Εργαλεία Μπαταρίας

Και οι αμερικάνοι ρυόμπι τα λένε... :p

Προς πληροφορηση σου, η πλειονοτητα των αμερικανων τα λεει ραϊομπι, ακομα και το ξαδερφακι μου απο το τεξας :))

Η πραγματικα σωστη προφορα ειναι η γιαπωνεζικη. Η λεξη ειναι γιαπωνεζικη.:chinese:

Προς πληροφορηση σου, η πλειονοτητα των αμερικανων τα λεει ραϊομπι, ακομα και το ξαδερφακι μου απο το τεξας.......:chinese:

Οπως και το ρουτερ -> ραουτερ...χαχαχα

Αμερικανοβλαχικα! Οι γιαπωνεζοι ειναι ποιο εκλεπτυσμενοι, γιασουρο ταχαζιμα!

Προς πληροφορηση σου, η πλειονοτητα των αμερικανων τα λεει ραϊομπι, ακομα και το ξαδερφακι μου απο το τεξας :))

Η πραγματικα σωστη προφορα ειναι η γιαπωνεζικη. Η λεξη ειναι γιαπωνεζικη.:chinese:

Εκεί στο τέξας είναι βλάχοι.... Μην τους παίρνεις υπόψιν!!! :p

Εκεί στο τέξας είναι βλάχοι.... Μην τους παίρνεις υπόψιν!!! :p

Μπα, και στο home depot στη Νεα Υορκη, ο εκφωνητης που διαφημιζει τις προσφορες στο καταστημα ραϊομπι τα λεει. Προσωπικη εμπειρια.. :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπως και το ρουτερ -> ραουτερ...χαχαχα

ακριβως...:)))

Μπα, και στο home depot στη Νεα Υορκη, ο εκφωνητης που διαφημιζει τις προσφορες στο καταστημα ραϊομπι τα λεει. Προσωπικη εμπειρια.. :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ακριβως...:)))

Μέχρι εκεί έφτασε η φήμη σου σύντροφε?

Μέχρι εκεί έφτασε η φήμη σου σύντροφε?

Αφου δεν περασαμε στις πανελληνιες, επρεπε να παμε αλλου για να μαθουμε παραπανω γραμματα.
Εκει υπηρχαν αφθονοι συγγενεις, στεγη και δουλεια για τα μικροεξοδα :)))

Δεν πειράζει...
Το πανεπιστήμιο της ζωής είναι καλύτερο!!!
Τουλάχιστον έζησες το Αμερικάνικο όνειρο!!!!!!

Δεν πειράζει...
Το πανεπιστήμιο της ζωής είναι καλύτερο!!!
Τουλάχιστον έζησες το Αμερικάνικο όνειρο!!!!!!

χαχα, αν και ειχα την ευκαιρια να παρω πρασινη καρτα, μετα λογου γνωσεως ΔΕΝ το επεδιωξα. Ζουν για να δουλευουν, οχι το αντιστροφο.
Για μενα το 'american dream' ηταν η φοιτητικη ζωη! Αλησμονητη περιοδος!!

χαχα, αν και ειχα την ευκαιρια να παρω πρασινη καρτα, μετα λογου γνωσεως ΔΕΝ το επεδιωξα. Ζουν για να δουλευουν, οχι το αντιστροφο.
Για μενα το 'american dream' ηταν η φοιτητικη ζωη! Αλησμονητη περιοδος!!

Προσπάθησα κι εγώ για πράσινη αλλά μέσω συγγενών δεν γίνεται .
Μπορείς βέβαια μεσω γάμου αλλά ... Πρεπει να βρεις λατίνα για να αξίζει ( πάουερ το ρικο μεριά) Στα μπαράκια της Νέας Υόρκης υπάρχουν μπόλικες.Οι καλές Αμερικανίδες ειναι χειρότερες και απο τις Ελληνίδες. Χάχα.

πολλες ώρες δουλειάς και πολύ γρήγοροι ρυθμοί ζωής παντως.

Η πρασινη καρτα θα εβγαινε λογω εργασιας. Ειδικη θεση σε ναυτιλιακη εταιρεια.
Αν δεν υπηρχαν καταλληλοι υποψηφιοι απο την ντοπια αγορα -με τα προσοντα και τις προυποθεσεις που εθετε η εταιρεια για την συγκεκριμενη θεση- επαιρνες καρτα.

Έχει κανείς ιδέα για αυτό το bosch?

Ναι. Για την ακριβεια ειναι το μοναδικο εργαλειο μπαταριας που εχω μαζι μου εδω στο εξωτερικο. Απαιχτο γκατζετ και απολυτα λειτουργικο.

Ερχεται υπερπληρες σε ειδικη κασετινα με 2 μπαταριες και τον φορτιστη του (ειναι ο ιδιος φορτιστης των μπλε δεκαβολτων). Εχει εξαγωνο τσοκ. Βιδωνει και τρυπαει, αλλα θελει hex bits.

Νομιζω οτι εχω κανει μια αναφορα εδω μεσα. Εδω σε συγκριση μεγεθους με το ηδη μικρο σε μεγεθος 10βολτο κρουστικο bosch GSB. Τι ακριβως θες να ρωτησεις?

16919895988_132df3c6c1_b.jpg

Ψάχνω ένα μικρό για ψιλοδουλειες (έχω το Makita td090, που με ικανοποιεί απόλυτα...παλμικο βέβαια) αλλά θέλω ένα πιο μικρό σε μέγεθος. Για βίδες 3-4χιλ είναι Οκ? Για παχυτερες? Επίσης με ανάλογο hex τρυπάνι κάνει για τρύπημα σε μεταλο/ξύλο μέχρι 6χιλ (πάχος τρύπας)?

Ένας φίλος, που ξέρει ότι είμαι makitaκιας, μου είπε να πάρω το Makita td021 που σιγουρα είναι πιο δυνατό (επίσης παλμικο) αλλά μάλλον μου φαίνεται ψιλογκουμουτσα σε σχέση με το Bosch.

Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Ψάχνω ένα μικρό για ψιλοδουλειες (έχω το Makita td090, που με ικανοποιεί απόλυτα...παλμικο βέβαια) αλλά θέλω ένα πιο μικρό σε μέγεθος. Για βίδες 3-4χιλ είναι Οκ? Για παχυτερες? Επίσης με ανάλογο hex τρυπάνι κάνει για τρύπημα σε μεταλο/ξύλο μέχρι 6χιλ (πάχος τρύπας)?

Ένας φίλος, που ξέρει ότι είμαι makitaκιας, μου είπε να πάρω το Makita td021 που σιγουρα είναι πιο δυνατό (επίσης παλμικο) αλλά μάλλον μου φαίνεται ψιλογκουμουτσα σε σχέση με το Bosch.

Μικρό GSR 10,8-LI Professional

GSR 10,8-LI_plan.png

Πιο μικρό GSR 10,8 V-EC HX Professional

GSR 10,8 V-EC HX.jpg

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία Μπαταρίας

Και το gsr mx που λέω εγώ? Δεν είναι πιο μικρό?

Και από τιμη? Θα είναι σιγουρα πιο ακριβά....Και φίλε Γιάννη Μην προσπαθείς να με προσηλυτισεις στην Bosch ;-)

To μονο σημειο που υπερτερει το μικρο bosch εναντι του makita td021 ειναι οντως το ελαχιστο μεγεθος του.
Exω πιασει το προηγουμενο μοντελο της μακιτα στα χερια μου και ειναι παναλαφρο αλλα εχει ογκο. Επισης δεν μου αρεσαν τα κουμπια στο πλαι. Ισως να το συνηθιζα.

Το μικρο bosch το εχω δοκιμασει σε μαλακο ξυλο με τρυπανι 8μμ και εχω ανοιξει τρυπες σε λαμαρινα με τρυπανι 6.5μμ. Η λαμαρινα ειχε παχος 2 χιλιοστα. Φανταζομαι οτι μπορει και στα 3μμ.
Τα specs της bosch αναφερουν διαμετρο σε ξυλο 5μμ αλλα νομιζω οτι αναφερεται σε σκληρο ξυλο. Επισης τα specs της bosch ειναι γενικοτερα συντηρητικα
Δεν αναφερει για τρυπημα σε μεταλλο. Ειναι λογικο, ειναι μικρο τρυπανακι με περιορισμενη ροπη. Οχι ομως οτι δεν κανει για τρυπημα σε μεταλλο παχους 2-3 χιλιοστων ακομα και με μεγαλο τρυπανι 6μμ.

Για το βιδωμα δεν νομιζω να εχεις θεμα για βιδες μεχρι 5-6μμ. Για παραπανω θα ζοριστει το εργαλειο.