[Επίσημο] iPhone 4

Και εγω τα ιδια γνωριζω.. Μαλιστα, το smartphone θα μοιαζει εξωτερικα σαν το ηχειο του avatar του! :p

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

 Νίκος;1237575 said:
Τί να σχολιάσεις σε τέτοιο ποστ.
τι σχολιάσεις?? αυτά που γράφω!!! Είναι ανάξια λόγου? -εκτός πραγματικότητας?-σου ρίχνουν το επίπεδο τι ακριβώς?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Πίκρα? πλάκα κάνεις? Για μια συσκευή τηλεφώνου μιλάμε!!! Σοβαρέψου! Δεν βλέπω να απαντάς επί της ουσίας στα ζητούμενα....

Eγώ είμαι πολύ σοβαρός, τι θες να απαντήσω στο παραλήρημα σου?

Αφού δεν σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο γιατί μπήκες και το έκραξες πρώτος πρώτος? Εγώ απλά αγνοώ κάτι όταν μου είναι αδιάφορο.

Last edited:
Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

εχω το Original εγώ, εχω SM τάσεις!!!!

Οταν ωριμασει το 4 (να το κανουν όμορφο δλδ) θα το σκεφτώ.
Εχε υπόψιν ότι έχεις αρχίσει να εκνευρίζεις ακόμα και εμένα... :p :p :p

300 δολλαρια? (250 ευρω)
Και βεβαια αξιζει τα λεφτα του

Εννοείς με συμβόλαιο 3 ετών και πάγιο 70 ευρώ το μήνα? :D:D:D

Όλα τα iphones όταν βγαίνουν κοστίζουν κατά τα keynotes 300 δολλάρια... μέχρι που ξαφνικά στα μαγαζιά ανεβαίνουν στα 560 ευρώ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Εχε υπόψιν ότι έχεις αρχίσει να εκνευρίζεις ακόμα και εμένα... :p :p :p

αααα αφου με τσιγκλά ο Τάκης, εγω τι φταίω? :ADFADF1: και στο κατω κατω το Looks ειναι υποκειμενικό...

Δλδ η συσκευή όταν έρθει στην Ελλάδα θα πουλιέται 250 ευρώ??? Και το iphone που ακόμα κυκλοφορεί γιατί έχει 600ευρώ?

Και στην Μποτσουάνα θα κοστίζει 2.000 δολάρια.

Για το ποιός ο λόγος που εκεί θα έχει τόσο και εδώ 600 ευρώ, εχέσθην.

Αυτό που έγραψα ήταν οτι για 300 δολάρια αξίζει.

Εσένα από ότι καταλαβαίνω, και να σου το χαρίζανε δεν θα το ήθελες. Οπότε, το "θέμα" σου είναι οτι δεν σου αρέσει, γεγονός απόλυτα σεβαστό.

Δυστηχώς ένα ακόμα ανούσιο προιόν μαζικής κατανάλωσης από τον άσο του είδους Jobs. Εννοείται ότι δεν έχει καμμιά ουσιαστική βελτίωση σε σχέση με το 3GS και απευθύνετε αποκλειστικά σε τρελαμένους iphonάδες που θέλουν το καινούριο καθώς και σε αυτούς που ούτως ή άλλως θα το έπαιρναν.

Xμμ εχουμε και λεμε απο ντιζάιν σας θυμηζει τπτ? ααααα... μηπως σονυ ερικσον? Απο τεχνολογία? Ναιι εν ετη 2010 η apple ανακαλυψε την βιντεοκληση (αλλα οχι απο 3g δικτυο , μονο από wifi!!. πλακα μας κάνουν???!:SFGSFGSF:.. Ουαου έβαλε και φλας στην καμερα!!! μοναδικο!
Φυσικα δεν έχει οθονη suoer amoled, η χωρητικότητα παρέμεινε σε 32 GB, δεν εχει ραδιο, ειναι φυσικά και πάλι πληρως κλειδωμενο. Σας φτάνουν??? Πραγματικά τα αξιζει τα λεφτα του!!! Πόσο θα κανει αληθεια αυτη η πρωτοπορειακή κατασκεή?

+1000

Υποκειμενικά βέβαια είναι αυτά, αλλά εμένα το Design πραγματικά με παραπέμπει σε αρχές '90...

Τα έξτρα του δεν με αγγίζουν καθόλου, θεωρώ το 720p video playback σε 3.5 inches κοροϊδία, σαν να έχεις 15άρα οθόνη 1080p, την ανάλυση της οθόνης μάλλον άχρηστη, καθώς στις φωτογραφίες που δείχνει η ίδια η apple από σελίδα με κείμενο που φαίνεται καλύτερα, τα γράμματα είναι καθαρότερα μεν, για να τα διαβάσεις όμως πρέπει να έχεις σε κάθε μάτη όραση 12/10 δε.

Το φλας είναι καλή προσθήκη, αστείο βέβαια να το διαφημίζουμε εν έτει 2010, το ίδιο και η βιντεοκλήση.

Ουσιαστικά το μόνο δυνατό σημείο, (για όποιον το χρειάζεται) είναι η εγγραφή HD video, που δεδομένης της ποιότητας του video του 3GS θα είναι εντυπωσιακή.

Αίνιγμα για μένα παραμένει η διάρκεια της μπαταρίας, που θέλω στην πράξη να δω πως θα είναι, αυτά τα 40% των παρουσιάσεων έχω μάθει τόσα χρόνια να μην τα λαμβάνω καν υπ'όψιν μου.

Τελικά χαζοχαίρομαι, γιατί φοβόμουν ότι η Apple θα έβγαζε κάποιο θαυματάκι που θα με έκανε να τα σκάσω χοντρά. Τώρα παραμένω ευτυχής με το 3GS μου...

χαχαχαχα έχει πλάκα πως άτομα που δεν έχουν αγγίξει ποτέ προιόν apple το καταδικάζουν. Τους καταλαβαίνω, είναι μέχρι να βρεθείς σε απόσταση αναπνοής από ένα...