Οπότε το βλέπω για τέλος Σεπτεμβρίου. Τι λέτε?
Το iphone 4 η του Δημητρακουδη λες? :ernaehrung004:
Οι καλύτερες/συμφέρουσες αγορές θα γίνουν τώρα, που ολοι θα σκοτώνουν τα 3gs!!!!
Πίκρα? πλάκα κάνεις? Για μια συσκευή τηλεφώνου μιλάμε!!! Σοβαρέψου! Δεν βλέπω να απαντάς επί της ουσίας στα ζητούμενα....Πωπω πίκρα...
τι σχολιάσεις?? αυτά που γράφω!!! Είναι ανάξια λόγου? -εκτός πραγματικότητας?-σου ρίχνουν το επίπεδο τι ακριβώς? Νίκος;1237575 said:Τί να σχολιάσεις σε τέτοιο ποστ.
Δλδ η συσκευή όταν έρθει στην Ελλάδα θα πουλιέται 250 ευρώ??? Και το iphone που ακόμα κυκλοφορεί γιατί έχει 600ευρώ?300 δολλαρια? (250 ευρω)
Και βεβαια αξιζει τα λεφτα του
Πίκρα? πλάκα κάνεις? Για μια συσκευή τηλεφώνου μιλάμε!!! Σοβαρέψου! Δεν βλέπω να απαντάς επί της ουσίας στα ζητούμενα....
Εχε υπόψιν ότι έχεις αρχίσει να εκνευρίζεις ακόμα και εμένα...εχω το Original εγώ, εχω SM τάσεις!!!!
Οταν ωριμασει το 4 (να το κανουν όμορφο δλδ) θα το σκεφτώ.
300 δολλαρια? (250 ευρω)
Και βεβαια αξιζει τα λεφτα του
Εχε υπόψιν ότι έχεις αρχίσει να εκνευρίζεις ακόμα και εμένα...![]()
![]()
![]()
Δλδ η συσκευή όταν έρθει στην Ελλάδα θα πουλιέται 250 ευρώ??? Και το iphone που ακόμα κυκλοφορεί γιατί έχει 600ευρώ?
Xμμ εχουμε και λεμε απο ντιζάιν σας θυμηζει τπτ? ααααα... μηπως σονυ ερικσον? Απο τεχνολογία? Ναιι εν ετη 2010 η apple ανακαλυψε την βιντεοκληση (αλλα οχι απο 3g δικτυο , μονο από wifi!!. πλακα μας κάνουν???!:SFGSFGSF:.. Ουαου έβαλε και φλας στην καμερα!!! μοναδικο!
Φυσικα δεν έχει οθονη suoer amoled, η χωρητικότητα παρέμεινε σε 32 GB, δεν εχει ραδιο, ειναι φυσικά και πάλι πληρως κλειδωμενο. Σας φτάνουν??? Πραγματικά τα αξιζει τα λεφτα του!!! Πόσο θα κανει αληθεια αυτη η πρωτοπορειακή κατασκεή?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.