Μια χαρά Νίκο, έγινε πολύ όμορφο το παρτέρι....να σε προετοιμάσω μόνο, επειδή είχα κάνει το ίδιο και σε μένα, στους 2 χειμώνες που πέρασαν τα ξύλα στο μέρος που ήταν χωμένα στο χώμα, σάπισαν.
Σώτο τα είχες βάψει καθόλου?
Στο παρτέρι φρόντισα να βγάλω το περισσότερο χώμα έτσι ώστε να μην έχω το θέμα που λες.
Άλλωστε γι αυτό τα βίδωσα και δεν τα έβαλα μέσα στο έδαφος! ;-)
Νίκο καί Σωτήρη άν τά πέρναγες στό κάτω μέρος τού ξύλου πού θά έμπαιναν στό χώμα ένα χέρι πίσσα καί τά έβαζες μέσα σέ νάυλον θερμοκηπίου και τα έδενες σφιγκτά δέν θά είχαν πρόβλημα υγρασίας γιά πολλά-πολλά χρόνια.
Μπάμπη γιά άλλη μιά φορά respect,δέν έχει νά ζηλέψει σέ τίποτα από ένα έτοιμο,μιά ερώτηση τίς βιδες πώς τίς έκρυψες από τήν λαβή ,τίς στοκάρισες ?
Κοντεύω ν´ αποκτήσω ειδικότητα στις λαβές των μαχαιριών έτσι όπως πάμε.
Έκανα την αρχή μ´ ένα δικό μου για δοκιμή και τώρα άρχισαν οι παραγγελίες. Επειδή όμως άρχισε ήδη το δούλεμα απ´ τους δικούς μου και με φωνάζουν "ο Μπάμπης ο σουγιάς" :silly: θα πρέπει να το σταματήσω asap.
Η όλη διαδικασία κράτησε, με μικροδιαλείματα, γύρω στις 4 ώρες.
Πολυ ωραίο κι αυτο.
Τώρα όμως πρέπει να αλλάξεις το Babis K. σε Babis B.(lade)
Sent from my iPad using Tapatalk
Ε τον Μπάμπη τον Σουγιά!!!!
πολύ καλό Μπάμπη!!! δικαίως σε φωνάζουν ο "σουγιάς" χε χε
Μπά, είπαμε... Τέρμα τα μαυρομάνικα μαχαίρια...
(Δηλαδή και να φτιάξω και κανένα άλλο θα το κάνω στη ζούλα.)
Ούτως ή άλλως έχω άλλο project ανοιχτό αυτό το διάστημα. Φτιάχνω ένα στόλο καραβάκια για τραπέζια γάμου.

Κόρη πολύ φίλου... Οχι αυτό που φαντάστηκες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.