμένος !

Ακόμη δεν ήρθε?
Δυστυχώς...το έστειλε δευτέρα μεσημέρι κ στις 25 έχει ένδειξη ότι έφυγε από Αγγλία. Ο τρόπος αποστολής που επέλεξε λέει ότι κάνει για Ελλάδα μέχρι κ 9 ημέρες...με έχει φάει η αγωνία...:slapface: :BDGBGDB55:

Αφού είμαι γνωστός παλιοχαρακτήρας... :flipout:

Πάντως πολλοί μετράνε τις ημέρες σαν εργάσιμες... Λες και αν έχει φορτωθεί στο αεροπλάνο αυτό που φέρνεις, στις 12 η ώρα το βράδυ της Παρασκευής ο πιλότος θα σταματήσει το αεροπλάνο όπου βρεί και θα συνεχίσει τη Δευτέρα πάλι... :BDGBGDB55:

Ο πιλότος δεν θα σταματήσει, αλλά δεν θα πάει κανένας στην αποθήκη να το παραλάβει.

Νεώτερα : έφτασε Ελλάδα σύμφωνα με το tracking number, την Παρασκευή στις 17.14 το απόγευμα...δευτέρα, τρίτη θα το έχω στα χέρια μου ! :elefant:

Καλορίζικο!!! Αυτη η προσμονή ειναι καταπληκτικό συναίσθημα που κορυφώνεται με την παραλαβή...
Πρέπει να γίνει θόρυβος........:SFGSFGSF:

εαν εχει οντως sdi θυρα σε συνδιασμο με ενα crystalio δεν θα πιστευεις στα ματια σου απο θεμα εικονας !!!
εαν μπορεις δοκιμασε το ... τσεκαρισμενο !!

:party:

ΗΡΘΕ !

Το πρωί το παρέλαβα !

Δεν προλάβαινα λόγω δουλειάς όμως κ ούτε που άνοιξα το κουτί, μπορεί μέσα να έχει βιβλία ! χαχαχαχαχαα :flipout:

Περιμένω τώρα να περάσει η ώρα για να :vroam:σπίτι. :BDGBGDB55: