Αυτό φαντάστηκα κι εγώ, ότι μιλάμε για youtubersΕννοούσα ότι πχ κάποιος που γράφει ένα άθρο στο περιοδικό να δίνει και link με youtube video. Αναρωτιέσαι γιατί κανένα
περιοδικό δεν το κάνει;
Κατ' εμε γιατί το να γράφεις τις ακουστικές εντυπώσεις από το πώς πχ παίζει ενας ενισχυτής είναι κάτι που το κάνουμε χρόνια, υπάρχει συγκεκριμένος
τρόπος να γίνονται τα review, κάθε περιοδικό έχει τον δικό του, υπάρχουν μετρήσεις, υπάρχει ακόμα και κάποιου είδους λεξιλόγιο/αργκό. Και το κάνουμε χρόνια.
Αρα αυτοί που διαβάζουν, ξέρουν τι διαβάζουν και ξέρουν τι να περιμένουν.
Το να κάνεις review όμως με ηχογράφηση είναι τελείως αυθαίρετο. Δεν υπάρχει μεθοδολογία, επομένως ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει κι αυτός που διαβάζει δεν ξέρει τι ακούει, παρόλο που νομίζει ότι ξέρει![]()
Νομίζω ότι το μπλέκεις πολύ. Κατ' αρχάς τι θα πει περιοδικό; Υπάρχουν site που κάνουν review και για την ακουστική αξιολόγηση από τον αναγνώστη, παραθέτουν και δείγματα ή δείχνουν σε video και ένα A-B τεστ.
Δεν ξέρω γιατί το μπλέκουμε και το πλατειάζουμε τόσο πολύ το θέμα; Το πλαίσιο είναι εξαιρετικά απλό. Είναι το youtube μέσο για ακουστική αξιολόγηση από τον ακροατή/θεατή; Τα υπόλοιπα γιατί τα μπλέκουμε, αφού μας ενδιαφέρει η ακουστική (δηλαδή να ακούσουμε) αξιολόγηση;