[Επίσημο] iPhone 4

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Eγώ είμαι πολύ σοβαρός, τι θες να σου απαντήσω στο παραλήρημα σου?

Αφού δεν σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο γιατί μπήκες και το έκραξες πρώτος πρώτος? Εγώ απλά αγνοώ κάτι όταν μου είναι αδιάφορο.
Οκ επειδή βλέπω αποφεύγεις την ουσία ανακεφαλαιώνω:
  1. Μια από τις κενοτομίες του κινητού είναι η βιντεοκλήση (από το 2006 παίζει νομίζω παγκοσμίως αυτή η ιδέα που τώρα ενσωμάτωσε η aplle) η οποία βέβαια δεν θα είναι διαθέσιμη ως το τέλος του 2010 για 3G δίκτυο αλλά μόνο για wifi!!!!
  2. Δεν έχει super amoled οθόνη
  3. Έχει φλας η καμερα! -επιτέλους-
  4. Παραμένει 32GB
  5. Έχει micro-sim που περιορίζει το βάλε-βλάλε άλλων sim άλλων οperators
  6. To απιθανο design εμένα μου θυμίζει sony ericsson- υποκοιμενικό βέβαια αυτό!
Aν για όλα τα παραπάνω πρέπει να να πανηγυρίζουμε οκ !!!:ernaehrung004:
Οσο για τον γιατί κράζω το τηλέφωνο αφου δεν με ενδιαφέρει , το βρίσκω λίγο ασχετο και αποπροσανατολιστικό στην κουβέντα. Δλδ εδώ γράφουν μόνο οι iphonelovers??

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

χαχαχαχα έχει πλάκα πως άτομα που δεν έχουν αγγίξει ποτέ προιόν apple το καταδικάζουν. Τους καταλαβαίνω, είναι μέχρι να βρεθείς σε απόσταση αναπνοής από ένα...

Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω εδώ και 8 μήνες περίπου iPhone 3GS και δούλευα καμιά 10αριά χρόνια Mac μέχρι που αποφάσισα να το γυρίσω σε PC.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Δλδ η συσκευή όταν έρθει στην Ελλάδα θα πουλιέται 250 ευρώ??? Και το iphone που ακόμα κυκλοφορεί γιατί έχει 600ευρώ?

Σαν συσκευή έχει 600 όχι με συμβόλαιο ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

αααα αφου με τσιγκλά ο Τάκης, εγω τι φταίω? :ADFADF1: και στο κατω κατω το Looks ειναι υποκειμενικό...
Ελα ρε τωρα, πλάκα κάνουμε :p

(για τον Τάκη, υπάρχει σχετικό εμβόλιο - ειναι λιγο ακριβό βέβαια αλλά η ψυχική μας ισορροπία το αξιζει - εγώ έχω κάνει την 1η δόση πριν 1-2 χρόνια (όταν πρωτοσυζητήσαμε το θέμα apple vs universe) :p)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Οκ επειδή βλέπω αποφεύγεις την ουσία ανακεφαλαιώνω:
  1. Μια από τις κενοτομίες του κινητού είναι η βιντεοκλήση (από το 2006 παίζει νομίζω παγκοσμίως αυτή η ιδέα που τώρα ενσωμάτωσε η aplle) η οποία βέβαια δεν θα είναι διαθέσιμη ως το τέλος του 2010 για 3G δίκτυο αλλά μόνο για wifi!!!!
  2. Δεν έχει super amoled οθόνη
  3. Έχει φλας η καμερα! -επιτέλους-
  4. Παραμένει 32GB
  5. Έχει micro-sim που περιορίζει το βάλε-βλάλε άλλων sim άλλων οperators
  6. To απιθανο design εμένα μου θυμίζει sony ericsson- υποκοιμενικό βέβαια αυτό!
Aν για όλα τα παραπάνω πρέπει να να πανηγυρίζουμε οκ !!!:ernaehrung004:
Οσο για τον γιατί κράζω το τηλέφωνο αφου δεν με ενδιαφέρει , το βρίσκω λίγο ασχετο και αποπροσανατολιστικό στην κουβέντα. Δλδ εδώ γράφουν μόνο οι iphonelovers??

Δεν σου απαντάω γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις πως αισθάνεται κάποιος όταν χρησιμοποιεί ένα προιόν apple. Προσωπικά θα μπορούσα να κρατήσω το 3G μου για άλλα 5 χρόνια, δεν μου λείπει τίποτα. Οπότε τι να σχολιάσω από αυτά που λές? Είναι το όλο feeling της χρήσης, δεν έχει να κάνει με τι κάνει και τι δεν κάνει. Κάμει 5 πράγματα αλλά τα κάνει τέλεια! ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχω εδώ και 8 μήνες περίπου iPhone 3GS και δούλευα καμιά 10αριά χρόνια Mac μέχρι που αποφάσισα να το γυρίσω σε PC.

Γενικά μιλάω, πάντως πρέπεια να είσαι ο μόνος....:p

χαχαχαχα έχει πλάκα πως άτομα που δεν έχουν αγγίξει ποτέ προιόν apple το καταδικάζουν. Τους καταλαβαίνω, είναι μέχρι να βρεθείς σε απόσταση αναπνοής από ένα...
Επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε εμένα έχω ipod nano 16GB και το καταγουστάρω -αν εξαιρέσεις βέβαια τα κολλήματα και νεκρόματα που τρώει κατά καιρούς -και ευτυχώς που έχω το youtube και τα λύνω και γλυκοκοιτάζω τα mac book pro. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα!! Απλώς δεν μπορώ να πανηρίζω για ένα κινητό που εν έτη 2010 δεν έχει ραδιόφωνο!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Δεν σου απαντάω γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις πως αισθάνεται κάποιος όταν χρησιμοποιεί ένα προιόν apple. Προσωπικά θα μπορούσα να κρατήσω το 3G μου για άλλα 5 χρόνια, δεν μου λείπει τίποτα. Οπότε τι να σχολιάσω από αυτά που λές? Είναι το όλο feeling της χρήσης, δεν έχει να κάνει με τι κάνει και τι δεν κάνει. Κάμει 5 πράγματα αλλά τα κάνει τέλεια! ;)
Οκ ολοι καταλάβαμε δεν θα τοποθετηθείς επι της ουσίας ΠΟΤΕ!!!

Επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε εμένα έχω ipod nano 16GB και το καταγουστάρω -αν εξαιρέσεις βέβαια τα κολλήματα και νεκρόματα που τρώει κατά καιρούς -και ευτυχώς που έχω το youtube και τα λύνω και γλυκοκοιτάζω τα mac book pro. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα!! Απλώς δεν μπορώ να πανηρίζω για ένα κινητό που εν έτη 2010 δεν έχει ραδιόφωνο!!!

Γιατί θεωρείς ότι ΟΛΟΙ θέλουν ραδιόφωνο στο κινητό του; Εγώ πχ δεν έχω ακούσει ποτέ ραδιόφωνο από το κινητό μου, (μόνο 3-5 λεπτά όταν έψαχνα τι κάνει και τι όχι), να φανταστείς τα ακουστικά του τα έχω πάντα σπίτι.

Δεν ζητάνε όλοι τα ίδια πράγματα από μια συσκευή, ούτε έχουν τις ίδιες απαιτήσεις και συνήθειες.

Και σίγουρα για τους περισσότερους η διάρκεια της μπαταρίας αλλά και η αίσθηση όταν κρατάς την συσκευή στα χέρια σου είναι πολύ σημαντικότερη από την ύπαρξη ή όχι ραδιοφώνου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 4

Οκ ολοι καταλάβαμε δεν θα τοποθετηθείς επι της ουσίας ΠΟΤΕ!!!

Mα όπως σου εξήγησα, οτιδήποτε έχει το μηλαράκι πάνω με έχει καλύψει απόλυτα στο 100% των περιπτώσεων που αφήνω πλέον την apple να κάνει τη δουλειά για μένα, δεν το ψάχνω πλέον.

Γενικά μιλάω, πάντως πρέπεια να είσαι ο μόνος....:p
Καντους 2...

Κι εγω σκεφτομαι σοβαρα να δωσω το MacBook Pro μου....

Δεν βλεπω να μου προσφέρει κατι παραπάνω επι της ουσίας σε σχεση με Win Laptop....

Ο βασικός λόγος που το κραταω ειναι η ποιότητα κατασκευης...

Και σίγουρα για τους περισσότερους η διάρκεια της μπαταρίας αλλά και η αίσθηση όταν κρατάς την συσκευή στα χέρια σου είναι πολύ σημαντικότερη από την ύπαρξη ή όχι ραδιοφώνου.

Πάντως μια και το ανέφερες, αυτά είναι τα δύο μοναδικά προβλήματα που έχω με το 3GS.... Πολύ μικρή μπαταρία, και πολύ άσχημο "κράτημα", σου γλυστράει απ'τα χέρια.... :ADFADF1:

Εγώ πάντως έχω το 2g από όταν πρωτοπαρουσιάστηκε κ το αγόρασα από Αμερική...το έχω δλδ γύρω στα πόσα χρόνια ;;

Φορά το τελευταίο λογισμικό κ ακόμα παίζει μια χαρά σχεδόν τα πάντα.

Το συμπέρασμα είναι ένα κατ'εμέ :

Έχει δεν έχει αρνητικά, αν ασχοληθείς μαζί του, δύσκολα αλλάζει μετά μάρκα κινητού...

Εγώ πάντως έχω το 2g από όταν πρωτοπαρουσιάστηκε κ το αγόρασα από Αμερική...το έχω δλδ γύρω στα πόσα χρόνια ;;

Φορά το τελευταίο λογισμικό κ ακόμα παίζει μια χαρά σχεδόν τα πάντα.

Το συμπέρασμα είναι ένα κατ'εμέ :

Έχει δεν έχει αρνητικά, αν ασχοληθείς μαζί του, δύσκολα αλλάζει μετά μάρκα κινητού...

Mιχάλη όχι μόνο δύσκολα αλλάζεις αλλά σταματάς και να ψάχνεσε. Το Iphone είναι η μόνη συσκευή που έχω αγοράσει ποτέ που με έχει κάνει να μην ενδιαφέρομαι πια για το τι θα βγάλει ο αναταγωνισμός. Δεν με νοιάζει ρε παιδι μου, ας είναι και ελικόπτερο, εγώ δεν θέλω κάτι παραπάνω από το iphone. Και πιστέψτε με έχω πολλές απαιτήσεις γενικά..,

Για άλλη μια φορά πάντως θα παρακαλέσω να μην έχουμε αντιπαραθέσεις, είτε από αυτούς που το γουστάρουν, είτε από αυτούς που το απεχθάνονται !!

εγώ δεν θέλω κάτι παραπάνω από το iphone. Και πιστέψτε με έχω πολλές απαιτήσεις γενικά..,
Δεν ξερω αν εχεις πολλες απαιτήσεις (δεν το βλέπω μεταξύ μας...) αλλά σίγουρα είσαι η χαρά του Stevάκου.

Αν όλοι οι καταναλωτές ήταν σαν κι εσένα θα είμασταν ακόμη με το Iphone 1 (ναι ξερω, εξακολουθει να ειναι ότι καλύτερο συνέβη σε αυτόν τον πλανήτη) ή ακόμα και με τα Win Mob του 2005.

Mια ειναι η ουσια, δεν υπαρχει συσκευη αλλη σαν το iphone καμια...!!

Οριστε σας εκανα κ ρημα.

Για τους ανθρωπους λοιπον πο θελουν ενα κινητο - κινητο και οχι ραδιοφωνακι , φλιπερακι (αν κ εχει κι απ αυτο...) , φακο, κομπολοι, ΑBS, ABD με ΕSP, THX με DTS και ASR κτλπ..(τα μπερδεψα λιγο ε?)

το iphone μ εκανε να σταματησω να ψαχνω για αλλα κινητα.

Απλα.
Χρηστικα.
Δουλευει.
Τελος.
:ADFADF1:

(Βεβαια ο καθενας το δικο του...)

Δεν ξερω αν εχεις πολλες απαιτήσεις (δεν το βλέπω μεταξύ μας...) αλλά σίγουρα είσαι η χαρά του Stevάκου.

Αν όλοι οι καταναλωτές ήταν σαν κι εσένα θα είμασταν ακόμη με το Iphone 1 (ναι ξερω, εξακολουθει να ειναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη) ή ακόμα και με τα Win Mob του 2005.

Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει και πως με λένε, ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό και που δουλεύω ε? :p

Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει και πως με λένε, ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό και που δουλεύω ε? :p
Φυσικά.

Aλλά δεν αποκαλύπτω προσωπικά δεδομένα

:p