Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω παντως τις πηρα τις κατσαβιδολαμες, γιατι ηταν βολικα νουμερα και καλες στο μηκος.
Ελατωμα δεν εχουν εμφανες. Κατα τα αλλα θα φανει στη νεκροψια. 😄

• Like
Reactions: nickmanak
Ερώτηση προς τους γνώστες,αυτός ο ταινειολιαντηρας pbsd 600 a1 λέει τίποτα; Αξίζει για γενική χρήση;

Ερώτηση προς τους γνώστες,αυτός ο ταινειολιαντηρας pbsd 600 a1 λέει τίποτα; Αξίζει για γενική χρήση;

Η γνώμη μου είναι πως αξίζει.
Τον έχω στερεώσει ανάποδα στον πάγκο και τον χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά.
Δεν έχω κανένα παράπονο εκτός ίσως από το ότι είναι αρκετά θορυβώδης.
Αλλά έχει τρομερή δύναμη και η ρύθμιση στροφών βολεύει πολύ.

Κ
Αλλά έχει τρομερή δύναμη και η ρύθμιση στροφών βολεύει πολύ
Για χρήση στο χέρι;

Αν αντέχεις το θόρυβο καλός είναι.
Μόλις τον πάρεις όμως δοκίμασε τον, αν σου πετάει το γυαλόχαρτο πήγαινε τον πίσω.

κοιτα, ελαχιστα εργαλεια της parkside εχουν βγει φολες (π.χ. το μικρο της δραπανο ρευματος, και ο δονουμενος πολυλειαντηρας της)
οι ταινιολειαντηρες της, και ο κλασικος 900 και ο συγκεκριμενος εχουν βγει (για την τιμη τους) καλοι.
να ξερεις οτι ο συγκεκριμενος δεν παιρνει τις κλασικες ταινιες 533 αλλά μικροτερες.

η παρκσαιντ ομως εχει βγαλει στο εξωτερικο, δεν το εχει φερει ακομα ελλαδα, στην μορφη του 600, εναν νεο 900 για τον οποιο τα βιντεακια στο youtube λενε πολυ καλα λογια. αυτον ο οποιος παιρνει τις πολυχρησιμοποιουμενες 533 (μεγαλη πληθωρα εταιριων, μεγαλη πληθωρα κοκκωσεων)

στην τιμη που τον βρηκες δεν ειναι προσφορα καθως στην ιδια τιμη βρισκεις (οταν τον φερνει) τον κλασικο 900 που ειναι πολυ καλο εργαλειο για την τιμη του.
σιγουρα το μοντελο αυτο που λες ειναι βολικο και ελαφρυ αλλά υπολοιπεται σε δυναμη. δεν ξερω για ποια χρηση τον θες και για ποση χρηση.

οι ταινιολειαντηρες λογω κατασκευης, δεν φθειρουν μεν ευκολα τις ταινιες τους, αλλά ζεστενονται υπερβολικα λογω μεγαλης τριβης. δεν ειναι μονο θεμα της παρκσαιντ, και αλλες μαρκες στα μικρομεσαια τους μοντελα εχουν το ιδιο θεμα οπως η B&D και αλλες.
με αποτελεσμα πολλες φορες στο δεκαλεπτο ή και συντομοτερα να πρεπει να τους σταματησεις για να κρυωσουν λιγη ωρα. αν αυτο ειναι οκ για σενα τοτε αν σε βιαζει, παρτον (εμενα δεν με πειραζει γιατι ενας ερασιτεχνης οπως εγω θα τον χρησιμοποιησω περιστασιακα και λιγοτερη ωρα)
εχω δει βιντεακι με φτηνο B&D που ελιωσε εσωτερικα τα πλαστικα του απο τη θερμοτητα

αν τον θες για να τον δουλευεις στο χερι, και αν οι απαιτησεις σου δεν ειναι μεγαλες, τοτε παρτον γιατι και ελαφρυτερος ειναι αλλά και γενικα η ισχυς του καλη ειναι.
αν εχεις ανεση χρονικα, τοτε ισως ειναι καλυτερα να περιμενεις να ξαναφερει ειτε τον κλασικο χοντρουλη 900 της, ειτε αν φερει το νεο της μοντελο που ειναι σαν τον 600 αλλά μεγαλυτερος και ισχυροτερος.

τα λεω αυτα οχι γιατι ειναι κακο εργαλειο (ισα-ισα), αλλά για να βρισκεις ευκολα ταινιες οπως συμβαινει με τις 533

Αλλά έχει τρομερή δύναμη και η ρύθμιση στροφών βολεύει πολύ.

αφου o συναδελφος ο nikfor που τον εχει λεει καλα λογια , ετσι θα ειναι

οπως σου ειπα, εγω (εχοντας ηδη εναν ταινιολειαντηρα bormann με 533) θα περιμενω αυτον για να τους δουλευω εναλλαξ. ελπιζω να μην αργησει να τον φερει
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: big_theo
αλληλουϊα !
δευτερη εβδομαδα που μας λυπηθηκε η αγια αγγέλα :)
αν και με κατι σορτσακια και κατι μπλουζακια για ελαφαντακια σαν του λογου μου :) μικρη θα ειναι η οικονομια, ολο και κατι θα μεινει για τις καλοκαιρινες εκπτωσεις που θα βγαλουν οι γερμανοι τον ιουλιο-αυγουστο

Αν ενδιαφέρει κάποιον,στο Lidl στη Βουλιαγμένης (στο ύψος της Γλυφάδας), είχε προσφορά το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο από 60€ στα 40€ και ήταν η μοναδική προσφορά εργαλείου.
Στο κατάστημα της Αλίμου δεν είχε καμία προσφορά.

περαν αυτου, στην πατρα ειχε και το σκαπτικο και αυτο στο -30%
δεν το πηρα ομως αν και μου χρειαζεται, γιατι αν και θεωρητικα ειναι καλυτερο απο το παλιο φλοραμπεστ, το παλιο κανει πολυ καλυτερη δουλεια και γρηγοροτερα παρα τα μισα του βαττ.
ισως το μονο εργαλειο της παρκσαιντ που ειναι χειροτερο απο το φλοραμπεστ που αντικαθηστα!
επειγοντος ο τυπος αυτος πρεπει να αντικατασταθει με κατι αλλο τουλαχιστον στα μαχαιρια του

αλληλουϊα !
δευτερη εβδομαδα που μας λυπηθηκε η αγια αγγέλα :)
αν και με κατι σορτσακια και κατι μπλουζακια για ελαφαντακια σαν του λογου μου :) μικρη θα ειναι η οικονομια, ολο και κατι θα μεινει για τις καλοκαιρινες εκπτωσεις που θα βγαλουν οι γερμανοι τον ιουλιο-αυγουστο

και αυτο εδω ... το πολυμηχανημα (PBK 4 στα 149 ευρω)?
θα το προσπερασεις? κριμα δεν ειναι να μεινει στο ραφι? :D

Αν ενδιαφέρει κάποιον,στο Lidl στη Βουλιαγμένης (στο ύψος της Γλυφάδας), είχε προσφορά το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο από 60€ στα 40€ και ήταν η μοναδική προσφορά εργαλείου.
Στο κατάστημα της Αλίμου δεν είχε καμία προσφορά.
Αύριο θα είμαι Ελληνικό...θα περάσω να το δω εαν υπάρχει...με 40 ευρώ δεν βρίσκεις και να θες...!!!

και αυτο εδω ... το πολυμηχανημα (PBK 4 στα 149 ευρω)?
θα το προσπερασεις? κριμα δεν ειναι να μεινει στο ραφι? :D

ειμαι φτωχο αγορι, ασε που εχει ενα τετοιο ο κουμπαρος (της einhell αν θυμαμαι καλα) και βολευομαι στην αναγκη ;)

εχω πορωθει για κανα περφορμανς καθως τα θεωρω τσαμπα μονο και μονο για το τσοκ τους. ποσο μαλλον που ειναι και μπρασλεςς και 5 χρονια εγγυηση. και φυσικα δυνατοτερα απο τα πρασινα.
αφου τελευταια βρηκα το κλασικο 20v κρουστικο δραπανοκατσαβιδο με το κοκκινο δαχτυλιδι που το ηθελα απο παλια στα 60€ με δυαρα μπαταρια, το παλιο και καλο (οχι αυτο το ψιλομπαχαλο το τελευταιο) και δεν το πηρα περιμενοντας το νεο περφορμανς.

τελευταια δοκιμασα ενα μπορντουροψαλιδο ηλεκτρικο της echo ενος φιλου, στα 150€. οχι πολυεργαλειο.
δυναμη, φοβερο ζυγισμα, επαγγελματικο εργαλειο που χαιρεσαι να το δουλευεις. εκει καταλαβαινεις την διαφορα του καλου εργαλειου απο τα φτηνα.

κωστη το σκεφτομουν κι εγω το αλυσσοπριονο γιατι ειναι καλο και σε αυτη τη τιμη δεν υπαρχει! (42€) τα άλλα εχουν κοντα διπλη τιμη.
αλλά για εναν μικρο κηπο με 8-9 δεντρα σαν τον δικο μου ,αλλά και με τα διπλα δεντρα ισως, η σπαθοσεγα ειναι προτιμοτερη νομιζω. κανεις λιγο παραπανω χρονο, αλλά δεν μπλεκεις με τροχισματα και λαδια κλπ και ειναι και πιο ασφαλες εργαλειο η σπαθοσεγα και ελαφρυτερη. παντως σε αυτη τη τιμη και με 3 χρονια εγγυηση, για οποιον θελει αλυσοπριονο, ειναι κυριολεκτικα χαρισμα! καλοδουλευτο ( το λεω απο τωρα γιατι σε βλεπω φορτσατο ;) )

Last edited:
  • Like
Reactions: Χιωτης
Eχασε τα πρωτεια η Μακιτα καθως η Parkside εχει βγαλει ΚΑΙ αυτη πλεον μια υπεροχη 18βολτη καφετιερα!
Μολις 40 ευρω και με δωρεαν μια φινα αλουμινενια κουπα Parkside! Δεν παυει να μας εντυπωσιαζει αυτη η εταιρεια με τα πρωτοτυπα σχεδια!!

https://www.lidl.de/de/parkside-akku-kaffeemaschine-pkma-20-li-a1-20-v/p379444
akku-kaffeemaschine.png

Και για να μην σπευσουν παλι οι καλοθελητες να πουν οτι η Parkide εβγαλε μαιμου καφετιερα κοπιαροντας τον ανταγωνισμο...

..εδω η καφετιερα της Μακιτα.
DCM501Z_12_1280x1280.png