Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Yeah!.. Πρακτικοτατο!ειδα κ ζηλεψα ενα τετοιο, αλλα einhell, που πηρε με 8 ευρω ο κολητος μου..

Ε σκέφτηκα, εκεί που θα έδινα τόσα για powerbank, ας δώσω τόσα (άντε και λίγα ακο´μα) για αυτό που κάνει και πιο γούστο.

Ξερουμε το αλλο βυσμα, οχι το usb, τι βολτ δινει;; Αν δινει 10.8 ιςως χρειαςτω δυο τεμαχια...

Γιατί δε παίρνετε ένα powerbank ρε παιδιά;

Αν θέλετε απο έξω παίζουν σε εκπληκτικές τιμές τα XIaomi με LG μπαταρίες μέσα και είναι και καρατσεκαρισμένα. Αν θέλετε επώνυμα επώνυμα από την εγχώρια αγορά παίζουν και τα APC. Βέβαια περι ορέξεως που είπε και ο Κυρ

Δυο 20αρια powerbanks εχω βρε συ!! Το αλλο το θελω για την εργαλειοθηκη μεσα, να ναι απικο εν ωρα εργασιας οταν δεν κουβαλαω το παουερ ρειντζερ μπανκ!

Εν αναμονή του φορτιστη θέλω να αγοράσω και μπαταρίες.
8 ΑΑ και ακόμη 8 ΑΑ.
Σκέφτομαι τις eneloop.
Τι λέτε??? Και από που???
Οι Pro αξίζουν τα παραπάνω χρήματα?

Πάρε καλύτερα τίς enelοop τίς απλές Κυριάκο καί τό e-shop.gr τής έχει σέ καλή τιμή

Αξίζουν οι pro αλλά οι κύκλοι επαναφόρτισης είναι μόλις τό 1/4 από τίς απλές,καί αυτοεκφορτίζονται λιγο πιό γρήγορα απο τίς απλές.

Amazon.com

Επικοινώνησα με το ΚέντροΒίδας στην περίπτωση που το φέρνει η Bosch Ελλάδα και η απάντηση ήταν αρνητική.

Εάν προχωρήσουμε σε Ομαδική το κόστος πάνω κάτω θα κυμαίνεται γύρω στα 50 ευρώ ανάλογα με την Ισοτιμία Δολαρίου και επιπλέον δεν θα υπάρχει Εγγύηση μια που το προϊόν θα είναι από Bosch USA.

Όσοι αποδέχονται τα παραπάνω και συμφωνούν να προχωρήσουμε σε Ομαδική ας Ενημερώσουν Εδώ.

1. IOANNISTSA
  2. sifis_samos
  3. n_olympios
  4. Babis K.
  5. toasted
  6. ...
  7. ...

View attachment 126753

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Amazon.com

Επικοινώνησα με το ΚέντροΒίδας στην περίπτωση που το φέρνει η Bosch Ελλάδα και η απάντηση ήταν αρνητική.

Εάν προχωρήσουμε σε Ομαδική το κόστος πάνω κάτω θα κυμαίνεται γύρω στα 50 ευρώ ανάλογα με την Ισοτιμία Δολαρίου και επιπλέον δεν θα υπάρχει Εγγύηση μια που το προϊόν θα είναι από Bosch USA.

Όσοι αποδέχονται τα παραπάνω και συμφωνούν να προχωρήσουμε σε Ομαδική ας Ενημερώσουν Εδώ.

1. IOANNISTSA
  2. sifis_samos
  3. n_olympios
  4. Babis K.
  5. toasted
  6. ...
  7. ...

View attachment 126753

50 ε η τριαδα ε?.. εγω μεσα για ενα κομματι..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο, μπορειτε να μου βρειτε τροπο να το παρω?? http://www.amazon.com/gp/product/B01360F0ZK?ref_=pe_623860_70668670 :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Στο Amazon.com πρέπει να γίνει η Ομαδική και έρχεται περίπου 54 ευρώ για τρία τεμάχια ...

ααααααα δε το πιασα σωστα τοτες... 54 ευρα ειναι πολυ τσουχτερο... νομιζα η τριαδα 54..