Ευχαριστω.δεν ξερω πως θα το προστατεψω απο τυχων ξεφτισμα .παναγιωτη σωστη η παρατηρηση θα την εχω υπ οψιν για την επομενη καθως τωρα σε αυτη οι τρυπες εχουν γινει και ηταν δοκιμαστικη εκδοση με ρεταλια osb. Αλλη μια που θελω για εργαλεις υδραυλικου θα γινει με αλλο ξυλο !
Θα βαρεθειτε να με διαβαζετε σε αυτο το θεμα.. Να δειτε τι θα παθετε..μαστορεματα θετε, μαστορεματα θα παρετε.
"Τιμώρησε" μας Νεκτ. με τις δημιουργίες σου, εμένα πολύ θα μου αρέσει.............!
Ραφτης δεν ειμαι, αλλα ξερω να ραβω με μια singer που ειχε η σχωρεμενη μανα μου.
Μια από τα ίδια ακριβώς. Μήπως να ανοίξουμε μαζί ένα νήμα με "Δημιουργίες haute couture" ?
Εχεις ευκαιρη τη φωτογραφια με τη παλια πατεντα?
Καποια στιγμη θα φτιαξω κατι απο αυτα και για μενα, πολυ χρησιμο για το καθετο, για τριβειο κλπ
Πολύ ωραία ιδέα.Πάντως εγώ αγόρασα ραπτομηχανή και έμαθα να ράβω όταν θέλησα να φτιάξω την παρακάτω κατασκευή...
View attachment 132109
View attachment 132110
Κώστα άψογη αναβαθμίσμενη εκδοχή!
Σαραντη μπραβο!!
Προφανως δεν πηρες ραπτομηχανη μονο και μονο για το καλλυμα. Την εδωσες καπου μετα?
Την ασπίδα πίσω απο το φαλτσοπρίονο την έχω δει και σε άλλα ερασιτεχνικά εργαστήρια. Πιστεύω οτι οφείλεται στο γεγονός οτι τα basic φαλτσοπρίονα λόγω πιο απλοϊκής κατασκευής δεν εχουν τοσο αποτελεσματική απαγωγή πριονιδίων όσο ένα πιο ακριβό.
Και το δικό μου skil κάνει τον τόπο χάλια, είτε βάλω τη σκούπα είτε όχι.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε Σαραντη το έκανες αυτό επειδή κ σκούπα δεν τραβάνε σωστά?
Με το Bosch πάντως και την διπλή είσοδο αναρόφησης δεν έχω κανένα θέμα!
Κώστα άψογη αναβαθμίσμενη εκδοχή!
Πολύ ωραία ιδέα.
Να μπορούσε να προσαρμοστεί και για παγκοπριονο.![]()
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Σ' ευχαριστώ πολύ!
COLOR]Ναι δεν τραβάει όσο θα ήθελα. Με την κατασκευή αυτή όμως δεν φέυγει τίποτα και όλα πάνε σε κάδο κάτω απο το τραπέζι κατευθείαν.
Όταν όμως λές διπλή είσοδο αναρρόφησης τι εννοείς? έχεις καμμιά φωτό να καταλάβω?
Αν παρατηρησεις το παρακατω βιντεακι θα τις δεις!
https://www.youtube.com/watch?v=SpMuq2kyvs0
Εχει μια σταθερη οπως ολα σχεδον τα πριονια και μια αναροφηση μου ακολουθει τον δισκο στην πορεια του!!!
Για δώσε αν θες, πληροφορίες για το ιστιοφόρο.
Έχω λόγο που ρωτάω.
Χρήστος
Sent from my C6833 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.