Σήμερα παρέλαβα τους μειωτές στροφών απ´ το φίλο που μου τους είχε παραγγείλει και περιχαρής ξεκίνησα την τοποθέτηση.
Είχα πάει και μιά βόλτα από Καυκά και πήρα έναν επιλογέα αναστροφής σκεπτόμενος οτι αφού θα το κάνω πάλι βίδες το τριβείο γιατί να μην του προσθέσω και την επιλογή κατεύθυνσης; (Δεξιόστροφα-αριστερόστροφα).
Τελικά το εγχείρημα απέτυχε, όχι ολοκληρωτικά αλλά σχεδόν.
Δυστυχώς οι Κινεζιές που πήρα δεν μειώνουν τις στροφές, απλά κάνουν το μοτέρ να ξεκινάει σιγά-σιγά κα προοδευτικά να γκαζώνει. Προφανώς αυτό μου είναι άχρηστο, δεν με βοηθάει πουθενά.
Αντίθετα, ο επιλογέας κατεύθυνσης δούλεψε άψογα.
Αυτό όμως ήταν το κερασάκι, στην κυρίως τούρτα, δυστυχώς, κάτσαμε πάνω. :bigcry:
Δεν ξέρω αν κάτι κάνω εγώ λάθος, δεν σκαμπάζω και πολλά από ηλεκτρολογικά, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι είναι αυτό που μπορεί να κάνω λάθος στη σύνδεση. Δεν έχεις και τις άπειρες επιλογές.
Τελικά σκέφτομαι οτι με τούτα και μ´ εκείνα, με τα λεφτά θα μου φύγουν δεξιά αριστερά προσπαθώντας να διορθώσω τα κακώς κείμενα, πιο καλά να αγόραζα ένα καινούριο μοτέρ στις 1400 στροφές και να τελειώνω. Και πιο δυνατό θα ήταν και θα γλύτωνα και τρέξιμο άδικο κόπο και περιττά έξοδα.
Είπαμε, καλό το DIY αλλά όχι πάντα, και κυρίως όχι σε αντικείμενο που έχεις μαύρα μεσάνυχτα.