Και οι αμερικάνοι ρυόμπι τα λένε...![]()
Προς πληροφορηση σου, η πλειονοτητα των αμερικανων τα λεει ραϊομπι, ακομα και το ξαδερφακι μου απο το τεξας.......:chinese:
Προς πληροφορηση σου, η πλειονοτητα των αμερικανων τα λεει ραϊομπι, ακομα και το ξαδερφακι μου απο το τεξας)
Η πραγματικα σωστη προφορα ειναι η γιαπωνεζικη. Η λεξη ειναι γιαπωνεζικη.:chinese:
Εκεί στο τέξας είναι βλάχοι.... Μην τους παίρνεις υπόψιν!!!![]()
Οπως και το ρουτερ -> ραουτερ...χαχαχα
Μπα, και στο home depot στη Νεα Υορκη, ο εκφωνητης που διαφημιζει τις προσφορες στο καταστημα ραϊομπι τα λεει. Προσωπικη εμπειρια..)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ακριβως...))
Μέχρι εκεί έφτασε η φήμη σου σύντροφε?
Μαζί σου ..!Δεν πειράζει...
Το πανεπιστήμιο της ζωής είναι καλύτερο!!!
Για καλο το είπες ; Μακριά μας...Τουλάχιστον έζησες το Αμερικάνικο όνειρο!!!!!!
Δεν πειράζει...
Το πανεπιστήμιο της ζωής είναι καλύτερο!!!
Τουλάχιστον έζησες το Αμερικάνικο όνειρο!!!!!!
χαχα, αν και ειχα την ευκαιρια να παρω πρασινη καρτα, μετα λογου γνωσεως ΔΕΝ το επεδιωξα. Ζουν για να δουλευουν, οχι το αντιστροφο.
Για μενα το 'american dream' ηταν η φοιτητικη ζωη! Αλησμονητη περιοδος!!
Έχει κανείς ιδέα για αυτό το bosch?
Ψάχνω ένα μικρό για ψιλοδουλειες (έχω το Makita td090, που με ικανοποιεί απόλυτα...παλμικο βέβαια) αλλά θέλω ένα πιο μικρό σε μέγεθος. Για βίδες 3-4χιλ είναι Οκ? Για παχυτερες? Επίσης με ανάλογο hex τρυπάνι κάνει για τρύπημα σε μεταλο/ξύλο μέχρι 6χιλ (πάχος τρύπας)?
Ένας φίλος, που ξέρει ότι είμαι makitaκιας, μου είπε να πάρω το Makita td021 που σιγουρα είναι πιο δυνατό (επίσης παλμικο) αλλά μάλλον μου φαίνεται ψιλογκουμουτσα σε σχέση με το Bosch.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.