Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Πάντως κ εμένα οι σφικτήρες σκανδάλης δεν με έχουν αφήσει ικανοποιημένο πλην οι fatmax της Stanley.

Εγώ μάλλον για αυτόυς προορίζομαι..
Παρόλο που είναι ακριβοί μου φενονται ποιοτικός καλοί..
https://www.stanleycenter.gr/ergale...-sygkrathsh/sygkratisi/sfigkthres-me-skandalh

Θα θέσω και στον υπάλληλο εκεί του τι θέλω ακριβώς και αναλόγως θα πάρω...

Παντως θα σου πω οτι ο κυριος ογκος των σφιγκτηρων σκανδαλης που εχω ειναι Parkside. Εχω και καποιο επωνυμο ετσι για τη χαρα. Ομως την δουλεια μου την κανω χρονια με τους parkside.
Κριμα να δωσεις τοσα λεφτα εαν σε καλυπτουν οι VFM του Λιντλ.

Εγώ μάλλον για αυτόυς προορίζομαι..
Παρόλο που είναι ακριβοί μου φενονται ποιοτικός καλοί..
https://www.stanleycenter.gr/ergale...-sygkrathsh/sygkratisi/sfigkthres-me-skandalh

Θα θέσω και στον υπάλληλο εκεί του τι θέλω ακριβώς και αναλόγως θα πάρω...

Κ πολύ καλά θα κάνεις.
Εκτός αν δεν θέλεις να δουλεύεις αλλά να κάνεις ότι δουλεύεις.......

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Παιδια εγω απο την προσωπικη μου εμπειρία ΔΕΝ ξαναγοραζω φθηνους σφικτηρες σκανδαλης.
Θα σας δειξω το βραδακι αποτελεσματα.

Εγώ σε πιστεύω Κυριάκο. Έχω πετάξει αρκετούς. Το έχω γράψει κ παλιότερα. Ακόμα κ από την απλή σειρά της Wolfcraft δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.

Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Μαλιστα, δηλαδη ολοι αυτοι που εχουν αγορασει τους budget σφιγκτηρες σκανδαλης του Λιντλ δεν δουλευουν, αλλα κανουν οτι δουλευουν.. να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.

Πολυ σωστα, ομως δεν απαξιωνουμε αυτους που αγοραζουν budget εργαλεια. Ολοι κανουν δουλεια, ειτε με φτηνα ειτε με ακριβα εργαλεια.

Σωστός Μιχαλη.....!!!!
Δεν τους βιάζομαι..άμα είσαι ικανοποιημένος από του Lidl να κοιτάξω και προς τα εκεί...
Ίσως πάρω 2 μικρούς να έχω της Stanley να έχω γιατί 2 παλιοί που έχω έχουν σπάσει και στραβώσει εκατέρωθεν...
Παίδες μη τρελενεστε όλοι έχουμε από διάφορες εμπειρίες απ διαφορά εξαρτήματα...άλλος είναι ευχαριστημένος και άλλος όχι...
Το θέμα είναι να δοκιμάσεις και από τα δύο,οπως φενεται οι περισσοτεροι το έχετε κάνει,να βγάζεις συμπεράσματα για την επιλογή στο μέλλον...

Από τους 8 που πήρα (lidl) δουλεύουν ακόμα μόνο οι δύο. Δεν είναι για σφίξιμο, μόνο συγκράτηση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι πεις μάστορα μου εσύ. Τα έχουμε ξαναπεί. Έχεις πάντα δίκιο.
Πάμε παρακάτω.......

Παμε παρακατω Κωστα, χωρις ειρωνιες και τα ρεστα ομως σε παρακαλω. Αν εχεις καποιο αντιλογο σε αυτο που συζηταμε εχει καλως.

Εσυ δεν ελεγες οτι σου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις μαζι μου? Εκτος εαν και παλι ειρωνευοσουν και δεν το εννοουσες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Παμε παρακατω Κωστα, χωρις ειρωνιες και τα ρεστα ομως σε παρακαλω. Αν εχεις καποιο αντιλογο σε αυτο που συζηταμε εχει καλως.

Εσυ δεν ελεγες οτι σου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις μαζι μου? Εκτος εαν και παλι ειρωνευοσουν και δεν το εννοουσες.

Μάστορα, απλά ένας Συντονιστής σε ένα forum είσαι, όχι στις σκέψεις μου, όχι στις αρχές μου, όχι στις ιδέες μου, όχι στις παρέες μου.
Πως αλλιώς να το γράψω κ πως αλλιώς να το διατύπωσω. Τρία ολοκλήρα χρόνια στο δείχνω αλλά μπορώ κ άλλα τόσα αν χρειαστεί.

Απάντηση: Re: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???

Μονο εσυ καταλαβαινεις τι εχεις γραψει Κωστα.

Καλό βράδυ Μιχάλη.

Απλά δεν ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα. Δεν χάθηκε ο κόσμος.
Εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός κ ο καθένας θα καταθέτει τον πόνο του κ το πόνημα του.

Καλο βραδυ Κωστα,

Δεν χαθηκε ο κοσμος και προφανως δεν χρειαζεται να συμφωνουν ολοι με ολους. Προυποθεση βασικη ειναι μονο ο σεβασμος στους κανονες του φορουμ και η αξιοπρεπης συμπεριφορα ολων μας.

Από τους 8 που πήρα (lidl) δουλεύουν ακόμα μόνο οι δύο. Δεν είναι για σφίξιμο, μόνο συγκράτηση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσυ κατεχεις ακομα χειροτερο ρεκορ.

Εγω θα χρησιμοποιησω τη γνωστη φράση απο τις διαφημίσεις ακοολουχων λιγακι παραφρασμενη.

Κυριοι αγοραστε υπευθυνα.

Οχι οτι ειναι ανευθυνος οποιος κανει την μια η την αλλη αγορά αλλα να εχει κανει την αγορα συνειδητα και να ξερει τι να περιμένει.

Ξεχασα να βγαλω φωτο τους σπασμενους μου σφικτηρες.

Μαλιστα, δηλαδη ολοι αυτοι που εχουν αγορασει τους budget σφιγκτηρες σκανδαλης του Λιντλ δεν δουλευουν, αλλα κανουν οτι δουλευουν.. να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.
Οι σφικτήρες σκανδαλης του λιντλ δεν είναι για ζόρια πρακτικά άχρηστοι.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αχρηστοι σιγουρα δεν ειναι, απεναντιας τους θεωρω VFM, αλλα για να καταλαβω καλυτερα Γιαννη, πως τα εννοεις τα ζορια?
Δωσε μου ενα παραδειγμα δηλαδη που δεν ανταποκριθηκαν. Ισως η δουλεια που ηθελες να κανεις καλουσε για πιο ισχυρο σφιγκτηρα και οχι budget.