Είναι μεγάλη για να μείνει ανοιχτή, και δεν ξέρω αν και πότε θα μπει ξανά κλιματισμός οπότε σκέφτομαι για μόνιμο κλείσιμο
Εαν σκεφτεσαι για μονιμο κλεισιμο οκ...εκει θα συμφωνησω με τον αφρο πολυρεθανης που λεει ο Μπαμπης...
Είναι μεγάλη για να μείνει ανοιχτή, και δεν ξέρω αν και πότε θα μπει ξανά κλιματισμός οπότε σκέφτομαι για μόνιμο κλείσιμο
Αν θέλεις κάτι πιο γερό:
Πάρε το πιστόλι σιλικόνης που έχει το Lidl που είναι κλειστό και έχει και ακροφύσια που κάνουν για σαλάμι-φύσιγγα. Φτιάξε τσιμέντο και βάλε το σε μια σακούλα νάιλον σαν σαλάμι. Βγάλε τα άκρα της σακούλας στην μπροστινή μεριά του πιστολιού και από πάνω το ακροφύσιο για σαλάμια και σφίξε με το καπάκι του πιστολιού. Βάλε όσο τσιμέντο χρειάζεται στην τρύπα και από τις δύο μεριές του τοίχου και είσαι έτοιμος. Πλένεις το πιστόλι από τυχών διαρροές και είσαι ΟΚ. Δοκιμασμένη πατέντα από εμένα σε δοκάρι οικοδομής με τρύπα από σωλήνα νερού που καταργήθηκε.
Αυτό είναι καλό για τρύπα σε τσιμέντο...για την δική σου περίπτωση που είναι σε τούβλο νομίζω ότι ο αφρός είναι αρκετός.
Κάθε φορά που μετακόμιζα επειδή ξήλωνα κι έβαζα εγώ τα κλιματιστικά, μ αυτό έκλεινα τις τρύπες, δεν χάνεις κάτι είναι πολύ οικονομικό.
Η θα μπορούσες να το κλείσεις το πολύ με σπρέι αφρού πολυουρεθάνης και μετά να κλείσεις με αφρόστοκο, εγώ πολύ τον έχω βολευτεί.
Πάρε ένα τούβλο και κάντο κομμάτια.
Πάρε σοβά τελικής,ριξτου λίγο άσπρο τσιμέντο και χτίστο με τα κομμάτια του τούβλου σπρωχτά. Μετά αφροστοκο και καθάρισες.
Εκεί με βλέπω να καταλήγω κι εγώ, αφρό και από πάνω στόκο απλό της durostick όπως έβαλα μέσα
Βέβαια απ έξω θα φαίνεται, γιατί ο τοίχος είναι σαγρέ, αλλά δεν πειράζει!
Πάνο, άμα είναι να αρχίσω τα χτισίματα κάηκα χαχαχα
Βγαζουν τα lidl εναν στοκο για σαγρε επιφανειες, που κανει αρκετα καλη δουλεια. Ισως το μονο κακο του ειναι οτι δεν ειναι εντελως ασπρος, αλλα τεινει να μπεζαρει λιγο.
Είναι μεγάλη η τρύπα...
..ο αφροστοκος δεν μπορει να κλεισει την τρυπα και να θελει...!!!!
Ναι βρε το ξερω...αλλα με τοσα που πεσαν για ιδεες ο ανθρωπος θα νομιζει/μπορει να μπερδευτει οτι κανει και αυτο για μια και εξω αν και αναφερθηκε οτι μπαινει μετα την πολυρεθανη..για το τελος μιλαμε
στοκος ειναι, δεν ειναι επισκευαστικο!
Για την συνέχεια τώρα, μου είπαν να κοιτάξω για σωλήνες αποστράγγισης, και είμαι στο ψάξιμο να δω πως μπαίνουν. Από ότι καταλαβαίνω, θα χρειαστεί τους σωλήνες, χαλίκι και γαιούφασμα, και θα βγει πολύ φτηνότερα/ευκολότερα σε σχέση με τσιμέντωμα το αυλακιού και μεταλλικές σχάρες.
Προς το παρόν πάντως μάλλον θα το αφήσω έτσι μέχρι την άνοιξη και βλέπουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.