Πάντως κ εμένα οι σφικτήρες σκανδάλης δεν με έχουν αφήσει ικανοποιημένο πλην οι fatmax της Stanley.
Και οι EZH PRO WOLFCRAFT!!!
Πάντως κ εμένα οι σφικτήρες σκανδάλης δεν με έχουν αφήσει ικανοποιημένο πλην οι fatmax της Stanley.
Εγώ μάλλον για αυτόυς προορίζομαι..
Παρόλο που είναι ακριβοί μου φενονται ποιοτικός καλοί..
https://www.stanleycenter.gr/ergale...-sygkrathsh/sygkratisi/sfigkthres-me-skandalh
Θα θέσω και στον υπάλληλο εκεί του τι θέλω ακριβώς και αναλόγως θα πάρω...
Παιδια εγω απο την προσωπικη μου εμπειρία ΔΕΝ ξαναγοραζω φθηνους σφικτηρες σκανδαλης.
Θα σας δειξω το βραδακι αποτελεσματα.
Ότι πεις μάστορα μου εσύ. Τα έχουμε ξαναπεί. Έχεις πάντα δίκιο.
Πάμε παρακάτω.......
Παμε παρακατω Κωστα, χωρις ειρωνιες και τα ρεστα ομως σε παρακαλω. Αν εχεις καποιο αντιλογο σε αυτο που συζηταμε εχει καλως.
Εσυ δεν ελεγες οτι σου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις μαζι μου? Εκτος εαν και παλι ειρωνευοσουν και δεν το εννοουσες.
Μονο εσυ καταλαβαινεις τι εχεις γραψει Κωστα.
Από τους 8 που πήρα (lidl) δουλεύουν ακόμα μόνο οι δύο. Δεν είναι για σφίξιμο, μόνο συγκράτηση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι σφικτήρες σκανδαλης του λιντλ δεν είναι για ζόρια πρακτικά άχρηστοι.Μαλιστα, δηλαδη ολοι αυτοι που εχουν αγορασει τους budget σφιγκτηρες σκανδαλης του Λιντλ δεν δουλευουν, αλλα κανουν οτι δουλευουν.. να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.