Ερώτηση προς τους γνώστες,αυτός ο ταινειολιαντηρας pbsd 600 a1 λέει τίποτα; Αξίζει για γενική χρήση;
Στα 40€αν θυμάμαι καλά σε κατάστημα στην Βέροια. Δεν ξέρω αν είναι τιμή προσφοράςτον βρηκες καπου σε τιμη προσφορας?
Για χρήση στο χέρι;Η γνώμη μου είναι πως αξίζει.
Τον έχω στερεώσει ανάποδα στον πάγκο και τον χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά.
Δεν έχω κανένα παράπονο εκτός ίσως από το ότι είναι αρκετά θορυβώδης.
Αλλά έχει τρομερή δύναμη και η ρύθμιση στροφών βολεύει πολύ
Ερώτηση προς τους γνώστες,αυτός ο ταινειολιαντηρας pbsd 600 a1 λέει τίποτα; Αξίζει για γενική χρήση;
Η γνώμη μου είναι πως αξίζει.
Τον έχω στερεώσει ανάποδα στον πάγκο και τον χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά.
Δεν έχω κανένα παράπονο εκτός ίσως από το ότι είναι αρκετά θορυβώδης.
Αλλά έχει τρομερή δύναμη και η ρύθμιση στροφών βολεύει πολύ.
και αυτο εδω ... το πολυμηχανημα (PBK 4 στα 149 ευρω)?αλληλουϊα !
δευτερη εβδομαδα που μας λυπηθηκε η αγια αγγέλα
αν και με κατι σορτσακια και κατι μπλουζακια για ελαφαντακια σαν του λογου μουμικρη θα ειναι η οικονομια, ολο και κατι θα μεινει για τις καλοκαιρινες εκπτωσεις που θα βγαλουν οι γερμανοι τον ιουλιο-αυγουστο
Leaflets
Lidl's history goes back to the 1930s, when the company was founded in Germany as a grocery wholesaler. Today, Lidl is one of the largest grocery retailers in Europe.www.lidl-hellas.gr
Αύριο θα είμαι Ελληνικό...θα περάσω να το δω εαν υπάρχει...με 40 ευρώ δεν βρίσκεις και να θες...!!!Αν ενδιαφέρει κάποιον,στο Lidl στη Βουλιαγμένης (στο ύψος της Γλυφάδας), είχε προσφορά το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο από 60€ στα 40€ και ήταν η μοναδική προσφορά εργαλείου.
Στο κατάστημα της Αλίμου δεν είχε καμία προσφορά.
και αυτο εδω ... το πολυμηχανημα (PBK 4 στα 149 ευρω)?
θα το προσπερασεις? κριμα δεν ειναι να μεινει στο ραφι?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.