Νίκο δεν αντιλέγω, απλά για να πάρω κάτι αντίστοιχο σε Karcher ήθελα 65 παραπάνω. (Κ3).
20-25% κέρδος δεν το λες μικρό, στους Η/Y που το κέρδος είναι 5-10% τι να πούμε.
Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παναγιωτη μου αρεσει πολυ το πλυστικο που πηρες. Καλοριζικο!!
Οταν γυρισω σκεφτομαι να παρω το μικροτερο μοντελο της bosch και 1-2 εξτρα αξεσουαρ.
Παρεμπιπτοντως το μικρο εχει μεταλλικη αντλια, οποτε μαλλον θα εχει και το δικο σου που ειναι μεγαλυτερο και καλυτερο μοντελο.
Μην συγκρίνετε ανομοια πράγματα.
Παναγιώτη κανένα από τα Karcher μου δε ζεσταθηκε ποτέ όσο και αν τους πίνω το αίμα. Ούτε ο βενιαμιν το Κ201.
Προσωπικά δεν την αλλάζω.
Καλοδουλευτο το νέο πλυστικο!
Θα γίνεται λουλούδι το πριους!
εγώ πριν 5 χρόνια πήρα ένα φτηνό Karcher από praktiker κάπου στα 50-60 , του έχω πιεί το αίμα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα....ακόμη και ποντίκια του έφαγαν το κίτρινο πλαστικό στο πίσω μέρος δίπλα στο σημείο που μπαίνει το νερό.....και όταν λέμε του έχω πιεί το αίμα εννοώ δουλειά 8 ώρη συνεχόμενη (με ένα μικρό διάλειμμα για τσιγάρο στις 4ώρες) για 3 συνεχόμενες μέρες - καθάρισμα αυλής και πεζοδρομίου από βρώμα και μούχλα 30 ετών - ....αφού πέρασε αυτό το τεστ αλώβητο, τα επόμενα χρόνια χρησιμοποιείται για το αμάξι, τα χαλιά και τα παντζούρια....
Έτσι!!!
Βλεποντας οτι υπαρχει ενδιαφερον απο συμφορουμιτες και γιανπιεστικα/πλυστικα χωρις τροχους, το nilfisk του eshop ειναι πολυ αξιολογο και vfm θα ελεγα. Το αντιστοιχο με ροδες εχει 100-120 .
Το εχω και αν οι γνωστες και " γνωστες" λενε για κατινπαραπανω απο 110 bars, πχ 120-130 θα ελεγα για οικιακη χρηση ειναι 99% αρκετο.
.
Όχι,το αντιθετο!Επισης η καταναλωση(?) της ειναι 330 λ/ωρα σε σχεση με την μικρη nilfisk που ειναι 440λ/ωρα.
Τι σημαινει αυτο? Ειναι πιο αποδοτικη σε σχεση με αλλα πλυστικα των 110 bar ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.