Werewolf
Supreme Member
- 15 January 2010
- 7,211
Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν το εκτιμαμε????
Μιας και αποδειχτηκα ο πιο "γκρινιαρης" στο συγκεκριμενο νημα, πιστευω οτι ο cl7gr εκανε το σχολιο βασιζομενος και στα γραφομενα μου.
μερικα πραγματα:
1) Σαν νεος κατοχος πρωτου προβολεα και μην εχοντας σημειο αναφορας με προγενεστερους ποτέ, ειπα τις αποψεις μου βασιζομενος μονο στο τι περιμενα και τι οχι, χωρις καποιο μετρο συγκρισης.
2) Αναφερθηκα στη χρωματικη ανομοιομορφια (κι ας ηξερα οτι υφισταται στους lcd) γιατι αλλο να το διαβαζεις και αλλο να τη βλεπεις υστερα απο 30 ωρες νεου μηχανηματος
3) Αναφερθηκα στη ροδα του καθετου lens shift (ας το επιβεβαιωσουν οι κατοχοι) οτι τη γυρνας και φοβασαι οτι θα σου μεινει στο χερι.
4) Αναφερθηκα στο φακο γιατι (οντως απειρος απο προβολεις) σε σχεση με μια tv οπως ειχα συνηθισει να βλεπω μου κακοφανηκε να μην μπορω να πετυχω σωστη εστιαση παντου. Αν αυτο συμβαινει γενικα με τους προβολεις σε μικροτερο/μεγαλυτερο βαθμο, δεν ειναι μομφη ειδικα κατα του 9000.
5) Τελος, οταν βρισκω ενα προβλημα σε καποια συσκευη, δεν νομιζω οτι μια μεγαλυτερη τιμη θα με εκανε να υποβαθμισω τα οποιαδηποτε προβληματα. Το αντιθετο μαλιστα.
Σεβαστηκα την αποψη των εμπειρων οτι στα χρηματα του ο προβολεας δεν εχει αντιπαλο. Το απεδειξα εμπρακτα αγοραζοντας τον.
Το οτι δεν εχω εμπειρια να κρινω τα προτερηματα του, δεν σημαινει οτι δεν θα επρεπε να αναφερω τα οποια κακως κειμενα.
Ζητω συγνωμη αν παρασυρθηκα απο το αγχος εξ'αιτιας της απειριας μου. Ομως δεν πιστευω οτι ημουν (ιδιαιτερα) υπερβολικος σε κατι.
Αυτα σε οτι αφορα τα δικα μου σχολια περι του προβολεα.