Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;
Για ύψος μιλάω. Ωφέλιμο κοπτικό.
Υψος ρε Μπαμπη οχι παχος.
Για ύψος μιλάω. Ωφέλιμο κοπτικό.
Υψος ρε Μπαμπη οχι παχος.
Συγχαρητήρια φίλε Μπάμπη,πολύ όμορφη καί επαγγελματική δουλειά,έχω μερικές ερωτήσεις
1) Πόσα mm είναι το κόντρα - πλακέ ?
2) Τις χελιδονοουρές τίς έκανες με το εργαλείο που τού έκανες το κουτί,μού δίνεις κατάστημα και πόσο σου κόστισε ?
3) Τήν αυτοκόλλητη τσόχα πού τήν πουλάνε ? ειναι καλυτερη απο το αφρωδες υλικό ?
4) Μέ τί ένωσες τά καπάκια πάνω στα περιμετρικά δοκάρια ?
Πιστεύω μήν σέ ζάλισα
Ρε κουκλε τι υψος εχει το κομματι με την χελιδονοουρα?
από ότι καταλαβαίνω από τις φώτο, κάπου 12-15 εκ.
Ευχαριστώ Μπάμπη
Τα 12 mm πάχος δέν τό κάνουν βαρύ τό κουτί ? γιατί καί εγώ σκεφτόμουν νά το κάνω 12 mm ,αλλά μού είπε ο Ηλίας ότι θα γίνει βαρύ καί σκέφτηκα να το κάνω μέ κοντρα πλακέ 6 mm.
:award: Γιά τά εργαλεία
Υπέροχο κουτί Μπάμπη!! Μια ερώτηση και από εμένα!! Το εργαλείο για τη χελιδονοουρα μέχρι πόσο minimum-maximum όριο παχους ξυλου μπορεί να εργαστει;
Καλοπάτητες !
Ποιο ειναι το stand ;
Ομαδική από axeminister ;;;Συγχαρητήρια φίλε Μπάμπη,πολύ όμορφη καί επαγγελματική δουλειά,έχω μερικές ερωτήσεις
1) Πόσα mm είναι το κόντρα - πλακέ ?
2) Τις χελιδονοουρές τίς έκανες με το εργαλείο που τού έκανες το κουτί,μού δίνεις κατάστημα και πόσο σου κόστισε ?
3) Τήν αυτοκόλλητη τσόχα πού τήν πουλάνε ? ειναι καλυτερη απο το αφρωδες υλικό ?
4) Μέ τί ένωσες τά καπάκια πάνω στα περιμετρικά δοκάρια ?
Πιστεύω μήν σέ ζάλισα
Έ, ας το βρούμε από αλλού!Δεν το έχει διαθέσιμο λέει.
Σήμερα τέλειωσα το κουτί του εργαλείου Dovetail Jig, μένει μόνο το λούστρο και οι μεντεσέδες.
Επειδή το χαρτόκουτο της αρχικής συσκευασίας είχε σχεδόν διαλυθεί, και τα μικροεξαρτήματα μου έπεφταν συνεχώς και κινδύνευαν να χαθούν, είπα να φτιάξω κάτι πιο σίγουρο και σταθερό.
Ανέβασες πολύ τον πήχη Μπάμπη! Θα πρέπει τώρα εμείς να κάνουμε ...φροντιστήριο για να σε φτάσουμε...![]()
Συγχαρητήρια!
Το ρουλεμάν δουλευει κούκλα κατα τυχη ... Αν λες το ρουλεμάν που φενεται στην 4η φωτο.
Ελεγα να βαλω ιμάντα και οχι αλυσιδα οπωτε ισως καταφέρω να ταιριάξω καποιο βολάν η να φτιαξω καποιον τύπου κύλινδρο με ξυλο .... Θα δουμε
Βασικα ο θποπολλαπλασιασμος των στροφων γινεται με την καταλληλη διαμετρο του κινητηριου τροχου.
ριξε μια ματια στο greekblades τα παιδια εκει εχουν ανεβασει πολλες λεπτομερειες κατασκευης ταινιολειαντηρων
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.